Erotisch verhaal: Een massage om nooit te vergeten

sensuele massage

In dit erotische verhaal prikkelen wij al jouw zintuigen. Amy ondergaat een massage zoals ze nog nooit eerder heeft ervaren. Al snel wordt het héél warm in de massagekamer als ze haar prachtige masseuse Isa ziet.

Roze blosjes op haar wangen

‘Laat al je zintuigen prikkelen met onze sexy senses massage’ stond in de advertentie. Het sprak me direct aan, maar nu sta ik al een paar minuten te drentelen voor het pand waar de massage plaatsvindt. Een beetje zenuwachtig: zal ik het doen, of toch weer naar huis gaan? Het is alsof ik een engeltje en een duiveltje op mijn schouders heb. ‘Ga toch weer naar huis, dit is niks voor jou,’ zegt het engeltje. Maar het duiveltje fluistert: ‘Je bent altijd zo druk, verleg je grenzen eens en gun het jezelf.’ Ik zucht. Ik wil wel, zeker. Alleen die spanning… ik voel me een beetje misselijk en mijn hart klopt sneller dan normaal. Ik heb nog niks gedaan en het zweet parelt nu al op mijn voorhoofd.

Net op het moment dat ik naar de koperen deurbel reik, gaat de rood geschilderde deur open. Ik hoor een ouderwets belletje rinkelen aan het plafond. Een ontspannen-ogende vrouw stapt naar buiten met roze blosjes op haar wangen. Zelacht vriendelijk naar me. ‘Kom je voor de massage?’ vraagt ze. Ik knik, terwijl ik een stap naar voren zet om de open deur van haar aan te nemen. ‘Ik vind het zo spannend.’

De vrouw lacht en schudt haar blonde haar naar achteren. ‘Dat vond ik anderhalf uur geleden ook, maar ik ben blij dat ik ben gegaan.’ Ze bijt op haar lip en voegt er dan aan toe: ‘Het is een ervaring die je nooit meer zult vergeten.’ Ik zie een glinstering in haar ogen die mij heel nieuwsgieirg maakt. Dat is het laatste zetje wat ik nodig heb.

‘Dank je,’ zeg ik en ik stap over de drempel naar binnen. De oude houten vloer kraakt onder mijn voeten en ik tuur in de smalle gang. Rechts zit een receptioniste, waar ik me meldt.

Het is moeilijk om je ogen van haar af te houden

‘Amy?’ vraagt een jonge vrouw in smetteloos witte kleding terwijl ze me stralend aankijkt. ‘Ik ben Isa, je masseuse. Loop je met me mee?’ Ik loop achter Isa aan, door de statige hal met goudkleurig behang naar één van de massagekamers. Ze heeft lang, donker haar dat op haar rug danst en billen om jaloers op te zijn. Ze zijn groot, maar stevig. Ze heeft mooie brede heupen en bij elke stap zie ik hoe haar billen een beetje trillen. Het is moeilijk om mijn ogen er vanaf te houden. Nerveus besef ik me dat zij straks mijn naakte lijf aan zal raken.

‘Is dit de eerste keer dat je deze massage hebt geboekt?’.  Ik knik. ‘En ik ben een beetje nerveus.’

‘Dat geeft niks, ik doe niets tegen je zin in. Daarom wil ik graag weten wat ik wel en niet mag doen.’ Mijn hart gaat alleen maar sneller kloppen door haar woorden en ik voel dat er meer zweetdruppeltjes op mijn voorhoofd vormen. ‘Bij deze massage worden al je zintuigen geprikkeld,’ gaat Isa door. ‘Het is een sensuele massage, maar geen seksuele massage. Ik ben gewoon aangekleed en zal jouw intiemste delen niet aanraken. Maar veel vrouwen vinden het wel prettig als hun borsten worden gemasseerd. Hoe denk jij daar over?’. Ik lach een beetje zenuwachtig en zeg dan: ‘Dat vind ik wel goed.’

‘Oké, duidelijk. En je billen?’

‘Hmhm,’ knik ik, ‘ook goed.’ Ik voel hoe mijn wangen warm worden.

