Erotisch verhaal: een nieuw begin

erotisch verhaal

Ik wandel over Fifth Avenue: dik ingepakt in mijn warme winterjas, mijn muts over mijn hoofd getrokken en warme handschoenen aan. De jaarwisseling is net voorbij en ik voel me heel werelds. Zomaar in New York, op een vrije dag, nog even de kerstsfeer opsnuiven. Het wordt al donker, het sneeuwt en de lampjes zorgen voor sfeervolle verlichting. Ik voel me alsof ik op de set loop van The Bold Type, alleen mist de sexy Richard nog. Ik loop de hoek om bij Rockefeller Center, om nog één keer de metershoge kerstboom te bewonderen. Dit is mijn favoriete stukje New York! Alles wat je nodig hebt vind je op Fifth Avenue: elk groot modehuis heeft hier zijn flagship store. Het geeft me een magisch en machtig gevoel: ooit shop ik hier ook! Het is hartstikke koud vandaag, maar ik slenter rustig achter de andere toeristen aan. Ze bekijken de spectaculaire kerstetalages, die bijna weer verdwijnen. En dat is precies de reden dat ik hier ook ben.

Hij kijkt me aan en lacht verlegen

Ik ben een week geleden aangekomen in NYC. En vlak daarvoor, net voor kerst, heeft mijn vriend het uitgemaakt. Hij zag het niet zitten, dat ik vier maanden naar New York zou gaan voor mijn stage. Ik heb een paar dagen flink gehuild, maar nu ben ik vooral pissig. New York is gelukkig de perfecte plek om over mijn liefdesverdriet heen te komen. Ik huur een kamer in een gedeelte van Brooklyn wat hip lijkt te gaan worden, maar het nog niet helemaal is. Het is het enige wat ik kon betalen en dus reis ik elke dag naar mijn stage in Manhattan. Ik werk bij een magazine als fashion editor stagiair: heel erg The Devil Wears Prada. Het is een droom die werkelijkheid wordt voor mij als 22-jarige! Al maak ik ook mega-lange dagen en daar komt die reistijd dus nog bij op. Reizen is een fluitje van een cent: met de metro. Gisteren zat er een knappe man tegenover me: een prachtige donkere huid, trouwe bruine ogen en een kaalgeschoren hoofd, zag ik toen hij even zijn muts af deed. Hij keek me aan en lachte vervolgens verlegen in zijn sjaal. We stapten bij hetzelfde metrostation uit, maar ik raakte hem kwijt toen ik boodschappen ging doen.

“Hi, I’m your upstairs neighbor”

Het is verschrikkelijk koud in huis, merk ik als ik thuiskom. We hebben hier centraal geregelde verwarming, dus er is duidelijk iets mis. Ik app mijn moeder: “Heb geen verwarming, wat moet ik doen?” Gelukkig is ze nog wakker, ze stuurt direct een bericht terug: “Even kijken of je buren er ook last van hebben en anders je huisbaas bellen.” Goed idee, ik besluit naar mijn benedenburen te lopen. Als de deur open zwaait, staat die knappe man uit de metro daar. Hij kijkt me vragend – en verbaasd – aan. “Hi, I’m your upstairs neighbor,” stamel ik, net zo verbaasd. Ik leg uit dat ik er pas net woon en problemen heb met mijn verwarming en niet goed weet wat te doen. Heeft hij ook problemen met zijn verwarming? Dat heeft hij niet, maar hij nodigt me wel uit voor een kop thee om op te warmen. We kletsen in zijn kamer: hij heet Kobe, komt oorspronkelijk uit een dorp uit Michigan en is 30 jaar. Zijn stijl is precies wat ik graag zie bij een man: hip en verzorgd. Na een uurtje bedank ik hem voor de thee en ga ik naar huis om te eten.

‘It’s a match’

‘s Avonds hang ik, onder een dekentje, op de bank. Ik denk aan Kobe en vraag me af of hij op Tinder zit. Opgewonden open ik de app. En ja hoor: na een paar keer swipen zie ik mijn knappe buurman. Op zijn profielfoto heeft hij nog haar en op een andere foto zie ik hem in zwembroek op een tropische bestemming. Hallo wasbordje! Ik swipe hem naar rechts. Opgewonden over wat ik zag en vanwege de kou, besluit ik naar bed te gaan. Met mijn ene hand zet ik een filmpje aan op Pornhub met een knappe donkere man in de hoofdrol, met mijn andere hand houd ik mijn vibrator vast. Ik zweer bij mijn luchtdrukvibrator: in een paar minuten brengt hij me tot een overheerlijk hoogtepunt, opgewonden door de vibraties, het filmpje en mijn gedachten aan Kobe’s wasbordje. Nagenietend en nieuwsgierig open ik Tinder. Ik heb een match! Terwijl ik nadenk over een openingszin, typt Kobe al: “Hey beautiful, nice to meet you this afternoon. Wanna grab a drink?” Ik heb geen zin meer om uit bed te komen, dus we spreken af voor morgenavond.

