Erotisch verhaal: Hete ontmoeting met een BN-er

Erotisch verhaal

In mijn ogen heb je twee soorten fans. Mensen die prima in staat zijn om een acteur, sporter of zanger te bewonderen om zijn of haar prestaties, maar verder niks van diegene willen. En aan de andere kant mensen die de bewuste persoon het liefst ook hun bed in zouden sleuren. Ik ben zelf absoluut van de laatste orde. Dus toen een BN-er hevig met me flirtte tijdens een optreden, zorgde ik ervoor dat ik hem tijdens het lijf liep bij de toiletten voor een erotisch avontuurtje. En ik zou mezelf niet zijn als ik dit verhaal niet met jullie zou delen.

Van de bios op het podium

“Als hij naar me kijkt, dan sleur ik hem mee naar huis,” zeg ik tegen mijn vriendin. Ondertussen breng ik met open mond mascara aan op mijn wimpers. Die welbekende, met roze huls en knalgroene dop, want ik ben nou eenmaal niet geboren met lange wimpers en meer kan mijn studentenbudget niet aan. “En dan laat ik hem eens voelen waarom een jonge studente veel leuker is dan een saaie, getrouwde vrouw,” lach ik. Het is donderdagavond en vriendin M. en ik maken ons klaar om naar de stad te gaan. Ze kijkt me aan en rolt met haar ogen: “Ja tuurlijk, jij wel.” Ze blijft even stil en zegt dan: “Het zou me niet verbazen als het je nog zou lukken ook.” Ze heeft gelijk: mannen om mijn vinger winden is geen enkel probleem.

Van acteur naar zanger

Nadat we onszelf hebben opgemaakt en thuis een paar drankjes hebben gedronken, lopen we naar de stad. Het is koud, maar dat mag de pret niet drukken. We lopen een minuut of tien, tot we aankomen bij een kroeg waar we normaal niet heen gaan. Dat we er dit keer wel heen gaan heeft alles te maken met de BN-er die een bekende zanger heeft gespeeld in een film. En als dat karakter treed hij nu op. Omdat hij succesvol, knap en bekend is, had ik mijn vriendin laten weten dat we hier heen moesten. Zo gezegd, zo gedaan. “Twee biertjes graag,” zeg ik tegen de barvrouw, terwijl M. de jassen naar de garderobe brengt. Deze blijkt boven te zijn, net als de toiletten. “Als we maar niet weer naar beneden kletteren!” giechelen we. Het komt nog wel eens voor dat één van ons op de grond beland tijdens een stapavondje.

Hi knappe BN-er!

Met een koel biertje lopen we richting het podium. “Veel oudere mensen hier,” merkt M. op, “maar dat past wel bij hem”. “Kom pestkop, dan gaan we verder naar voren,” push ik. Wat mij betreft is een optreden niet de moeite waard als je geen oogcontact hebt kunnen maken met de knappe zanger. Terwijl wij ons tweede drankje drinken, wordt de band aangekondigd. “Fuck, hij is nog lekkerder dan ik dacht,” schreeuw ik in M.’s oor, als ze het podium opkomen. “En getrouwd, weet je nog? En oud!” is haar reactie. Ik steek mijn tong uit en weet dat we allebei hetzelfde denken: dat kan me niks schelen. Ik ben niet verantwoordelijk voor zijn daden en dat hij eind dertig is en ik pas 22 is alleen maar SEXY. De kroeg dampt van de natte jassen en hitte en wij dansen, drinken en zingen. Het duurt niet lang voordat zijn ogen de mijne ontmoeten. Ik dans, sjans, lach naar hem en alle andere knappe mannen in de buurt.

Hij is getrouwd, hoor…

“Ga je het echt doen?” vraagt M. als de band pauze heeft en wij de wc’s opzoeken. Ik haal mijn schouders op. “Als het kan wel ja, hij is fucking lekker.” “Hij keek steeds naar je, ik zag het wel.” “Laten we naar beneden gaan,” zeg ik, terwijl we ons plekje vooraan weer opzoeken. Het optreden gaat nog een half uur door en we hebben lol, al is het niet onze muziek. “Zou hij hier nog komen denk je?” vraag ik mijn vriendin, als de band klaar is met spelen. “Ik kan me voorstellen dat ze geen zin hebben in al die mensen.” “Ja, maar Lin, zó bekend is hij nou ook weer niet.” “Dat is waar, al denk ik dat de meeste vrouwen hier hem wel kennen uit die populaire RTL-serie.”

“Hey, ik zag je staan”

Ondertussen kijk ik rond, maar ik zie hem niet. De andere bandleden wel. Het zal toch niet zijn dat ‘ie is weggeglipt door de achterdeur? Ik baal: als ik mijn zinnen op iets heb gezet, dan is mijn avond niet geslaagd voordat ik dat doel heb bereikt. Ondanks het leuke optreden en de gezellige avond. Ik besluit een rondje te lopen en meteen naar de wc te gaan, bovenaan die enge trap. Ik ben net klaar als ik het hokje uit kom en hém recht in zijn ogen kijk. “Hey, ik zag je staan.” zegt hij. “En ik ben hier speciaal voor jou gekomen,” knipoog ik. Hij is kleiner dan ik had verwacht, op het podium leek ‘ie iets langer. We zijn ongeveer even groot. Het oogcontact duurt seconden lang en ik voel de kriebels in mijn buik. “Ik voel me vereerd,” zegt ‘ie. “Wat voor plannen had je?”

