Onweerstaanbare lust in de jacuzzi

Onweerstaanbare lust in de jacuzzi

“Wauw, je bent nog mooier dan in mijn herinneringen”, zijn ogen stralen wanneer hij het zegt. Zij verbergt een verlegen lachje achter haar grote bos krullen. Hij pakt haar hand en neemt haar mee naar binnen.

Zij kijkt om zich heen. Na een paar seconden beseft ze dat haar mond een beetje open staat. Lachend verontschuldigt ze zich: “Sorry dat ik zo staar, maar het is hier prachtig. Hoe rijk ben je wel niet?” Nog voor ze de laatste zin volledig heeft uitgesproken worden haar ogen groot. Ze slaat haar hand voor haar mond. Maar hij moet lachen, hij vindt haar vraag grappig, schattig en eerlijk. Daar houdt hij wel van. Hij schenkt haar wat te drinken in en neemt haar mee naar zijn woonkamer. Op een crèmekleurige, leren bank vinden ze samen een plekje.

Het kookeiland

De openhaard staat aan, er branden kaarsjes en het uitzicht vanaf zijn appartement is bijna onwerkelijk. Ze praten een tijdje en dan staat hij op. “Ik ga voor je koken, prinses” zegt hij met een brede lach. Hij wrijft in zijn handen en zijn ogen beginnen te stralen: “Ik heb zin om je te verwennen”. Terwijl hij dat zegt voelt ze aan haar hele lichaam dat ze hem wil. Man, wat wil ze hem graag. Ze lopen naar zijn keuken en als hij aan de slag gaat, neemt zij plaats op een barkruk aan het kookeiland. Hij trekt zijn blouse uit, want die moet natuurlijk niet vies worden. Die blouse is waarschijnlijk net zo duur als haar huur, dus ze begrijpt het wel. Terwijl hij de aardappelen wast, kijkt ze gebiologeerd naar zijn armen. Deze keer heeft ze weer niet in de gaten dat haar mond een klein beetje openvalt. Ze blijft staren naar de rand van de mouw van zijn witte T-shirt, die strak om zijn caramelkleurige, gespierde arm spant. Haar ogen dwalen van zijn arm schuin omhoog naar zijn borst. Ze ademt kort maar diep in, voordat ze op haar onderlip bijt. Is deze man echt?

Ex-dokter op Tinder

Ze had dagen getwijfeld of ze deze date door zou laten gaan. Hij was haar dokter, toen ze tien jaar geleden haar enkel had gebroken. Zij was toen zestien, hij in de dertig. Ze vond hem toen niet aantrekkelijk, wel aardig. Natuurlijk vond ze hem niet aantrekkelijk. Zij was een tiener en hij een oude man. Ze vond zijn achternaam wel grappig; Lion. Toen ze hem drie maanden geleden op Tinder voorbij zag komen, herkende ze hem direct. Jonathan (47) Arts. Zag ze in zijn profiel staan. Dit moest hem zijn. Vroeger vond ze hem dan wel niet aantrekkelijk, zijn Tinderprofiel deed nu heel veel met haar lichaam.

”Toen ze hem drie maanden geleden op Tinder voorbij zag komen, herkende ze hem direct: Jonathan (47) Arts.”

Zijn mooie rijke, bruine huid. Volle, maar duidelijk goed verzorgde baard en zijn brede lach. Zijn enorme armen, zijn borstspieren en zijn kledingstijl… Na ruim twee maanden praten via Tinder vroeg hij om haar nummer. Pas tijdens hun eerste telefoongesprek vertelde hij dat hij haar direct herkende. Haar mooie krullen en haar amandelvormige ogen was hij nooit vergeten. Het eerste telefoongesprek duurde uren en alles met hem voelde vertrouwd, maar hij was zo veel ouder. Daar zat ze wel mee. Dat was de reden dat ze twijfelde over de date, maar nu zie hier zat was ze heel erg blij met haar beslissing.

