Erotisch verhaal: De eerste keer anaal

eerste keer anaal

“Toe, mag ik je een keer in je kontje nemen?” Hij stelt me de vraag al zo lang als ik seks met hem heb. En dat zijn veel, heel veel jaren. Er wordt niet meer om elkaar heen gedraaid: we weten waarom we elkaar opzoeken en wat we van elkaar willen. Maar anaal, dat heb ik nooit toegestaan. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat het me heel spannend en ook een beetje eng lijkt.

Hij valt me direct op

We kennen elkaar al jaren, Travis en ik. Nog sinds de tijd dat we beiden op de middelbare school zaten, tijdens het uitgaan in de plaatselijke discotheek. Hij viel me direct op: lang, stoer, het type man (toen nog jongen) die je nooit alleen zou hebben. Maar wat gaf dat: ik wilde hem en hij had geen schijn van kans om me te weerstaan. Het duurde dan ook niet lang voordat we voor het eerst seks hadden. Het was nogal klungelig, van die seks die hoort bij pubers die niet veel ervaring hebben en ook niet al te zelfverzekerd zijn. Geheel ongepast vroeg hij toen al: mag ik je in je kontje nemen? Iets wat ik weg lachte. Ik was pas sinds kort geen maagd meer, hoe kwam hij erbij om dat voor te stellen?!

Binnen een paar minuten kwam hij klaar

De jaren verstreken. Soms zagen we elkaar elke week, soms een hele tijd niet. Hij kreeg een relatie, ik ook en toen deze beiden voorbij waren spraken we weer af. Later toen we beiden vaste verkering hadden spraken we daar gewoon niet over: we bleven seks hebben. Meestal in zijn bedrijfspand, waar hij vaak alleen aan het werk was. Er stond een bank die ruim genoeg was voor ons samen. De spannendste herinnering daar was dat ik hem pijpte onder zijn bureau, terwijl er een collega aanwezig was. Niet in die ruimte zelf natuurlijk, maar hij had elk moment binnen kunnen komen. Binnen een paar minuten kwam hij klaar.

Ik heb een verrassing voor je

Al die jaren is hij blijven vragen of ik niet eens anaal wilde gaan met hem. Nooit op een opdringerige manier en hij drukte zijn piemel ook nooit zomaar ‘per ongeluk’ in het verkeerde gaatje. Nu, dik vijftien jaar later, is mijn zelfvertrouwen gegroeid en heb ik natuurlijk veel meer seksuele ervaring opgedaan. Ik was zelf ook nieuwsgierig geworden. En zo kwam het, dat ik een setje buttplugs bestelde. Waarom direct voor het grove geschut gaan, als je ook kunt oefenen? ‘Ik heb een verrassing voor je’ app ik hem, een paar dagen voor ik hem weer zo zien. Als begeleidende foto een plaatje van de plugs. Volgens mij is hij enthousiast, want hij stuurt een dickpic terug.

Hij zit keurig op zijn plek

Een beetje nerveus neem ik er op een middag goed de tijd voor. Ik ben alleen thuis en verheug me op mijn experiment. Ik pak de kleinste buttplug, een flesje glijmiddel en leg het klaar op mijn nachtkastje. Eerst neem ik een douche, zodat ik lekker ontspannen ben. Na het douchen hul ik me in een zachte, dikke handdoek. Ik ga op bed liggen, op mijn zij, en wrijf met mijn wijsvinger wat glijmiddel rond mijn anus. Het kriebelt een beetje, maar voelt niet onprettig. Omdat ik lange nagels heb, zie ik het niet zitten om zo verder te gaan. Met wat glijmiddel op de buttplug ga ik op mijn knieën op het bed zitten. Ik leun voorover op één elleboog, terwijl ik met de ander probeer de buttplug in te brengen. Heel even moet ik denken aan de zetpillen die ik vroeger als kind kreeg. Steeds een beetje verder, zonder al te veel druk te zetten. Opeens glijdt hij naar binnen en ik schrik: gaat dit goed? Tot mijn opluchting gaat het prima: hij zit keurig op zijn plek. Helemaal niet onprettig, denk ik bij mezelf, maar een kleine buttplug is wel even iets anders dan een penis. Zou het lukken om ook een maatje groter in te brengen? Voorzichtig verwijder ik de kleinste plug en pak het exemplaar dat iets groter is. Weer breng ik flink glijmiddel aan. Inmiddels ben ik weer op mijn zij gaan liggen en heb ik er een spannend filmpje bij aangezet op mijn telefoon. Ik vind het een erg prettig gevoel, dat kan ik niet ontkennen. Maar het voelt ook nog wat onwennig.