‘Dan hebben we voor nu alles besproken. Daarachter kun je je uitkleden,’ zegt Isa terwijl ze naar een kledingscherm van zandkleurig rijstpapier in de hoek wijst. En daarna kun je hier op de massagetafel komen liggen en je bedekken met deze handdoek.’ Ze wijst op een dikke witte handdoek die klaar ligt. Haar nagels zijn kort en kaal, een groot contrast met haar perfect opgemaakte gezicht.

“Ze heeft een bijzondere uitwerking op mij”

Als ze wegloopt kijk ik haar na en voel een gekke kriebel in mijn onderbuik. Het voelt alsof ik in een achtbaan een vrije val maak. Mijn hart klopt wat harder en zonder dat ik weet waarom, verschijnt er een glimlach op mijn gezicht. Haar olijfkleurige huid, amandelvormige ogen en ronde billen geven haar een sensuele uitstraling. Eentje die blijkbaar een bijzondere uitwerking op me heeft. Haastig loop ik naar het kledingscherm en kleed me uit. Mijn tepels zijn hard geworden door de koele lucht.

Poedelnaakt stap ik in de zachte witte slippers die klaar staan en loop naar de massagetafel. Ik laat me op de tafel zakken en trek onhandig de handdoek over mijn rug en billen. Terwijl ik daar mee bezig bent wordt er zachtjes op de deur geklopt. ‘Amy, mag ik binnen komen?’

Ik hoor dat ze veel olie gebruikt

‘Ja hoor, binnen!’ roep ik iets te enthousiast. Met een glimlach komt Isa de kamer in. Ze moet minstens tien jaar jonger zijn dan ik.
‘Lig je lekker?’ vraagt ze terwijl ze de handdoek netjes op zijn plek legt. ‘Heerlijk,’ zeg ik, terwijl ik mijn gezicht in het gat in de tafel leg. De handdoek prikt een beetje in mijn huid en de geur van schone was dringt mijn neus binnen. De geur is fris, maar ook een beetje kruidig. Het kriebelt in mijn neus.

Zachtjes begint de muziek te spelen. Het is een piano-uitvoering van een hit van een aantal jaar geleden. Ik zucht diep en sluit mijn ogen. Ik ruik een herkenbare geur, maar kan hem niet thuisbrengen. Het komt vast van de wierook die staat te branden op het tafeltje in de hoek. ‘Ontspan,’ denk ik bij mezelf en ik adem nog eens diep in. Naast me hoor ik dat Isa een dopje opendraait. Het niet zo sexy geluid van de olie die zij uit het flesje knijpt doet me denken aan het laatste beetje mayonaise dat je uit de fles knijpt. Ik hoor Isa zachtjes grinniken. Zij hoorde het dus ook. Ze wrijft de olie door haar handen en dat klinkt een stuk opwindender. Ik hoor dat ze veel olie heeft gebruikt.

De geur is warm en opwindend

‘Ik gebruik een warme olie,’ zegt ze, voordat ze mijn been aanraakt. Ik ruik ylang ylang en yasmijn met een béétje vanille. De geur is warm en gek genoeg opwindend. Met twee handen tegelijk wrijft ze de olie in rondjes uit op mijn huid: helemaal van mijn enkels tot net onder mijn billen. Bij mijn andere been doet ze hetzelfde.

Is dit alles? denk ik, net voor Isa haar handen stevig in mijn spieren zet en de echte massage begint. Haar vingers knijpen, kneden en masseren mijn gespannen spieren.Soms lange, trage halen en soms kneed ze snel hard. Ik adem diep in en uit en raakt een beetje gestresst van mijn eigen eis dat ik móét ontspannen. Isa’s handen stoppen even. Ze zet een stap bij me vandaan en komt dan weer terug.

Mijn tenen trekken krom

Ik schrik van de teder zachte aanraking op mijn voetzolen. Het duurt even voor ik besef wat er gebeurt, maar dan weet ik: ze kietelt me met twee veren. Mijn tenen trekken krom om het kriebelige gevoel tegen te gaan. Dan vervolgt ze haar weg, met de veren over mijn voetzolen, zigzaggend over mijn enkels en kuiten. Tegen de tijd dat ze bij mijn knieën is aangekomen heb ik overal kippenvel. ‘Vind je het fijn?’ vraagt ze.‘Heel fijn,’ zucht ik terwijl ik schuin naar achteren kijk in een poging om oogcontact te maken. Ze lacht en gelukzalig sluit ik mijn ogen weer. Isa streelt verder met haar veren. Mijn bovenbenen zijn aan de beurt. Steeds opnieuw glijden de veren tussen mijn benen, naar steeds intiemere delen. Ik voel mijn wangen warm worden, maar spreidt mijn benen toch een beetje.

