Erotisch verhaal: een date oppikken in de kroeg

erotische verhalen

“Wat denk je van haar?,” vraagt Ruben terwijl hij naar een blonde vrouw in de hoek knikt. Ze zit te scrollen op haar telefoon, blik op standje ongeïnteresseerd. Ik snap dat hij haar ziet zitten, maar ik denk niet dat ik veel plezier met haar zal hebben. “Lijkt me niet het type voor een trio,” zeg ik. “Maar die vrouw aan de bar met dat rode haar zit steeds naar je te kijken.”

Een speciale date night

Eens in de zoveel tijd gaan Ruben en ik naar een restaurant voor een date night. We eten, drinken, lachen en praten. Aan het eind van de avond verkassen we naar een bar en pikt één van ons ons toetje op. Een derde persoon, meestal een vrouw, maar soms ook een man. We overleggen wel, maar proberen niet al te duidelijk over te komen als stel. Vaak verleid één van ons die derde persoon en komt de ander er pas later bij zitten. Dat is nou eenmaal minder intimiderend dan een stel dat je zomaar uitnodigt voor een potje seks. Maar laat het duidelijk zijn: dat is wel waar we op uit zijn. Zo ook deze avond.

Om haar enkel zit een gekleurd bandje

Ruben begint een gesprekje met de vrouw. Ik schat haar een jaar of 30. Haar lange rode haar hangt krullend op haar rug. Ze draagt een zwarte jurk, kort, maar met lange mouwen en een gesloten decolleté. Haar benen zijn gespierd, alsof ze veel fietst. Om haar rechter enkel zit een gekleurd bandje en ze draagt gympen. Haar onderlijf heeft de looks van een surfer, terwijl ze van boven een sexy Jessica Rabbit lijkt. Een vreemde, intrigerende combinatie. Ze staat duidelijk open voor de flirt met Ruben, want ze accepteert een drankje van hem en legt een paar keer haar hand op zijn arm. Ondertussen bekijk ik hen vanaf de andere kant van de kroeg.

“Ik wist niet dat je een vriendin had”

Na een tijdje vind ik het mooi geweest: ik loop op Ruben en de roodharige vamp af. “Hey schat,” zeg ik terwijl ik hem kus. Ze kijkt verbaasd als ik me voorstel: “Ik ben Julia.” “Emma,” zegt ze terwijl ze mijn hand schudt. “Ik, euh, wist niet dat je een vriendin had,” zegt ze terwijl ze Ruben vragend aankijkt. “Tja, om eerlijk te zijn: dit is ons ding,” legt hij uit. “Af en toe nodigen we een aantrekkelijk persoon uit om met ons mee naar huis te gaan.” “En jullie dachten dat ik dat wel zou willen?” vraagt ze alsof het haar verbaasd. Laten we eerst nog wat drinken, stel ik voor. Dat wil ze wel.

Ze heeft haar Tinderdate een blauwtje laten lopen

We zitten met zijn drieën aan een tafeltje als ze vertelt dat ze haar Tinderdate in de kroeg ernaast een blauwtje heeft laten lopen. “Jammer voor hem,” zeg ik tegen haar terwijl ik over haar bovenbeen streel, “maar een geluk voor ons.” Ze trekt haar been niet terug, ook niet als ik met mijn hand onder haar jurk kom. Haar benen zijn zacht en glad. “Als je met ons meegaat naar huis, app dan een vriendin ons adres,” stel ik voor. “Dan weet zij waar je bent en voel jij je veiliger.” Als ik ons adres aan een mooie kade noem schiet haar wenkbrauw omhoog. “Dat wil ik wel eens zien,” is haar reactie, terwijl ze het adres appt.

Ik open haar wollen jas en laat mijn handen net boven haar billen rusten

Gearmd lopen we naar ons huis. Emma in het midden, ik links van haar en Ruben rechts. Hij leunt even naar achteren en knipoogt naar me. We kijken naar de lampjes die de kades sieren en ze zucht: “Zo mooi hier.” Ik kijk haar aan: “Jij maakt het nog mooier.” Haar ogen fonkelen als ze me aankijkt en zomaar kust. Haar mond is zacht, maar haar kus is gretig en gepassioneerd. Ik open haar wollen jas en laat mijn handen net boven haar billen rusten. Ze ruikt heerlijk, ik herken mijn favoriete parfum. Het is een zwoele, zware geur, perfect om iemand te verleiden. “Kom dames, binnen is het warm,” zegt Ruben en we lopen verder. Ruben en Emma hand in hand, en ik met mijn arm om haar middel.