‘Geen seks op de eerste date’

Na het eten liggen ze op de bank. Hij zit ineens rechtop en kijkt haar serieus aan: “Vat het niet verkeerd op, maar wil je met mij in de jacuzzi op het dakterras?” Daar schrikt ze even van. Ten eerste; ze had geen bikini mee en ten tweede… ze is geen type voor op seks op de eerste date. “Waarom wil je dat?”  Vraagt ze terwijl ze hem streng aankijkt. “Ik ga geen seks met je hebben Jonathan. Dit is onze eerste ontmoeting”. Hij lacht hard, kust haar voorhoofd en terwijl hij opstaat grinnikt hij: Abigail… ik wíl niet eens seks met je op onze eerste ontmoeting. Dus waag het niet om in je poedelnakie in mijn jacuzzi te springen, hier!”  En hij gooit een grijs T-shirt naar haar. Ze bijt op de knokkel van haarwijsvinger terwijl hij het dakterras al dansend op loopt en zingt: “Technisch gezien is het onze tweede ontmoeting…”. Ze ziet hoe hij zich uitkleedt tot hij in zijn boxer staat. Dan rent hij snel naar binnen, zo langs Abigail en haalt een fles Moët en twee glazen uit de keuken.

Een nat shirt

“Ik wacht op je, prinses!” Zegt hij. Hij laat zich in de jacuzzi glijden met zijn rug naar haar toe. Dan maakt zij voorzichtig de rits van haar jurk los. Schuift de bandjes van haar schouders en laat de soepele stof via haar rug, over haar billen en langs haar benen naar beneden glijden. Met één beweging opent ze de sluiting van haar bh en ook deze valt op de grond. Dan trekt ze het T-shirt aan en loopt naar hem toe. Naast de jacuzzi blijft ze staan om haar lange krullen en een staart te doen. Terwijl ze dat doet neem hij de tijd om haar goed te bekijken. Als ze haar handen omhoog heeft om de staart te maken, beweegt het shirt mee zodat hij kan zien wat voor string ze aanheeft. Hij ziet de moedervlek in haar linker lies en bijt op zijn lip. Dan bekijkt hij haar nog beter en door de dunne stof van het grijze T-shirt ziet hij haar tepels. Dan vervolgt hij zijn blik omhoog en kijkt haar recht in haar ogen. “Abigail, je bent prachtig”, zegt hij terwijl hij zijn hoofd schudt. “Ik kan niet geloven dat je echt bent”.

Abigail stapt de jacuzzi in, met het shirt nog aan. Ze houdt het met haar handen vast, net onder haar borsten. Jonathan kijkt haar vragend aan, gaat ze nou echt met het shirt aan in het water?! Abigail lacht om zijn verwarde blik terwijl ze zich omdraait. Wanneer ze met haar rug naar hem toe staat, trekt ze het shirt over haar hoofd. Ze laat zich langzaam in het schuimende water zakken en draait zich pas om als haar borsten volledig verstopt zijn onder het schuim.

Flirten in de jacuzzi

Terwijl ze kletsen over van alles en nog wat raken hun benen elkaar. Eerst alleen het puntje van hun knieën, maar al snel zitten ze bovenbeen tegen bovenbeen. Als twee puzzelstukjes passen ze precies in elkaar. Het warme water en zijn warme dijen zorgen ervoor dat ze roze blosjes op haar wangen krijgt. Na ongeveer 25 minuten gaat het gesprek van onschuldig steeds meer naar spannend en ondeugend. Dat kan ook te maken hebben met de fles Moët die ze inmiddels opgedronken hebben. “Gail, wees verstandig, doe het niet”, fluistert ze zichzelf streng toe. “Kom op man, verpest dit niet door meteen seks te hebben” denkt hij. Maar soms is de aantrekkingskracht zo sterk dat er niet meer te redeneren valt. Ze weten allebei dat ze het niet moeten doen, maar ze weten ook allebei dat het sowieso gaat gebeuren.

