Erotisch verhaal: in het zwembad met de sportcoach

erotisch verhaal

Eens in de zoveel tijd is het raak: sportdag op school. We wonen in het buitenland, waar sport een belangrijke rol speelt. Elke zomer – die maar niet lijkt te stoppen – zijn er veel sportdagen en -wedstrijden. En van de ouders wordt verwacht dat ze minimaal bij één sportevenement helpen. Ik help meestal bij het jaarlijkse zwemgala. Zin heb ik er niet per se in, maar het wordt wel een stuk leuker dan vorig jaar, door de nieuwe hunky sportcoach.

Het wordt een hete dag

Coach Sloan is precies wat je verwacht van een sportcoach op een school: lekker bruin door het vele buiten sporten en superlief met kinderen. Zijn Italiaanse afkomst maakt hem een tikje mysterieus. Ik verheug me erop om met hem samen te werken. Ik heb net mijn kinderen afgezet op school en ga naar het zwembad om de boel voor te bereiden. De boeien die de zwembanen afscheiden liggen al in het water. Ik zie coach Sloan staan, maar wordt door een andere moeder naar de andere kant van het bad gedirigeerd. Mijn taak bestaat vooral uit het versieren van de tribunes in de kleuren van de verschillende teams. Zelf heb ik een jurkje aan in de kleur van het team van mijn kinderen. Het was het enige kledingstuk in de juiste kleur en is nog gepast ook, want het wordt 35 graden vandaag.

Hij duikt in het water en veegt zijn natte haren uit zijn gezicht

De ouders druppelen langzaam binnen en nemen plaats op de tribunes. Dan komen onder luid gejuich en gezang de kinderen in hun verschillende teams binnen. Ik zwaai verheugd naar ze en luister naar het praatje van coach Sloan. Elk team wordt begeleid door één van de sportcoaches en leraren, ook voor de veiligheid van de kinderen. Tot mijn verrassing zwemt Sloan ook mee. Ik kan er niks aan doen dat ik staar als hij zijn shirt uittrekt. Zijn lichaam is prachtig, bruin, gespierd maar niet té en ik kan mijn ogen niet afhouden van zijn heupen en onderbuik. Je weet wel, dat sexy plekje dat een V vormt. De eerste kinderen springen in het water en de coaches ook. Sloan duikt en veegt zijn haren uit zijn gezicht. Hij doet niks wat ongepast is, maar ik laat mijn fantasie de vrije loop. Coach Sloan is sexy as hell.

Je bent toch al nat

Het zwemgala duurt een paar uur: de kinderen doen wedstrijdjes in allerlei zwemstijlen. Het is bloedheet in het zwembad en ik help Sloan en ons team zo goed mogelijk. De kinderen hebben een geweldige tijd en ik ben dankbaar om in Sloans team te zitten. Zonder deze eye candy zou ik me stierlijk vervelen. Na de prijsuitreiking krijg ik een dikke, natte knuffel van mijn kinderen. Zij gaan terug naar de klas en de ouders gaan weg. Ik blijf, om te helpen met het opruimen. “Bedankt voor je hulp”, zegt Sloan. Hij staat voor me in zijn zwembroek en T-shirt. “Ik moet nog even het water in om op te ruimen, kun jij het aanpakken?” vraagt hij. “Zolang je me niet nat maakt”, antwoord ik. “Dat ben je al”, zegt hij, terwijl hij nadrukkelijk naar mijn natte jurk kijkt. Ik ben inderdaad nat, maar niet op de manier waarop hij denkt. Hij trekt zijn shirt uit, duikt het water weer in en ik zit ondertussen op mijn hurken op de rand van het zwembad.

Voordat ik het weet spring ik het water in

Coach Sloan zwemt naar de ene kant van het bad om de boeien los te maken en dan terug naar mij, zodat ik ze op de kant kan trekken. Ik word nog veel natter, maar in de hitte is dat helemaal niet erg. “Als je er ook inspringt om me te helpen, dan zijn we sneller klaar”, zegt hij. “Ik heb geen bikini aan, dus dat lijkt me niet zo gepast”, antwoord ik. “Niet veel ongepaster dan hoe je hier op de rand zit in je jurkje”, knipoogt hij, voor hij weer wegzwemt. Die flirterige kant, die ken ik niet van hem. Maar goed, dat zou ook hoogst ongepast zijn op een basisschool. Toch zie ik nu mijn kans schoon. Zo’n situatie zullen we niet snel nog eens meemaken. De hitte van het weer, het zwembad en sportcoach Sloan doen gekke dingen met me, want voordat ik het weet trek ik mijn jurkje over mijn hoofd en spring ik met bh en string het water in. Sloans ogen worden groot: dit had hij duidelijk niet verwacht.

In zijn zwembroek zie ik dat zijn penis half stijf is

Samen zijn we inderdaad sneller. Hij duikt pionnen op die de kinderen hebben laten liggen en ik maak de boeien los. Eentje zit zo strak dat ik hulp nodig heb. “Sloan, ik heb je hulp nodig”, roep ik. Hij zwemt onder water naar me toe en ik wijs op het probleem. Natuurlijk kan hij het wél los krijgen. “Mijn redder in nood”, zeg ik een tikje sarcastisch. “Met zulke spierballen had ik dat ook wel verwacht.” Hij kijkt me met opgetrokken wenkbrauwen aan en zijn ogen glimlachen ondeugend. Hij klimt uit het zwembad om de boeien op de kant te trekken, terwijl ik duw. In zijn zwembroek zie ik dat zijn penis half stijf is. Hij ziet me staren en springt het water weer in. “Even afkoelen”, zegt hij met een knipoog. “Ik kan niet geloven dat je zo met een moeder van school omgaat”, zeg ik, vissend naar complimentjes. “Oh nee? Ik zie hier maar één iemand in ondergoed”, lacht hij. Hij is veel te dichtbij en legt zijn hand om mijn middel. “Ik kan het wel uittrekken”, zeg ik, “maar ik weet niet of dat minder ongepast is.”