Hij verwend me clitoraal en anaal

Als Travis een paar dagen later aanbelt, is hij niet te stuiten. “Laat ze eens zien,” zegt hij, doelend op de buttplugs, terwijl hij me kust. “Ik moet je waarschuwen, ik ben nog niet klaar voor je,” antwoord ik. “Dat geeft toch niet, ik wacht al vijftien jaar. Ik heb geen enkele haast. Maar kunnen we er mee spelen?” Hij trekt mijn shirt al uit en onze kleding verdwijnt her en der op de trap, de overloop en op de grond in de slaapkamer. Uitdagend ga ik op mijn knieën voor hem op het bed zitten. De kleinste plug ligt al klaar. Travis laat wat glijmiddel op mijn anus druppelen en wrijft het uit met zijn vinger. Voorzichtig draait hij rondjes om de spier en ik doe mijn best om te ontspannen. Als hij de buttplug tegen mijn anus zet, waarschuw ik hem: “Voorzichtig, alsjeblieft.” Hij is respectvol en ongelofelijk opgewonden, zie ik als hij me op mijn rug legt. Met zijn mond trekt hij een spoor van kusjes van mijn nek naar mijn borsten en dan naar mijn vagina. “Het ziet er zo geweldig uit,” zegt hij, terwijl hij me ook likt. De sensaties van zowel clitoraal als anaal gestimuleerd worden, zorgen al snel voor een hoogtepunt.

Ik ben druk aan het oefenen geweest

Een paar weken later zie ik Travis weer. Ik ben druk aan het oefenen geweest met mijn buttplugs. Inmiddels is zelfs de grootste van de drie geen uitdaging meer. En aangezien Travis straks komt, wil ik hem verrassen. We hebben dit keer afgesproken in een hotel. Als ik aanklop en hij de deur opent, verklap ik van enthousiasme bijna mijn verrassing. Terwijl hij mijn slipje uittrekt, verschijnt er een grote glimlach op zijn gezicht. “Wow Ella, dit had ik niet verwacht.” “En het wordt nog beter,” zeg ik verleidelijk. “Ik denk dat ik klaar voor je ben…”. Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Nadat ik de buttplug in de badkamer heb verwijderd, nodigt hij me uit op bed. Ik ga voor hem liggen, met mijn benen omhoog. Met lange, enthousiaste halen likt hij mijn anus en kust mijn billen.

Steeds vraagt hij of ik me goed voel

Ik ga zitten, wrijf wat glijmiddel op mijn handen en smeer het dan aan zijn penis. Daarna draai ik me om, op mijn knieën. Uitdagend zwaai ik heen en weer met mijn billen, terwijl hij achter me komt zitten. Hij zet het puntje van zijn eikel tegen mijn anus. Hij heeft geen grote penis, maar dik is hij wel. Daar zie ik een beetje tegenop. “Ben je er klaar voor?” vraagt hij? “Ik denk het,” antwoord ik aarzelend. “Zo lang je voorzichtig doet.” Langzaam, heel langzaam gaat hij bij me naar binnen. Steeds vraagt hij of ik me goed voel, wat ik natuurlijk heel erg waardeer. “Het gaat niet alleen goed, ik vind het zelfs lekker,” antwoord ik. Het voelt als een aanmoediging voor hem, want hij dringt daardoor steeds sneller naar binnen. Het duurt niet lang voor hij een orgasme krijgt. Ik moet gniffelen, want ik weet niet eens zeker of hij wel helemaal binnen was. “En?”, vraag ik? “Hoe vond je het?” “Het wachten waard,” zegt hij en geeft me een kus. Ik nestel me in zijn armen, terwijl hij met zijn vingers zorgt dat ook ik mijn hoogtepunt bereik. “Voor mij ook,” antwoord ik gelukzalig.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?