Ik draag mijn mooiste slipje

Gescrubd en geschoren sta ik de volgende avond voor de spiegel. Ik zie er goed uit, met mijn haar los, een blos op mijn wangen en mijn borsten duidelijk aanwezig: bh-loos onder een topje. Voor de gelegenheid heb ik mijn mooiste slipje aangetrokken. “Wow, you look amazing.” zegt Kobe, als ik de deur opendoe. Ik vraag hem om binnen te komen, omdat ik mijn jas nog aan moet doen. Als ik mijn jas pak, zie ik hem in de spiegel naar me kijken. Mijn billen lijken hem te bevallen en ik voel me heel erg in control. “You like what you see?“, vraag ik hem. Betrapt lacht hij en veegt hij met zijn duim over zijn onderlip: “Very much.” Ik heb eigenlijk helemaal geen zin meer om weg te gaan de kou in. In plaats daarvan loop ik naar hem toe en vang ik hem met mijn sjaal. Ik trek hem naar mij toe en vraag: “Want to stay home?” Hij beantwoord mijn vraag met een kus op mijn mond, en nog één. Dan open hij voorzichtig zijn mond en speelt zijn tong met de mijne. De sjaal ligt inmiddels op de grond, met mijn handen hou ik zijn nek vast. Zijn handen verkennen ondertussen mijn billen. Hij kneed ze alsof het deegbollen zijn en trekt me stevig tegen zijn harde penis aan. Zou het waar zijn, dat donkere mannen grotere penissen hebben, vraag ik me ondertussen af. Het voelt veelbelovend.

Hij zit op de grond, terwijl zijn lippen mijn tepels verkennen

Kobe laat er geen gras over groeien: zijn handen glijden over mijn hele lichaam, terwijl hij naar achteren loopt naar de bank. Hij gaat zitten en trekt mij op zijn schoot, terwijl zijn handen mijn topje uittrekken. Als hij ziet dat ik geen bh draag knikt hij goedkeurend. Zijn handen steken af tegen de witte huid van mijn borsten en hij knijpt zachtjes in mijn tepels. Ondertussen wrijf ik met mijn vulva over zijn penis. We zoenen heftig, tot hij me in één beweging optilt en me op mijn rug op de bank legt. Hij gaat op zijn knieën op de vloer zitten, terwijl zijn volle lippen onderzoekend mijn tepels verkennen. Zijn hand ligt inmiddels tussen mijn benen, ik kan niets meer doen dan genieten. Om hem aan te moedigen open ik mijn jeans en help hem om hem uit te trekken. Ik voel me kwetsbaar: naakt op een minuscuul slipje na, bij deze sexy acht jaar oudere man. Zijn bruine ogen smeulen en hij vraagt me: “Are you alright?” Verbaasd knik ik. Nog nooit eerder heb ik meegemaakt dat een man dat vraagt tijdens de seks. Ik trek hem naar me toe voor een kus. Met mijn handen worstel ik met zijn riem en de knoop van zijn broek.

“I’ll be careful,” zegt hij

In één vlotte beweging zakt zijn broek naar beneden en trekt hij zijn trui en shirt uit. Winter of niet: Kobe is in vorm. Zoals hij daar voor me staat, met zijn gespierde buik en grote, harde penis, zorgt hij voor nog meer opwinding dan ik al voelde. Ik merk dat ik kletsnat ben en ga weer liggen. Hij is veel groter dan ik ooit heb gehad en dat zeg ik hem ook. “I’ll be careful,” belooft hij, terwijl hij een condoom uit zijn broekzak vist. “Tell me when it’s too much.” Ik knik en voel hoe hij zijn eikel tegen me aan zet. Hij glijdt op en neer tussen mijn schaamlippen, voordat hij voorzichtig verder naar binnen komt. Ik kreun: van genot en spanning. Met lange, diepe halen stoot hij zachtjes op en neer, terwijl hij me in mijn nek zoent. Ik beweeg mee met mijn heupen en fluister: “give me more.” Dat laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij gaat op zijn knieën zitten en met zijn handen houdt hij mijn heupen omhoog. Als hij steeds sneller gaat stoten, breng ik mijn hand naar mijn clitoris. Een beetje onzeker wrijf ik er overheen, maar als ik zijn enthousiaste blik zie, ga ik ook voluit. Wat een uitzicht: ik geniet enorm van deze man met zijn grote pik. Ik heb nog nooit zo’n gevuld gevoel gehad en het maakt de seks nog lekkerder.

Een nieuw jaar, een nieuw begin

Mijn clitoris begint te kloppen en ik voel mijn orgasme naderen. Ik wrijf sneller en sneller over mijn clitoris, terwijl Kobe met mijn borsten speelt tijdens het stoten. Met een zucht kom ik klaar, terwijl hij doorgaat. Dan opeens trekt hij zich terug en zegt: “Please turn around.” Ik vermoed dat hij me doggy style gaat nemen: mijn favoriet! Blij en opgewonden ga ik op mijn knieën zitten, tot ik opeens voel hoe hij mijn schaamlippen spreidt met zijn handen en me likt. Mijn clitoris is nog super gevoelig van mijn orgasme en Kobe’s tong zorgt voor een ongekende sensatie. Hij likt en likt, tot ik bijna weer kom. Mijn gekreun maakt het extra geil lijkt het wel: hij is duidelijk klaar voor zijn eigen orgasme. Met een nieuw condoom om gaat hij achter me op de bank zitten en schuift opnieuw voorzichtig naar binnen. Op deze manier komt ‘ie extra diep en ik merk dat hij zich inhoud. Ik moedig hem aan: “A bit faster honey.” Blij doet hij wat ik hem vraag en al binnen een minuut schreeuwt hij het uit. Hij houdt mijn billen stevig vast terwijl hij komt. We eindigen knuffelend, waarna we ons aankleden. Hij geeft me een kus op mijn wang en vraagt mijn telefoonnummer. Morgen gaan we echt dat drankje doen. Een nieuw jaar: een nieuw begin. Met een droomman in New York City.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?