“Zonder mij beginnen hè?”

Thuis ontkurkt Ruben een fles rode wijn en ik laat Emma ons appartement zien. In de slaapkamer kust ze me opnieuw: “Dus hier vindt de magic plaats?” Ik zoen haar terug en laat mijn handen over haar gespierde billen glijden. Ze kust me in mijn hals: ik ben enorm underdressed in vergelijking met haar. Maar niet voor lang, want mijn trui wordt al over mijn hoofd getrokken. Haar handen strelen mijn armen, buik en wrijven over mijn borsten. Ik hoor Ruben binnenkomen en de glazen wijn op het nachtkastje zetten. “Zonder mij beginnen hè?” zegt hij, terwijl hij achter Emma gaat staan. Terwijl hij mij aankijkt zoent en likt hij haar hals. Zijn handen rusten op haar heupen.

Haar borsten zijn klein en stevig, met harde tepels die erom vragen om gelikt te worden

Waar Emma in het begin verlegen leek, ontpopt ze zich nu tot de verleidster waarvoor ik haar al aanzag. Ze buigt haar hoofd opzij als Ruben hem daar kust en staat toe dat hij haar jurk eerst van haar ene schouder schuift en daarna van haar andere. Ze heeft geen bh aan… Ik kom er niet mee weg met mijn volle borsten, maar Emma heeft het lijf van een sporter. Haar borsten zijn klein en stevig, met harde tepels die erom vragen om gelikt te worden. Ze helpt Ruben met het uittrekken van haar jurk. Hij kreunt, als hij ziet dat ze ook geen slipje draagt. Ze glimlacht en zegt: “Ik kom graag snel ter zake.”

Gewillig opent ze haar benen wat verder

Emma is de enige die naakt is en ik trek snel mijn jeans uit, terwijl ik haar op bed trek. Alleen Ruben is nog volledig gekleed. Emma leunt achterover, steunend op haar ellebogen. Ik buig me over haar naakte borsten om ze te likken en zeg dat ze prachtig is. Ruben laat ondertussen zijn handen over haar dijen glijden. Gewillig opent ze haar benen wat verder. Ze ruikt heerlijk zoet en ik doe waar ik goed in bed: haar verwennen met mijn vingers. Ze kreunt, terwijl Ruben en ik haar samen stimuleren. Hij haalt mijn favoriete speeltje uit het nachtkastje: mijn Womanizer. Ze opent haar benen nog verder, terwijl ik me terugtrekt om Ruben uit zijn jeans te helpen.

Haar vingers glijden in mijn natte poes en draaien rondjes over mijn clitoris

Even later zijn we allemaal naakt, ligt Emma wijdbeens op ons bed, met mij half over haar heen gebogen terwijl ik Ruben pijp en hij mijn Womanizer op haar clitoris zet. Emma kreunt hard en ontdekt ondertussen mijn meest gevoelige plekje. Haar vingers glijden in mijn natte poes en draaien rondjes over mijn clitoris. Ze bereikt haar orgasme snel. Geen wonder, het is een magisch apparaat. Ruben zit in vol ornaat voor haar en kijkt haar vragend aan. Ik ben intussen naast Emma komen liggen op het bed. Ze wenkt hem en geeft een knikje.

Het is duidelijk dat dit niet lang zal duren

Terwijl Ruben een condoom omdoet en dichter naar haar toe kruipt, kust ze me diep. Haar handen glijden over mijn gespannen borsten en ik zucht van genot. Ruben eist echter haar aandacht op: hij tilt haar heupen op en stoot zachtjes naar binnen. Het is duidelijk dat dit niet lang zal duren: na een paar minuten komt hij klaar. Ik bereik ook bijna een orgasme, mijn speeltje zuigt hard aan mijn clitoris en ik zet hem steeds iets harder. Emma hoort hoe ik steeds harder ga kreunen en zuigt aan mijn tepel. Ik kom klaar met een gil en laat me uitgeput in het kussen vallen. Ruben reikt me mijn glas wijn aan en we proosten: “Op een geslaagde avond.” De avond is nog jong en we weten dat wel nog alle tijd hebben…

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?