Erotisch verhaal: Ik smelt in je armen

we vibe erotischverhaal

Met een harde kreun komt hij klaar. Genietend met zijn ogen dicht blijft hij even in dezelfde houding liggen, daarna rolt hij van me af en ploft naast me in bed. “Dat was lekker,” zucht hij. Ik zeg niks. Hij draait zijn gezicht naar me toe. “Wat is er? Vond je het niet fijn?” Ik twijfel. Is dit het juiste moment om Leroy te zeggen wat me al zo lang dwars zit? Ik besluit de sprong te wagen. “Ik vond het wel lekker,” zeg ik. “Maar ik ben nog niet gekomen. En dat zou ik wel heel fijn vinden.” Hij overdenkt mijn woorden en stapt dan uit bed. Teleurgesteld draai ik me op mijn zij. Dit ging niet zoals ik had gehoopt. Ik besluit het voorlopig te laten rusten en er op een ander moment nog eens over te beginnen.

Ik heb wat voor je

Twee dagen later zien we elkaar weer. “Ik heb een verrassing voor je,” zegt hij en hij drukt me een pakje in handen. Ik ben niet jarig en we vieren bij mijn weten ook geen jubileum, dus ik ben blij verrast. “Wat is het?” vraag ik. “Pak het maar uit, dan zul je het zien.” Hij lijkt erg enthousiast en de twijfels die ik de afgelopen dagen had verdwijnen als sneeuw voor de zon bij het zien van zijn blije hoofd. Onder het pakpapier zit een wit doosje: We-Vibe staat erop. Ik open het doosje, terwijl langzaam doordringt wat er in zit. “Een vibrator?” stamel ik. “Ja, luister. Kunnen we even gaan zitten?” vraagt hij terwijl hij naar de bank gebaart. Ik ga naast hem zitten en kijk hem vragend aan. “Anna, ik heb je gehoord, oké, wat je laatst zei in bed. Ik dacht altijd dat jij ook kwam tijdens nou ja, je weet wel. Ik vind het lastig om over te praten en voelde me een beetje gekwetst. Maar ik heb er over nagedacht en met deze vibrator zal het vast lukken.” Niet helemaal op mijn gemak vraag ik: “Maar is deze voor mij alleen of voor ons samen?” “Allebei. Maar als jij het goed vindt, zou ik het heel leuk vinden om hem eens samen te proberen.”

Verwachtingsvol kijkt hij me aan

Hij kust me en ik stamel een bedankje. Leroy pakt de oranje vibrator uit het doosje en zet hem aan. Hij drukt hem eerst op zijn eigen vingertop en dan op die van mij. “En, wat vind je er van?” Verwachtingsvol kijkt hij me aan. “Ik vind het spannend,” geef ik toe. “Maar ik waardeer het enorm dat je me hebt gehoord.” Ik sta op, steek mijn hand uit en vraag: “Kom, ga je mee?” Grijzend komt hij achter me aan, met de vibrator in zijn hand. Hij kust me hongerig en binnen een mum van tijd liggen we naakt in bed. Maar hij duikt niet direct op me, zoals hij normaal wel doet. Dit keer komt hij dicht bij me liggen en pakt de vibrator. Vragend kijkt hij me aan: “Mag het?” Ik knik en bereid me gespannen voor op wat er komen gaat. Vibrators heb ik wel eens gebruikt in het verleden, maar het bracht nooit de opwinding waar ik op had gehoopt.

Steeds een beetje harder

De vibrator die hij heeft gekocht is er zo één die werkt met luchtdruk. Ik heb mijn vriendinnen er wel eens over gehoord en zelfs wel eens overwogen om er één te kopen, maar het is er nog niet van gekomen. Hij heeft een tuitje, die op mijn clitoris geplaatst moet worden. Leroy beweegt hem heen en weer, maar weet het juiste plekje niet te vinden. “Wacht,” zeg ik en ik zorg ervoor dat hij precies goed zit. Ik voel direct de tintelingen in mijn onderbuik. “Zo zit hij goed,” zucht ik. Leroy kijkt me verwachtingsvol aan: “Lekker?” Ik knik. Het is beter dan lekker, het voelt fantastisch. En dit is nog maar de laagste stand. “Harder, alsjeblieft,” vraag ik hem en hij schakelt twee standjes hoger. Ik beweeg hem weer naar de juiste plek en kreun: “Ja, daar.” Leroy kijkt me indringend aan en geniet zo te voelen van het uitzicht. De vibraties zijn zo intens, dat ik de wereld om me heen helemaal lijk te vergeten.

Kun je hem zelf vasthouden?

“Kun je hem zelf vasthouden?” vraagt hij, terwijl hij zijn arm om mijn schouders slaat. Met zijn ene hand streelt hij mijn borst, met zijn andere hand pakt hij zijn penis. Dit is helemaal nieuw voor ons en ik voel dat we een nieuw niveau in onze relatie hebben bereikt. Hij kijkt me vragend aan en ik knik geruststellend: dit is goed. Terwijl hij zich aftrekt, zet ik mijn nieuwe speeltje nog een standje harder. Ik geniet intens van alle sensaties: het gevoel wat de vibrator me geeft, het gekreun van Leroy naast me, zijn hand die me streelt. Ik denk aan een stiekeme, spannende sekspartij die ik ooit eens had met mijn personal trainer in het toilet van de sportschool en voor ik het weet kondigt mijn hoogtepunt zich aan. Mijn tenen beginnen te tintelen en mijn benen worden warm. Zweetdruppeltjes vormen zich op mijn voorhoofd en ik beweeg mijn onderlichaam heen en weer om de druk te verminderen en dan weer te verhogen. Als Leroy zijn mond op de mijne drukt hou ik het niet meer: ik kom intenser klaar dan ik ooit heb gedaan. Ik kreun hard en laat me helemaal gaan.

Het voelt nog lekkerder dan normaal

“Hoe was het?” vraagt hij. “Al hoef ik dat volgens mij niet te vragen…”. Nerveus kijkt hij me aan. Ik draai zijn gezicht naar me toe: “Ik vind het juist wel fijn om er over te praten. Het was heerlijk, dank je wel,” zeg ik terwijl ik hem kus en hem bovenop me probeer te trekken. Hij werkt met me mee en ik voel zijn gespierde lijf bovenop me. Hij likt mijn oorlel en zakt dan naar beneden om mijn nek en borsten te kussen. Als hij bij me naar binnen glijdt is het nog gevoeliger dan normaal. “Wauw, het voelt nog lekkerder dan normaal,” zeg ik. Ik merk dat mijn clitoris helemaal opgezwollen en gevoelig is. Aangemoedigd door mijn woorden stoot hij een paar keer hard voor hij ook komt. Terwijl hij nageniet in bed ga ik naar de badkamer om me te wassen. De vibrator spoel ik af onder de kraan. Als ik in de spiegel kijk zie ik mijn rode wangen en denk bij mezelf: goed gedaan Anna, voor jezelf opkomen is altijd een goed idee.

Benieuwd naar de toy uit dit verhaal? Check dan de We-Vibe Melt Pleasure Air Vibrator.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?