“Kom met me mee”

“Kom met me mee,” fluister ik in zijn oor en ik haak mijn vinger achter zijn broekband. Hij protesteert tot mijn verrassing niet en laat zich meevoeren het krappe wc-hokje in. Binnen een minuut nadat we onze eerste woorden gewisseld hebben staan we tegenover elkaar in een afgesloten toilet. “Een vrouw die weet wat ze wil, daar hou ik wel van,” zegt hij, terwijl hij langzaam dichterbij komt. Zijn kus is heftig en ik weet direct waar dit avontuurtje met die knappe BN-er naar leidt. Zijn handen zijn overal: op mijn billen en heupen, terwijl zijn harde penis door zijn broek duidelijk voelbaar is. Mijn hand gaat door zijn donkere haar, dat lang genoeg is om het lekker vast te pakken, als hij me in mijn hals zoent. Ik wrijf met mijn linkerhand over zijn penis, die steeds indrukwekkender aanvoelt. Ondertussen trekt hij het bandje van mijn topje opzij met zijn tanden.

Hij neemt mijn tepel tussen zijn lippen en zuigt er hard op

Zijn handen maken mijn bh vakkundig open en hij gooit hem op de grond. “Zo lekker als ik had verwacht,” kreunt hij in mijn hals. Deze man, allemachtig, hij maakt me bloedgeil. Ondertussen maak ik zijn riem open en vervolgens zijn rits. Hij neemt mijn tepel tussen zijn lippen en zuigt er hard op. Ik kreun: “Dit vind ik het allerlekkerst.” “Oh ja,” vraagt hij met opgetrokken wenkbrauwen. “Wat dacht je hier van dan?” Met half naar beneden getrokken boxershort knielt hij, terwijl hij mijn broek openmaakt. “Zet je voet op de rand,” commandeert hij en ik volg hem als een mak lammetje. Hij spreidt mijn schaamlippen en likt met een lange haal van voor naar achteren. En nog een keer. Even kietelt hij mijn clitoris met zijn tong en gaat verder met het verkennen van mijn meest intieme delen met zijn mond. Ik word gek van genot, maar ook van het idee: holy shit, ik sta hier met deze BN-er in dit schunnige hokje en hij gaat me zo neuken.

Zijn piemel is prachtig

Ik trek hem aan zijn haren omhoog en geef hem een diepe kus. “Ik ga die heerlijke lul van je verwennen,” fluister ik in zijn oor en hij kreunt. Zijn prachtige piemel is glimmend van het voorvocht en glijdt langs mijn lippen naar binnen. Ik kan het bijna niet geloven als ik omhoog kijk. Daar staat ‘ie: die knappe BN-er, zijn ogen gesloten van genot, terwijl ik aan zijn pik zuig. Met mijn tong draai ik rondjes over zijn eikel, terwijl ik met mijn handen zijn billen vasthoudt. Hij staat geleund tegen de deur en met mijn ietwat benevelde geest hoop ik dat de deur stevig genoeg is. Als hij steeds harder begint te kreunen, sta ik op. “Nu jij weer,” zeg ik hem en hij draait me om tegen de muur.

Seks met de BN-er

Zijn handen betasten mijn borsten en precies zoals ik het graag heb: wild, stevig, demanding. “Je bent in het echt een stuk minder braaf dan op tv,” fluister ik terwijl hij mijn hoofd naar achteren trekt en me in mijn nek kust. Zijn stoppels schuren in mijn nek en zijn handen trekken mijn heupen naar achteren. “Wacht,” zeg ik, terwijl ik snel door mijn knieën zak om het condoom wat ik voor de zekerheid had meegenomen pak. Ik voel zijn pik langs mijn billen glijden en ik weet: dit is hét moment. We gaan het doen. Hij kijkt me geil aan, terwijl hij het condoom afrolt en draait me dan opnieuw tegen de muur. Onze gelijke lengte is nu best handig. Ik druk mijn billen naar achteren en ik voel zijn vingers langs mijn schaamlippen glijden.

Ik wil dat jij het ook fijn vindt

Plagend drukt hij zijn pik tegen mijn vagina en dan, in één harde stoot, is hij in me. Met zijn ene hand speelt hij met mijn clitoris, de ander ligt op mijn heup. Zijn grote pik veroorzaakt een heerlijke kriebel en ik wil niet dat dit stopt. Aan zijn gekreun te horen komt hij, die knappe BN-er, bijna klaar. Ik laat hem zijn gang gaan, beweeg uitdagend mee en geniet van de spanning. Met een heftige kreun komt hij klaar en vraag ik me voor het eerst af: zouden mensen ons ook kunnen horen, daar buiten het hokje? Maar hij maakt zich daar geen zorgen om, zo te merken. Hij gaat zitten op de pot en trekt één van mijn benen over zijn schouder. Dan duikt hij gretig opnieuw met zijn mond tussen mijn benen. Ik ben heet, nat en mijn clitoris is opgezwollen en terwijl hij twee vingers naar binnen schuift kom ik heftig klaar. Ik trek zijn gezicht dicht tegen me aan, kus hem en veeg zijn gezicht schoon.

Lees ook: Mijn eerste keer een trio

“Waar was je?”

Zeker twintig minuten nadat ik mijn rondje ging lopen kom ik gloeiend weer aan bij mijn vriendin. “Waar was je?” vraagt ze. Ik kijk haar veelbetekenend aan en zeg: “Ik heb het heet en ga even wat te drinken halen. Wil jij ook?” “Ja, en dan vertel je me alles!”. Elke keer als we sindsdien die hete BN-er op tv zien denk ik terug aan mijn spannende avontuurtje in dat foute wc-hokje. We zijn inmiddels vijftien jaar verder, maar de mooie herinnering blijft.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?