”Soms is de aantrekkingskracht zo sterk dat er niet meer te redeneren valt.”

Het warme water en de spanning worden Abigail een beetje te veel. Ze moet even afkoelen, even uit het water zodat de frisse wind van de avond haar hete lichaam kan afkoelen. Ze staat op, ademt diep in en geniet van de koele sensatie. Dan worden haar ogen weer groot. Shit. Ze staat daar in haar blote borsten precies op ooghoogte van Jonathan! Hij lacht, nee hij grijnst en zijn ogen fonkelen. Hij trekt haar naar zich toe en grijpt haar billen vast terwijl hij haar buik kust. Dan gaat ook hij langzaam staan en onderweg verwent hij haar borsten met zachte kusjes. Als hij rechtop staat kijken ze elkaar aan. Hij bijt op zijn lip, omdat hij zo veel zin heeft in wat er gaat komen. Zij ademt diep in en voelt hoe haar natte string, nog natter wordt. Als zijn lippen die van haar raken, kreunen ze allebei van genot. Hij laag en diep, zij hoog en zacht. Ze wil meer. Veel meer. Terwijl zijn lippen met haar mond spelen en zijn tanden zachtjes in haar onderlip bijten bouwt de spanning op tot ongekende hoogte. “Ik wil naar je slaapkamer” fluistert ze.

Alle remmen los

Niet helemaal charmant, maar heel gehaast klimmen ze uit de jacuzzi en druipend nat rennen ze door de woonkamer naar zijn slaapkamer. Daar blijft hij staan, trekt zijn boxer uit en vervolgens haar string. Hij tilt haar op en legt haar voorzichtig op het bed neer. “ Zo, mevrouw Johnson. Het is tijd om je even grondig te onderzoeken”, zegt hij voordat hij hard lacht omdat hij beseft hoe fout dat klonk. Zij lacht ook, maar spreidt gewillig haar benen. Terwijl zijn tong achtjes om haar gevoeligste plekje draait, houdt hij zijn hoofd een beetje schuin zodat zij precies kan zien wat hij doet. Af en toe kijkt hij omhoog om te zien hoe zij geniet. En telkens wanneer zijn ogen die van haar vinden, voelt ze een schokje door haar hele lichaam. Het duurt niet lang of ze bereikt haar eerste hoogtepunt . Dat komt vooral door de enorme opwinding die ze al uren voelde, want zo veel heeft hij daar beneden nog niet gedaan. Dat kwam nu pas.

”Terwijl zijn tong achtjes om haar gevoeligste plekje draait, houdt hij zijn hoofd een beetje schuin zodat zij precies kan zien wat hij doet.”

Zijn linkerhand brengt hij omhoog zodat hij haar borsten kan masseren. Net hard genoeg knijpt hij in haar tepels en kneedt hij haar borst terwijl hij met twee vingers van zijn rechterhand voorzichtig in haar gaat. Omdat ze zo nat is van opwinding glijdt hij zo naar binnen, dus hij besluit een derde vinger te gebruiken. Terwijl hij haar gretig likt, vingert en masseert, glinstert de opwinding tussen haar benen. Hij is inmiddels al zo lang zo hard dat het bijna pijn begint te doen. Hij voelt zijn hartslag dwingend kloppen in het puntje van zijn eikel. Nadat Abigail voor een tweede keer is klaargekomen gaat hij op zijn rug liggen en tilt haar op zijn schoot. Zo makkelijk als zijn vingers net naar binnen gleden, zo voorzichtig glijdt hij nu bij haar naar binnen. Langzaam, strak, warm… nat.

