Erotisch verhaal: Mondje dicht hè?

erotische verhalen

Ik moest stiekem een beetje lachen toen ik onlangs op allerlei juice-kanalen las over vreemdgaande zangers. Zo’n oud verhaal. Denken hun vrouwen écht dat ze hem in hun broek houden op tournee? Wees realistisch, hun man wordt elke avond opgewacht door hordes hitsige vrouwen. Natuurlijk kan hij dat niet altijd weerstaan. Misschien soms ja, maar niet elke avond, jarenlang. Het deed me direct denken aan die keer dat ik zelf met een populaire zanger in bed belandde. Ik benijd zijn vrouw niet.

Een beetje fout

Lang voordat hij en zijn mede-bandleden echt populair werden, werd hun muziek bestempeld als ‘fout’. Hun sound sprak misschien niet iedereen aan, maar er bleven genoeg fans over. Met name te danken aan hun uiterlijk: een stel twintigers met frisse gezichten en bovendien nog grappig ook. Ze deden het prima tijdens shows en later ook op televisie. Al snel volgen een paar hits en met hun mooie looks en hilarische opmerkingen waren ze al snel niet meer van tv weg te denken. In die tijd werkte ik bij een tv-programma waar ze regelmatig te gast waren. Ik was echt wel een beetje fan moet ik eerlijk bekennen. Ik had al een paar shows bezocht en was dan ook nerveus dat ze die avond in de studio in Hilversum zouden zijn. Tijdens mijn werk had ik al veel BN’ers ontmoet, maar dit keer deed ik wel even extra mijn best om er leuk uit te zien. Ik had mijn oog laten vallen op de zanger. De grootste flirt van het stel. Een mooie man, de stouterd van het stel. Een beetje een foute man wel.

Ik voel mijn wangen kleuren

Als hij binnenkomt geeft hij een hand en kijkt me recht in mijn ogen. Zijn mond staat altijd in een semi-sarcastische grijns: super opwindend vind ik dat. Maar nu gaat die mondhoek nog net iets verder omhoog. Hij noemt zijn naam en ik doe hetzelfde. “Ben jij van de productie?” vraagt hij. Ik antwoord eerlijk dat ik de redacteur ben en eigenlijk niet aanwezig hoef te zijn, maar er graag bij wilde zijn. “Goed idee,” zegt hij en kijkt me iets te lang aan. Ik voel mijn wangen kleuren en geef mezelf op mijn kop dat ik me zo laat kennen. Pas dan laat hij mijn hand los, maar we houden oogcontact. Tijdens de opnames blijft hij naar me kijken. Elke keer weer voel ik zijn blik om me gericht. Als we bijna klaar zijn en de productieleider zegt dat we eten hebben besteld, komt hij naar me toe. “Blijf jij ook eten?” Ik knik bevestigend.

“Hij kan geen genoeg van je krijgen”

Door alle aandacht die hij me schenkt, voel ik me zelfverzekerd. “Hij kan geen genoeg van je krijgen,” zegt een collega terwijl ze naar hem knikt. “Ik merk het,” zeg ik. “Ik geniet er stiekem wel een beetje van.” Ze moet lachen, en zegt dan: “Zijn arme vriendin zit braaf thuis en hij zet de bloemetjes buiten. Schijnt ‘ie vaker te doen.” Ze heeft gelijk. Er gaan veel geruchten over hem en zijn collega’s. Nog niet zo lang geleden kwam een vriend van me ze tegen in de kroeg en ook toen waren ze druk met andere vrouwen. En dat terwijl ze zich zo mooi presenteren, als trouwe jongens die al sinds school samenzijn met hun partners. Even later kijk ik naar mezelf in de spiegel in het toilet, terwijl ik mijn borsten een beetje omhoog druk in mijn blouse en mijn tanden check. Ik ben er helemaal klaar voor.

“Ga je mee naar mijn kleedkamer?”

Tijdens het eten vloeit de drank rijkelijk. Dit is niet ongewoon. Wij willen onze gasten tevreden houden en de meeste gasten wonen in de buurt of hebben een eigen chauffeur die ze naar optredens rijdt. Zo ook in dit geval. Zelf hoef ik straks alleen nog een uurtje met de trein te reizen. Ik neem het biertje aan van de zanger. Hij flirt er lustig op los, zonder enige gêne tegenover zijn bandleden, mijn collega’s en zijn vriendin die thuis zit. “Ga je mee naar mijn kleedkamer?” vraagt hij als hij is uitgegeten. Ik kijk hem geamuseerd aan. “Waarom?” “Daar is het wat rustiger,” zegt hij terwijl hij met zijn hand over mijn onderrug wrijft. “Daar kunnen we beter praten.” Ik voel me oprecht vereerd door alle aandacht die hij me schenkt en weet heus wel dat we niet gaan praten in de kleedkamer. Zoals ik al zei, was ik goed voorbereid naar het werk gekomen. In mijn mooiste lingerie en met een bijgewerkte bikinilijn.