Sportcoach Sloan zuigt gretig op mijn tepel

Hij trekt me tegen zich aan en fluistert: “Dat lijkt me een goed idee”, terwijl hij mijn bh vakkundig los haakt. Zijn mond verkent mijn hals, terwijl zijn handen gretig mijn borsten kneden. Ik ben alle schaamte te boven en graai naar zijn penis. Hij is inmiddels helemaal stijf en, hallo daar, van een heerlijk bovengemiddeld formaat. Ik masseer zijn ballen en wrijf over zijn penis, maar zonder te kunnen staan is dat nog best vermoeiend. “Kom mee naar de andere kant”, commandeert hij en ik zwem als een mak lammetje achter hem aan. In het ondiepe gedeelte sta ik tot mijn middel in het water, terwijl Sloan gretig op mijn tepel zuigt. Met zijn handen zit hij in mijn broekje. Hij kreunt als ik met mijn hand in zijn zwembroek zijn penis streel. Ik besluit hem te verwennen.

Ik wil een onvergetelijke indruk achterlaten

“Ga eens op de rand zitten”, zeg ik en hij doet het direct. Ik sta nog steeds tot mijn middel in het water, als hij zijn prachtige penis tevoorschijn tovert. Ik lik mijn lippen en buig me dan over zijn penis. Met natte lippen geef ik kusjes op zijn lies en zijn penis en lik ik de gehele lengte. Mijn tong laat ik rondjes draaien over zijn eikel en daarna zak ik met mijn lippen helemaal over zijn harde pik. “Oh god ja, ga door”, zucht hij. Vol overgave pijp ik hem: ik wil een onvergetelijke indruk achterlaten. Ik ga wild op en neer met mijn hoofd en hij moedigt me aan met zijn opgewonden gekreun. Eén hand ligt op mijn hoofd en hij beweegt heftig mee met zijn heupen.

“Ik denk dat je me moet neuken”

“Kom hier”, zegt hij na een tijdje en wenkt me uit het bad. Hij trekt me naar zich toe, peutert mijn natte string van mijn lichaam en dirigeert me om op zijn gezicht te gaan zitten. Holy shit! Zijn mond en tong verkennen mijn meest intieme plekje, terwijl ik opnieuw zijn pik in mijn mond neem. Ik kan niet geloven dat ik hier, op de rand van het schoolzwembad, met de zeker tien jaar jongere sportcoach van mijn kinderen lig. Hij weet mijn clitoris perfect te vinden en zuigt erop. Met mijn duim gaat hij in mijn vagina. Ondertussen zuig ik hard aan zijn penis. “Ik kom bijna”, zucht Sloan. “Wacht, nog niet…” zeg ik terwijl ik opsta. “Ik denk dat je me moet neuken.”

“Ik heb ze altijd al eens willen zien”

Ik spring het water in en hij volgt me. “Dat lijkt me een heel goed plan”, is zijn antwoord. Met mijn handen hou ik me vast aan de rand van het zwembad, met mijn rug naar hem toe. Hij wrijft met zijn handen over mijn rug, drukt zijn pik tegen me aan en knijpt hard in mijn tepels. “Zo verdomd lekker, ik heb ze altijd al eens willen zien”, zegt hij tot mijn verrassing. Ik draai me verbaasd om en geniet van zijn mond op de mijne. Zijn stoppels prikken een beetje en ik wil hem in me voelen. Hij draait me weer om en zet zijn penis tegen mijn vagina. Seks in het water: het is niet ideaal, maar ik ben zo nat dat het weinig problemen oplevert. Hij plaagt me door maar een heel klein beetje naar binnen te gaan, maar ik wil hem helemaal. Dat zeg ik hem, wat voor hem een aanmoediging is om er vol voor te gaan. Met lange halen stoot hij hard naar binnen, terwijl zijn rechterhand mijn clitoris masseert en zijn linkerhand in mijn borst knijpt.

Samen neuken we ons naar een hoogtepunt

Ik besluit hem te helpen met vingeren, door mijn vingers door die van hem te vlechten. Samen neuken we ons naar een hoogtepunt: eerst dat van hem en een minuutje later dat van mij. “Ik kan niet geloven dat we dit hebben gedaan”, zeg ik hem terwijl ik me omdraai en mijn handen over zijn rug laat glijden. “Ik ook niet, maar het was voor herhaling vatbaar, denk je ook niet?” vraagt hij, waarna hij me zoent. Ik denk ondertussen aan alle gevolgen die dit avontuurtje kan hebben. Mijn kinderen, de school, mijn man… “Ik geef je mijn telefoonnummer”, is mijn antwoord. “App me, maar alleen overdag.” Met mijn natte ondergoed in mijn tas en mijn alweer opgedroogde jurk aan verlaat ik het zwembad. “Hoe was het?” vraagt mijn man als ik thuis kom. “Heet, ik ga snel even douchen, ik ben helemaal plakkerig”, antwoord ik, terwijl ik naar de badkamer loop. Nagenietend vinger ik mezelf nog een keer naar een hoogtepunt. Sportdag, love it!

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?