Erotisch verhaal: met het broertje van mijn vriend

erotisch verhaal

“Ik maak je morgen wel wakker,” zeg ik, als mijn vriend en ik naar bed gaan. “Ik verheug me erop,” zegt ‘ie met een knipoog. Zo fout, zo lekker. Fantaseren over het broertje van je vriend: een no-go. Maar soms zijn de genen niet eerlijk verdeeld en is het jongere broertje de aantrekkelijkere versie van de twee: de populaire jongen die je ook graag terug zou zien in je vriend. En dat je fantasie dan met je op de loop gaat, dat kan gebeuren. Toch?

Een ontbijtje op bed

“Ben je wakker?” vraag ik, terwijl ik aan zijn arm aanraak. Ik zit op de bedrand naar het broertje van mijn vriend te kijken. Het is de verjaardag van hun vader, we zijn met zijn allen een weekendje weg en we hebben afgesproken ontbijt op bed voor hem te maken. Hij woelt wat, maar wordt nog niet wakker. Ondertussen is mijn vriend al beneden en ik duw wat harder. “Aaron, wakker worden. Het is je vaders verjaardag en je moet helpen.” Hij opent zijn ogen, zijn blonde haar helemaal wild van het slapen. God wat is ‘ie lekker, denk ik, terwijl hij me een stralende glimlach schenkt.

Hij maakt me nat

“Goeiemorgen, geef me een knuffel,” zegt hij terwijl hij zijn armen spreidt. Een beetje ongebruikelijk, dat geef ik toe. Toch buig ik me voorover en snuif zijn geur op, terwijl we iets te lang knuffelen. Als ik weer rechtop ga zitten en zijn ogen over mijn borsten zie glijden, besef ik me dat hij een perfect inkijkje heeft gehad. “Dat is nog eens fijn wakker worden,” zegt hij met een grijns. Ik geef hem een plagerige mep en ga snel zijn kamer uit. Hij maakt me nat en ik voel het gevaar en de spanning nog als ik me in de keuken aansluit bij zijn broer.

Lees ook: Erotisch verhaal Thuiskomen: haar verhaal

We gaan naar de spa

De cadeautjes zijn uitgepakt, het ontbijt verorberd en we hebben nog geen plannen. In totaal zijn we op pad met acht man: mijn vriend Kevin, zijn broertje Aaron, ouders, oom en tante en zijn neef Bas. De ‘ouders’ gaan de stad in voor een stadswandeling, Wij beslissen met zijn vieren naar de spa te gaan. Ik wil graag naar de sauna en me laten masseren, terwijl de mannen zich verheugen op het zwembad wat daarbij hoort. Gelukkig is badkleding verplicht: ik voel me zo meer op mijn gemak. Voor de zekerheid heb ik wel een skimpy bikini meegenomen. Als ik de kleedkamer uitloop loopt Aaron schuin achter me. “Probeer je me te teasen?” vraagt hij zacht. Ik ontken en geniet ondertussen stiekem van zijn geile blik.

Ik voel zijn ogen in mijn rug

We hebben een heerlijke middag in de spa. Ik heb een ontspannende gezichtsbehandeling geboekt en verheug me op de massage. Maar eerst is het tijd om me even bij de mannen te voegen. Ze liggen allemaal in het buitenzwembad en als ik me in het water laat zakken voel ik de blikken van zowel Aaron als Kevin op me gericht. Ik hang bij mijn vriend om de nek, maar voel ondertussen de ogen van zijn broertje in mijn rug branden. Het is fout, maar toch ook zo heerlijk spannend. De spanning die er tussen hem en mij is, die heb ik niet met Kevin. En ik voel me daar best schuldig over, maar ook weer niet zo heel erg.

Glimmend van de olie

“Het is bijna tijd voor mijn massage,” zeg ik terwijl ik Kevin op zijn wang kus. “Zie ik jullie later bij het restaurant?” Als ik vertrek loopt Aaron mee. “Ik ga naar de sauna,” verkondigt hij tegen zijn broer. Hoewel er allerlei fantasieën door mijn hoofd spoken, ga ik netjes naar de massagekamer. Drie kwartier later voel ik me herboren. Mijn huid bloost en de aanrakingen van de masseuse hebben me flink opgewonden, ook al was ze strikt professioneel. Ik glim van de olie en voel me geil. Alsof het voorbestemd is staat Aaron voor me, terwijl ik de gang met de behandelkamers uitloop. “Was het lekker?” vraagt hij. Terwijl ik knik, legt hij zijn handen op mijn schouders en zegt: “Ik had je ook best willen masseren hoor.” “Dat zal best, maar hoe verstandig is dat?” vraag ik, terwijl ik om me heen kijk of niemand ons ziet.