Ik heb zin om haar volle lippen te proeven

Heel zachtjes voel ik een veertje over mijn schaamlippen glijden. Terwijl mijn lijf reageert legt Isa haar handen op mijn schouders. Een beetje teleurgesteld draai ik me naar haar toe. Ze kijkt me glimlachend aan en ik heb zin om haar volle lippen te proeven.

Dit was precies wat ik nodig had, denk ik, nadat Isa ook mijn nek, schouders en rug heeft bewerkt met haar handen én veren. De massage kreeg opnieuw een erotisch tintje, toen ze de zijkant van mijn borsten streelde. Het kloppende gevoel tussen mijn benen was al snel terug.

‘Ik ga nu verder met je billen, als dat goed is?’. Isa kijkt me vragend aan en ik knik, terwijl ik opnieuw mijn wangen voel kleuren. Ze knipoogt en zegt: ‘Ga maar lekker liggen.’

Mijn lijf smeekt om meer

Zuchtend leg ik mijn gezicht weer in de massagetafel terwijl Isa mijn schouders en mijn onderbenen bedekt met twee handdoeken. Ze schenkt opnieuw olie in haar handen en de sensuele geur komt me weer tegemoet. Met twee handen tegelijk worden mijn billen onder handen genomen. Ik had geen idee dat het mogelijk was om billen zo intens te masseren. Ik was bang dat ik wat ongemakkelijk zou zijn, zo met mijn billen bloot terwijl een vreemde vrouw ze alle kanten op kneedt. Maar ik kan me verrassend genoeg zonder problemen ontspannen.

Ik voel haar vingers die gevaarlijk dichtbij mijn schaamlippen komen. Ik vind het lekker, maar ben ook bang dat ik vochtig wordt en ze het zal zien. Toch kan ik er niks aan doen dat er af en toe een kreun, of eerder een diepe zucht, aan mijn mond ontsnapt.

Hoewel de intentie er steeds lijkt te zijn, gebeurt er niks ongepasts. Ik weet ook niet goed wat ik daarvan zou vinden. Eigenlijk schreeuwt, nee smeekt mijn lijf om meer. Ik ben op dit moment zo opgewonden dat ze alles met me mag doen. In plaats daarvan moet ik me op mijn rug draaien, wat ik doe terwijl Isa me bedekt met de handdoeken. Dit keer worden eerst mijn schouders gemasseerd. Isa staat achter mijn hoofd en haar haar kriebelt zacht over mijn gezicht. Ik ruik dat ze haar haren heeft gestijld met een stijltang. De zoete geur van heat-protector en de vurige geur van de hitte op haar haren.

‘Sorry,’ zegt ze, terwijl ze naar achteren reikt om haar haren in een staart te doen.
‘Geeft  niet, het geeft wel een beetje een extra dimensie,’ antwoord ik.
‘Hmm, vind je?’ vraagt ze? Ik knik en lach. Ze laat haar prachtige haar weer los. Terwijl ze iets verder voorover buigt en haar haar over mijn borst streelt, vraagt ze: ‘En dit?
‘Fijn,’ antwoord ik, terwijl ik niet goed besef wat er nou opeens gebeurt. Zachtjes trekt Isa de handdoek van mijn borsten en buik weg. ‘Is dit nog steeds oké?’ Ik kijk haar aan en lach alleen maar.

Goedkeurend en gretig

Met haar warme handen kneed ze mijn spieren en huid. Ik voel haar warme vingers in mijn hals, die klam aanvoelt van de massage-olie en mijn zweet. Langzaam glijden haar handen af naar mijn borst, waar ze net boven mijn borsten blijft hangen. Tergend langzaam kriebelt ze met haar nagels richting mijn tepels. Oh man, ik houd het bijna niet meer. Mijn tepels zijn zo hard, ik voel mijn hartslag erin kloppen. Ze kijkt me vragend aan als ze vlak boven mijn tepels is. Ik knik goedkeurend en gretig. Als ze uiteindelijk mijn tepels stevig vastpakt, kreun ik per ongeluk veel harder dan verwacht. Ik kijk toe hoe Isa over haar volle lippen likt terwijl ze haar eigen handen volgt.