Hij drukt me op de bank

In de kleedkamer is het donker. Alleen de lampen rond de spiegel branden. In de hoek staat een rode bank. Als hij de deur op slot draait, draai ik me om. Zijn ogen worden wijd als hij ziet dat ik mijn blouse open knoop. “Of wilde je echt alleen praten?” vraag ik quasi-onschuldig. Zijn sexy mond lacht en in twee stappen staat hij bij me. Hij is een stuk langer dan ik ben, lang en slank. Een typische Nederlandse man, eentje die weet dat hij er goed uitziet. We zijn van dezelfde leeftijd, weet ik van zijn Insta. Hij legt zijn handen op mijn heupen en het voelt alsof er elektriciteit door zijn handen stroomt. Hij buigt zijn hoofd naar me toe en zoent me gretig. Hij smaakt naar het bier wat hij net dronk. De kus is beter dan ik had durven hopen. Zoenen met je idool kan alleen maar op een teleurstelling uitlopen dacht ik nog, maar dat is zeker niet het geval. Zijn handen betasten mijn lichaam, van mijn billen naar mijn borsten en weer terug. Hij drukt zich hard tegen me aan terwijl hij mijn hals zoent. Dan drukt hij me zacht achterover op de bank.

Ik heb binnenkort een fotoshoot voor een magazine

Ik gooi de sierkussentjes op de grond en trek hem bovenop me. Zijn haar is halflang en een beetje nat van het zweet. Het valt voor zijn ogen, terwijl hij likkend een spoor trekt van mijn hals naar mijn borsten. Mijn blouse belandt op de grond en die van hem volgt. Als hij het T-shirt uittrekt en zijn buikspieren showt, kan ik niks anders dan zijn buik aanraken, onder een goedkeurend “Zo, hallo.” Hij moet lachen. “Ik heb binnenkort een fotoshoot voor Men’s Health.” Ik buig me voorover om hem beter aan te kunnen raken. Hij leunt lui naar achteren nadat hij zijn schoenen heeft uitgeschopt. Met mijn vingers en tong trek ik zijn blokjesbuik over. Nog nooit eerder heb ik zo’n gespierd lijf aangeraakt. Zijn heupen hebben de sexy vorm van een driehoek op zijn kop en zijn schaamhaar is kort. Hij verspilt geen moment en maakt de knopen open. Een donkere boxer komt tevoorschijn.

Met mijn tong draai ik rondjes

Met mijn vingers trek ik het brede elastiek een beetje naar beneden. Hij kreunt als ik het topje van zijn penis kus. Met één beweging wipt hij hem helemaal uit zijn boxershort. Ik bekijk hem eens goed. Hij is echt bloedmooi. Niet zijn penis, maar hijzelf. Dan buig ik me voorover en neem zijn penis in mijn mond. Plagend lik ik er rustig aan, langs de schacht, terwijl ik zijn ballen masseer met één hand. Hij kreunt, de kreun die ik ook zo vaak in zijn muziek hoor. Het klinkt opwindender als je zijn piemel in je mond hebt. Met mijn tong draai ik rondjes over zijn eikel en neem hem dan helemaal in mijn mond. Hij beweegt zachtjes mee, terwijl hij fluistert: “Zo ja, ga door.” Ik beweeg wat sneller op en neer en neem het dan over met mijn hand als ik kramp in mijn kaken krijg. “Kom eens hier,” zeg ik en dirigeer hem overeind.

Met zijn mond verkent hij mijn ene borst

Hij hangt relaxt tegen de rugleuning als ik op zijn schoot ga zitten. Zijn handen grabbelen achter op mijn rug, terwijl hij probeert mijn bh te openen. Als dat is gelukt leun ik een beetje achterover. Met zijn mond verkent hij mijn ene borst, terwijl hij de ander masseert met zijn hand. Ik draai rondjes op zijn schoot, maar door de jeans is het niet heel comfortabel. Nu we toch al zo ver zijn gegaan, durf ik dat laatste stapje ook wel te nemen. Terwijl ik voor hem sta schuif ik mijn broek naar beneden. Hij haakt zijn vinger door het natte deel van mijn string en trekt me weer naar hem toe. “Wat heerlijk,” zegt hij, terwijl hij me weer kust. Ik ben nat en wrijf heen en weer over zijn penis. Het is niet genoeg voor hem en eerlijk is eerlijk: voor mij ook niet.

Hij neukt me hard

Steunend op mijn knieën laat ik me voorzichtig op zijn harde penis zakken, terwijl hij mijn string een beetje opzij trekt. Ik geniet van die blik op zijn prachtige gezicht. Met zijn ogen half open kijkt hij me aan. Ik blijf op mijn knieën zitten, zodat hij op en neer kan bewegen. Ondertussen voel ik zijn handen op mijn billen en zijn mond verwend mijn tepels. Ik beweeg wild met hem mee, heen en weer, terwijl hij hard stoot. Omdat ik voel dat hij bijna gaat komen, breng ik twee vingers naar mijn clitoris en vinger mezelf naar een hoogtepunt. Hij kreunt en knikt goedkeurend. Op mijn aanwijzingen knijpt hij harder in mijn tepels en zijn duim verkent plekjes die ik zelf nog nooit heb aangeraakt. “Mag ik komen?” zucht hij, maar nog voordat ik een besluit heb genomen is zijn hoogtepunt daar al. Zo achterover leunend met zijn ogen dicht en zijn buikspieren die zich nog aanspannen is hij nog mooier. Als hij zijn ogen open doet, grijnst hij naar me en geeft me een kus. “Ik had niet verwacht dat deze opnames zo spannend zouden worden. Hopelijk komen we snel weer een keer terug.”

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?