Zijn handen zijn overal

“Heel verstandig, want het is goedkoper en ik kan het best goed,” is zijn reactie. Ik voel me overmoedig: “Laat maar eens voelen dan,” zeg ik en ik loop naar de individuele kleedhokjes. Mijn god, denk ik, dit is hét moment. Het gaat echt gebeuren, al die opgebouwde spanning van de afgelopen maanden heeft dit als resultaat. Aaron loopt als eerste het hokje in en nog voor ik de deur op slot heb kunnen draaien voel ik zijn handen op mijn heupen. “Eindelijk,” zucht hij en hij trekt me tegen zich aan.

“Hier heb ik over gedroomd”

“Ik wilde je al vanaf de eerste keer dat ik je zag,” zegt hij waarna hij me kust. Zijn handen zijn overal. Binnen een seconde heeft hij de touwtjes van mijn bikini aan de bovenkant opengemaakt en glijdt hij met zijn handen over mijn blote borsten. Mijn tepels worden nog harder dan ze al waren. “Hierover heb ik gedroomd,” zegt hij. Zijn handen glijden met gemak over mijn lichaam door de restjes olie. “Je bent nog helemaal glad.” “Daar niet alleen,” zeg ik hijgend. Dat laat ‘ie zich geen twee keer zeggen. Mijn bikinibroekje beland op de grond, terwijl het broertje van mijn vriend mijn vagina voor de eerste keer bevoelt met zijn vingers. Ik geniet met mijn ogen dicht terwijl ik tegen het dunne scheidingswandje sta geleund. Ondertussen heeft zijn tong mijn linkertepel gevonden en hij draait er rondjes omheen. Tegelijkertijd wrijft hij over mijn clitoris en laat hij twee vingers naar binnen glijden.

Ik wil me laten neuken in dit schimmige badhokje

De hele situatie maakt me bloedgeil. “Ik wil je,” fluister ik in zijn oor, terwijl ik zijn zwembroek naar beneden trek en zijn penis in mijn hand neem. Ik wrijf het voorvocht over zijn eikel en zak op mijn knieën. Met grote ogen kijkt Aaron me aan. Met mijn tong draai ik rondjes om zijn eikel en ik maak mijn lippen nat. Langzaam zak ik met mijn natte lippen over het puntje van zijn penis en zuig er zachtjes aan. Eigenlijk wil ik maar één ding: me laten neuken in dit schimmige badhokje. Maar we hebben geen condooms. En bovendien: het is het broertje van mijn vriend! Terwijl ik aan zijn penis lik en met mijn rechterhand zijn ballen masseer, gaat Aaron op het kleine bankje zitten. Alle verstandige gedachten zijn allang vervlogen: ik draai me om, houd zijn penis vast en zet hem tegen de opening van mijn vagina.

“Wil je dit?”

“Wil je dit?” vraag ik nog, terwijl hij me aan mijn heupen naar beneden trekt. Een explosie ontploft in mijn onder buik als ik zijn penis in me voel. Hij kreunt, terwijl ik een beetje naar voren leun zodat hij heen en weer kan bewegen. Zijn vingers knijpen hard in mijn tepels en ik hoor hoe zijn lichaam tegen het mijne kletst, als er opeens hard op het hokje wordt gebonkt. “Dit is verboden, stop hier onmiddellijk mee of ik maak het hokje open!” buldert een mannenstem. Van schrik spring ik overeind en zie in een hilarische beweging hoe Aarons stijve pik tegen zijn buik slaat. “Sorry, we komen,” zeg ik terwijl ik snel mijn broekje aantrek. Aaron grijpt de gelegenheid aan om nog een keer zijn vinger tussen mijn schaamlippen door te laten glijden en ik tril van genot. Als we zijn aangekleed vliegen we van schaamte en opluchting allebei een andere kant op, zodat we apart van elkaar bij het restaurant aankomen.

Ik druk Aaron de afstandsbediening in handen

Onbevredigd en opgewonden kleed ik me later om voor de avond die komen gaat. Het is de bedoeling dat we met zijn allen naar een café gaan. Ik heb mijn strakste jeans aan met een ruimvallende top. Maar dat is niet het enige bijzondere. Kevin en ik zijn dol op seksspeeltjes en om het weekendje met zijn ouders spannender te maken, heb ik mijn trileitje meegenomen. Maar in plaats van mijn vriend de afstandsbediening te geven, druk ik deze bij Aaron in de handen. “Zorg ervoor dat Kevin het niet ziet en hem pas gebruiken als we in het café zijn,” fluister ik in zijn oor, terwijl ik in zijn billen knijp en zijn stijve penis tegen me aanvoel. “Zie, teaser…” zegt hij als hij de afstandsbediening in zijn broekzak stopt.

