Erotisch verhaal: Jij, ik en slagroom

erotisch verhaal

Ik loop door de supermarkt als de bussen slagroom mijn aandacht trekken. Spannende herinneringen brengen me terug in de tijd en voor ik het weet heb ik Vincent al geappt: Vanavond: jij, ik en slagroom. Hij reageert direct: Deal. Ik moet glimlachen. Mijn man is niet heel vernieuwend in bed, maar ik wist wel dat hij dit leuk zou vinden.

Hij kijkt verwachtingsvol naar me

“Slagroom?” zegt hij verbaasd als ik met de bus voor zijn neus zwaai. “Dat heb ik nog nooit gedaan.” Maar ik wel, denk ik bij mezelf, en opeens zit ik in gedachten weer bovenop Richard met zijn sexy sixpack. “Kom, we gaan naar de slaapkamer.” Ik steek mijn hand uit en leid hem mee naar ons bed. De bus slagroom zet ik op het nachtkastje en ik duw Vincent zachtjes op het bed. Hij ligt half op het bed, steunend op zijn ellebogen en kijkt verwachtingsvol als ik de muziek inschakel. Opgewonden bij het vooruitzicht van een avondje alleen – de kinderen slapen bij oma – heb ik een playlist gemaakt. De zwoele en expliciete muziek van Az Yet speelt zachtjes op de achtergrond.

“Alleen kijken, schat”

Zijn ogen worden groot als mijn heupen van links naar rechts wiegen en ik langzaam begin met het openknopen van mijn blouse. Zijn mond hangt een beetje open. In gedachten smeek ik hem om hem dicht te doen. Kleine ergernissen, ze worden steeds groter naarmate de jaren vorderen. Ik sluit mijn ogen alsof ik opga in de muziek en denk aan de gebeeldhouwde kaaklijn van Richard en hoe ik daar soms overheen likte. Mijn blouse ligt inmiddels op de grond en ik glijd met mijn handen over mijn beha. Dan draai ik me om en schud met mijn billen naar hem. Hij raakt ze aan, maar ik zwaai streng met mijn vinger. “Alleen kijken, schat.”

Voor de gelegenheid draag ik een klein stringetje

Met een geile blik leunt hij weer achterover. Hij trekt aan de voorkant van zijn broek en ik zie dat hij al stijf is. Als ik me opnieuw omdraai, laat ik in één beweging mijn rok zakken. Speciaal voor de gelegenheid draag ik een klein stringetje, die hij uitgebreid mag bestuderen. Als ik mijn beha losmaak, hou ik de cups vast terwijl ik me weer naar hem toe draai. “Trek je shirt uit”, zeg ik en hij doet wat van hem wordt gevraagd. Dan laat ik mijn beha op de grond vallen en pak de bus met slagroom. Na even twijfelen besluit ik het niet op hem, maar op mezelf te spuiten. Twee flinke dotten op mijn borsten. Vincent likt zijn lippen en trekt me naar zich toe.

Hij likt alles van me af

Met een grote hap duikt hij op mijn ene borst af. Ik moet lachen als het op zijn neus komt en veeg het er af met mijn duim. Hij neemt zijn taak uiterst serieus. Minutieus likt hij elk druppeltje slagroom van me af. Mijn tepels zijn zo hard dat hij er eigenlijk in zou moeten bijten om de spanning te verlichten, maar dat durft hij niet. “Ik wil je geen pijn doen”, is zijn reactie als ik zoiets vraag. Weer borrelt Richard op in mijn gedachten. Hij was altijd zo lekker ruig, sloeg me zo hard op mijn billen dat ik soms dagen bijna niet kon zitten. Ik sidder even en richt mijn aandacht weer op Vincent. Hij is gaan liggen en ik zit naast hem. Ik zet kleine dotjes slagroom van zijn hals tot aan zijn pik. Dan begin ik het langzaam af te likken. Eerst zijn hals, zijn borst en dan langzaam naar beneden. Als ik bij zijn piemel aan kom, spuit ik er nog een keer een dikke toef op. Zo gepassioneerd mogelijk lik ik hem af, terwijl ik met een hand zijn ballen masseer.

Hij is een tovenaar met zijn tong

Als hij bijna komt, stop ik. Niet om gemeen te zijn, maar om deze speciale avond wat langer te laten duren. Als een soort stilzwijgende overeenkomst richt hij zijn aandacht op mij. Ik rol van hem af en ga op mijn rug liggen. “Mag ik?” vraagt hij, terwijl hij naar de slagroomspuit reikt. Verrast knik ik. Met zijn hand opent hij mijn dijen. Zijn vingers verkennen mijn intieme plekje, terwijl hij schudt met de bus. Hij versiert mijn vulva met veel slagroom, waar hij zich ook weer vol enthousiasme op stort. Ik kan van alles van hem zeggen, maar mijn man is een tovenaar met zijn tong. Hij kan me eindeloos teasen, door niet mijn meest gevoelige plekjes te raken, maar er wel rakelings langs te glijden met zijn tong. Als ik het echt niet meer volhoudt, beveel ik hem: “Je moet me nú klaarlikken.” Met een knipoog gaat hij aan de slag. Pas als ik heftig kreunend ben klaargekomen, stopt hij.

Wat niet weet…

Terwijl mijn clitoris nog zachtjes klopt, stap ik onder de douche. Daar doen we alles nog eens dunnetjes over. Terwijl ik de plakkende resten van zijn borst was, zeept hij mijn borsten in. Mijn vingers glijden door zijn borsthaar en als vanzelf glijden ze naar beneden. Zijn buik is niet meer zo plat als hij eens was, maar die van mij ook niet. Toch kan ik het niet nalaten om te denken aan de donkere, strakke buik van Richard, die met zijn veertig jaar nog steeds keiharde abs heeft. Ik leun tegen Vincents schouder en sluit mijn ogen, terwijl ik hem aftrek. Als hij me omdraait en zijn pik tussen mijn billen door laat glijden, kriebelt het in mijn buik. Ik fantaseer dat het Richard is die me zo gaat nemen. Een beetje lullig voel ik me wel. Maar wat niet weet… Vincent heeft er in elk geval geen last van, want die komt, aangemoedigd door mijn kreten, binnen een paar minuten klaar. Als we even later samen in bed liggen, nestel ik me in zijn armen. “Dit was fijn, dat moeten we vaker doen.” “De volgende keer met chocoladesaus?” antwoord hij met glinsterende ogen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?