Ze draait stevige rondjes, van buiten naar binnen.. Dan pakt ze haar veren weer. Ze zijn zwart, zie ik. Met de veren trekt ze een streep van mijn onderbuik naar mijn borsten en draait rondjes om mijn tepels. Ik kreun zachtjes en beweeg mijn onderlijf verlangend heen en weer. Isa lacht goedkeurend.

Voorzichtig laat ik mijn hand onder de handdoek glijden, terwijl ik tegelijkertijd denk: ‘doe ik dit echt?’.

Met mijn handen onder de handdoek

Isa heeft dondersgoed in de gaten wat ik van plan ben en heeft mijn borsten weer in haar handen genomen. Ze staat nu naast me en kijkt me aan met die lichtbruine ogen van haar. Haar lippen zijn vochtig en een beetje geopend. ‘Dit doe ik normaal nooit,’ zegt ze, voor ze zich voorover buigt. Haar lippen zijn zijdezacht en ze smaakt naar pepermunt, denk ik terwijl ik haar kus beantwoord. Haar tong glijdt mijn mond in en ik voel met mijn vingers tussen mijn benen.

Nat is niet het juiste woord. Het is alsof er een overstroming heeft plaatsgevonden. Isa verbreekt onze kus en zakt met haar mond naar beneden, tot ze één van mijn tepels in haar mond heeft. Ze zuigt er hard op en kreunt een beetje. Ik voel ondertussen haar andere hand over mijn buik naar beneden glijden. Ik spreid mijn benen wat verder en draai rondjes over mijn clitoris. Met haar vingers streelt ze mijn schaamlippen en glijdt dan bij me naar binnen.

Het kriebelt in mijn buik en pulseert zo door naar mijn clitoris

‘Hmmm ja,’ zucht ik, terwijl ik haar gezicht naar me toe trek met mijn vrije hand. Ze kijkt me aan met halfgesloten ogen, voor ze me opnieuw zoent. Harder nu, gretig. Met beide handen knoop ik haar witte jasje open. Één knoopje schiet van de blouse af en valt op de grond. Ze draagt er een sexy hemdje onder in een prachtige diep paarse kleur. Een doorschijnend, kanten laagje laat een stukje van haar zwarte bh zien. Haar borsten zijn klein en stevig en boven haar rechter tepel zit een klein moedervlekje.

Terwijl ze in alle hevigheid rondjes draait om mijn clitoris, neem ik haar tepels een voor een in mijn mond. Ik houd haar vast bij die ronde billen die me al sinds het begin zo uitdagend aankeken en masseer ze, voor zover dat gaat terwijl ik lig. Het duurt niet lang voordat ik het in mijn tenen voel tintelen, het trekt door mijn voeten, kuiten en bovenbenen. Het kriebelt in mijn buik en pulseert zo door naar mijn clitoris. Maar het gaat verder, door naar mijn hals, mijn nek en mijn achterhoofd. Ik sluit mijn ogen en voel een explosie in mijn hele lichaam. Mijn tenen krommen, mijn handen ballen zich in vuisten en mijn ogen rollen naar achter terwijl ik mijn rug krom. Mijn hele lijf spant aan voordat ik in schokken weer ontspan. Kreunend, hijgend, haast verwilderd.

Een ervaring om nooit te vergeten

Terwijl ik me aankleed vang ik een glimp van mijn gezicht op in de spiegel. Mijn haar zit wild en mijn wangen zijn rood, mijn mascara is een beetje uitgelopen. Maar bovenal zie ik iets wat ik al heel lang niet meer heb gezien bij mezelf. Die ondeugende twinkeling in mijn ogen.

Isa en ik zeggen elkaar gedag met een kleine kus. ‘Dankjewel’, fluister ik. ‘Graag gedaan, tot de volgende keer’ zegt ze met stralende ogen.Op de drempel van de deur kom ik een vrouw tegen. Ze kijkt me vragend aan. ‘Ben je hier voor het eerst?’ vraag ik.
‘Ja. Heb jij ook de massage gedaan? Hoe was het?’

‘Een ervaring om nooit meer te vergeten,’ zeg ik glimlachend. ‘Veel plezier.’

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?