De trillingen maken me geil

De trillingen beginnen zacht, maar al snel worden ze heftig. Vanaf een afstandje zie ik hoe Aaron een geanimeerd gesprek voert met zijn neef, met zijn hand in zijn broekzak. Ik kan zien dat hij een stijve heeft en de trillingen maken me geil. Zo geil, dat ik overweeg om naar de wc te gaan en mezelf te vingeren. Maar ik doe dit vaker en ik weet dat als ik het eitje nog even inhoud, het orgasme straks alleen maar lekkerder en heftiger zal zijn. “Zet hem alsjeblieft even uit,” vraag ik later aan Aaron. Hij kijkt me aan met een geile blik, maar ik kan geen fatsoenlijk gesprek meer voeren en wil even pauze. Als ik van het toilet kom, staat hij daar ook. Hij raakt mijn borsten zachtjes aan, maar de aanraking knettert door me heen. “Vanavond…” beloof ik hem.

Sorry, ik heb hoofdpijn

“Het spijt me, maar ik heb hoofdpijn,” zeg ik tegen Kevin als ik terugkom van de wc. “Ik denk dat ik maar naar huis ga.” Met een extra zielige blik trek ik mijn jas aan. Mijn schoonvader zingt ondertussen keihard mee met de muziek en ik stel Kevin gerust als ik zeg dat het niet erg is dat iedereen nog in de kroeg blijft. “Ik ga ook, morgenvroeg wil ik sporten.” zegt Aaron ondertussen. Ook zijn tante loopt met ons mee naar het huisje. Een beetje jammer, maar niks aan te doen. Af en toe knijpt Aaron stiekem in mijn billen en ook mijn tril ei is weer ingeschakeld. Ik span mijn spieren aan om het in mijn drijfnatte vagina te houden.

In mijn joggingbroek loop ik naar zijn kamer

Eenmaal terug in het huisje ga ik direct naar mijn slaapkamer, zogenaamd om te slapen. Ik trek mijn kleren en lingerie uit en alleen een joggingbroek en klein topje aan. Dan schiet ik geruisloos de overloop over, naar Aaron’s kamer. Hij zit op bed en staat direct op om zijn broek uit te doen. Met een glimlach druk ik hem terug op zijn bed en ga op zijn schoot zitten. Zijn handen beroeren mijn billen, terwijl hij me kust. Zijn mond trekt een spoor van mijn nek richting mijn borsten. Met zijn tanden bijt hij over mijn topje heen in mijn tepels, die alweer keihard zijn. Ik wrijf met mijn onderlijf over hem heen: mijn clitoris smeekt om stimulatie.

“Fuck, ik wil je zo hard”

Aaron trekt mijn topje uit en speelt met mijn borsten. Maar ik wil meer en sta op. Als ik mijn joggingbroek uittrek, lacht hij. “Wat ben je toch een geil ding,” zegt hij, terwijl hij me achterover op bed drukt. Hij gedraagt zich heerlijk dominant, ook al is hij vier jaar jonger, en duikt tussen mijn benen. “Dit heeft te lang geduurd…” zegt hij, voordat hij met zijn tong rondjes draait over mijn clitoris en ondertussen twee vingers naar binnen brengt. Ik breng mijn heupen omhoog en druk tegelijkertijd zijn hoofd harder tegen me aan. Hij zuigt op mijn clitoris en ik voel dat ik al bijna kom. “Neuk me, hard,” eis ik en het broertje van mijn vriend kruipt gewillig tussen mijn benen.

En met een schreeuw kom ik klaar

Terwijl hij me kust, zet hij zijn eikel tegen mijn vaginaopening. Hij glijdt een heel klein beetje naar binnen en trekt zich dan snel terug. “Mijn borsten,” hijg ik, want dat zijn mijn gevoeligste plekjes. Hij neemt mijn tepel in zijn mond en met zijn hand knijpt hij in de ander. Ondertussen blijft hij me maar plagen: ik heb zijn pik sinds vanmiddag niet meer in me gevoeld. Ik hou het niet langer vol: “Neuk me verdomme, nu!” Meer aanmoediging heeft hij niet nodig. Hij stoot hard, precies zoals ik had gevraagd, en ik beweeg met hem mee. Hij houdt mijn handen vast boven mijn hoofd en ziet er gruwelijk lekker uit. Zijn lichaam maakt soepele bewegingen en als hij zijn handen onder mijn billen houdt, speel ik met mijn clitoris. Het duurt maar een paar seconden, tot ik met een schreeuw klaarkom. Terwijl mijn clitoris nog klopt, volgt zijn orgasme. Terwijl hij me kust in mijn nek zeg ik: “Ik moet terug naar mijn kamer.” Ik maak me zorgen; mijn orgasme was zo intens dat ik veel lawaai heb gemaakt. Heeft zijn tante ons gehoord? En nu the heat of the moment voorbij is, twijfel ik aan mijn besluit om het met het broertje van mijn vriend te doen.

*Wordt vervolgd*

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?