Stevig stoten

Centimeter voor centimeter voelen ze beiden hoe ze steeds dichter tot elkaar komen. Abigail leunt met haar handen op zijn borst, waardoor ze haar borsten tegen elkaar duwt. Ze ziet er prachtig uit. Terwijl ze langzaam, soepel op en neer beweegt ontstaan er kleine glanzende zweetdruppeltjes in haar hals en borst. Dezelfde druppels ontstaan op zijn voorhoofd. Zij hoopt stiekem dat hij haar snel stevig vastpakt en harder begint te stoten, want ze houdt niet zo van dat langzame gedoe. Het is alsof hij haar gedachten leest, want hij pakt haar heupen stevig vast. Heel stevig. Dat worden vast blauwe plekken. Hij houdt haar lichaam een beetje omhoog en begint snel en erg hard te stoten. Bij elke stoot ziet hij hoe haar borsten schudden. “Jij hebt de mooiste borsten die ik ooit heb gezien” zegt hij terwijl hij er bijna vol ongeloof naar staart. Het heerlijke orale voorspel en zijn harde die krachtig in en uit haar glijdt zorgen ervoor dat zij voor de derde keer klaarkomt. Dit keer schreeuwt ze het uit. Na ongeveer 20 seconden kijkt ze hem verlegen aan. “Sorry”, lacht ze. “Voor mij hoef je geen sorry te zeggen, zeg dat morgen maar tegen de buren” knipoogt hij.

4-0

Hij draait haar op haar knieën zodat hij haar doggy kan nemen, maar zij gaat daar niet mee akkoord. “Het staat 3-0 Jona, dat is natuurlijk niet eerlijk”. Ze gebaart dat hij weer op zijn rug moet liggen. Terwijl hij dat doet kruipt zij over hem heen zodat zijn linkerbeen tussen haar benen ligt. Terwijl ze met haar tong van zijn eikel tot zijn ballen likt, glijdt ze met haar gevoelige plekje zachtjes over zijn been. Eerst likt ze voorzichtig, zachtjes. Maar steeds gretiger likt ze zijn stijve van boven tot onder terwijl ze hem rustig aftrekt. De smaak van haar eigen opwinding en zijn voorvocht winden haar nog meer op. Opgewonden begint ze sneller over zijn been te wrijven terwijl ze hem helemaal in haar mond neemt. O-oh hoogtepunt nummer vier komt zonder waarschuwing snel en intens opzetten. “Oeps, sorry lacht ze weer verlegen. 4-0”.

Nog één keer

Hij vindt het niet erg, hij vindt het zelfs heerlijk om te zien hoe ze klaarkomt. Dan focust ze zich volledig op hem. Ze trekt hem af terwijl ze bij elke neerwaartse beweging zijn eikel in haar mond neemt. Niet van boven, maar van de zijkant zodat ook hij nu goed kan zien wat zij doet. Dan neemt ze hem weer helemaal in haar mond en beweegt met haar mond en hand simultaan tot ze voelt dat hij nog harder wordt en begint te kloppen. “Wil je in mijn mond komen?” vraagt ze hem. Hoewel dit de lekkerste pijpbeurt is die hij ooit heeft gehad, wil hij dat niet. Hij wil haar warme lichaam nog een keer om zijn stijve voelen. Dus hij draait haar weer op haar handen en knieën en neemt haar doggy. Hard, snel en vol passie. Met zijn linkerhand houdt hij haar beide handen achter haar rug vast zodat haar gezicht in het matras wordt geduwd. Met zijn andere hand speelt hij met haar gevoeligste plekje, dat nu wel heel erg gevoelig is. Hij weet dus dat hij niet te veel druk moet zetten. Binnen enkele minuten roept zij dat hoogtepunt nummer vijf eraan komt. “Ik wil dat je komt, prinses, beveelt hij”. En terwijl zij voor de vijfde keer klaarkomt, komt ook hij schokkend klaar. “5-1”, hijgt hij terwijl hij naast haar neerploft op het bed.

Lees ook: blinddate #1

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?