Erotisch verhaal: kerst editie

erotisch verhaal

Het is weer eens zover: kerststress op kantoor. Hoewel we zoveel mogelijk thuiswerken, is dat in deze drukke kerstperiode vrijwel onmogelijk. Daarom ga ik dagelijks naar kantoor: warm ingepakt tegen de kou, maar met een stiekeme verrassing daaronder. Super sexy lingerie. Ik werk namelijk samen met een prachtige man, die mijn hoofd stiekem een beetje op hol brengt.

Oogcontact achter de computer

Ik werk op zo’n hip PR-bureau waar niemand een vaste werkplek heeft. We hebben één grote open afdeling, met allemaal eilanden van bureau’s, met monitors waar je je laptop op kunt aansluiten. Als manager heb ik wel een eigen kantoor aan de rand van die verdieping: met grote glazen ramen. Ik ben blij met mijn eigen plekje, helemaal in deze rare tijd. Door de ramen zie ik enkele collega’s binnendruppelen. Het zijn er maar vier, want zoals gezegd werken we zoveel mogelijk thuis. De knappe collega, Kevin, neemt plaats aan een bureau waar ik precies uitzicht op hem heb. Doet ‘ie dat nou expres of beeld in me dat in? Hij steekt zijn hand op en ik zwaai iets te eager terug. Oeps. Daar gaat mijn kalme houding. We moeten vanmiddag samen een perspresentatie doornemen, daarom zijn we beiden op kantoor. Ik heb er zin in om dicht bij hem te zijn, maar veel tijd om daar over na te denken heb ik niet: de telefoon gaat en ondertussen stroomt mijn mailbox nog voller. Vlak voor kerst willen al onze klanten nog graag even uitpakken. Voor ik het weet rol ik van de ene meeting in de andere. Af en toe zie ik Kevin kijken, al wendt hij snel zijn ogen af als ik zijn blik vang.

Ongezellig is het hier

Tijdens de lunch zitten we met zijn allen – op gepaste afstand – te eten. “Ongezellig is het hier,” zegt mijn collega Lola. Ik kijk haar met gefronste wenkbrauwen aan: wat een rare opmerking om tegen je collega’s te maken. “Qua sfeer, bedoel ik hè,” zegt ze ongemakkelijk lachend. “Er is helemaal geen kerstsfeer. Geen boom, geen gezellige lichtjes, geen muziek.” Daar heeft ze gelijk in: het systeemplafond straalt niet bepaald gezelligheid uit. En dat terwijl we normaal bekend staan om onze extravagante kerstfeesten voor onze klanten. Hierbij worden bloggers, influencers en de pers uitgenodigd, om vol met drank, eten en een goedgevulde goodiebag weer weg te gaan. “Volgens mij hebben we nog allemaal kerstspullen in de opslag staan, van ons laatste kerstfeest,” zegt een collega. “Dat is waar,” roept Lola blij. “Kunnen we niet een beetje kerstsfeer creëren hier?” Ik antwoord dat dat prima is, zolang het niet te lang duurt.

De deur staat op een kier

Terwijl Lola op zoek gaat naar de kerstspullen, ga ik weer aan de slag. Om twee uur heb ik mijn bespreking met Kevin, maar het valt me op dat hij niet op zijn plek zit. Al een hele tijd niet, besef ik me nu. Misschien is hij aan het helpen met de kerstversiering, denk ik terwijl ik richting de opslag loop. We moeten die bespreking nu doen, zodat ik vandaag nog contact kan opnemen met mijn klant. Ons magazijn is een verdieping lager. Het is een flinke ruimte, met al onze perssamples in rekken aan de muur en een tafel in het midden, om ze op uit te stallen. Terwijl ik aan kom lopen hoor ik iets raars. Het is net alsof de tafel heen en weer wordt geschoven. Terwijl ik dichter bij de deur kom, zie ik dat deze op een kier staat. Het zal toch niet? “Dit gebeurt alleen in films en slappe romans,” denk ik bij mezelf, terwijl ik zie hoe Lola voorovergebogen over de tafel ligt en wordt genomen door Kevin. Ze staan met hun rug naar me toe en ik kan mijn ogen niet geloven. Zelfs zijn billen zijn prachtig, denk ik, voordat ik me besef dat ik mijn collega’s sta te begluren.

Ik leg zachtjes mijn hand op zijn billen

Een ongekende opwinding kriebelt in mijn onderbuik en ik voel dat ik nat word. Wat een geil stel: ik ben jaloers. En dan neem ik het brutaalste en spannendste besluit dat ik ooit heb genomen: ik loop zacht het magazijn in en leg mijn rechterhand op de blote bil van Kevin. Hij draait zijn hoofd met een ruk opzij, maar zijn penis zit nog in Lola. “Dit ziet er gezellig uit,” zeg ik. “Ga vooral door.” Kevin kijkt alsof zijn ogen elk moment uit zijn hoofd kunnen rollen en Lola is inmiddels omhoog gekomen. Naakt staan ze voor me. Kevin in vol ornaat, met zijn stijve penis glimmend van Lola’s vocht. Maar het is Lola die nog meer aandacht trekt. Haar zachte huid, perfecte borsten en roze harde tepels vragen erom om gekust te worden. Voor ik me besef wat ik doe heb ik me voorover gebogen, naar haar uitnodigende tepels toe. Ik pak één borst vast met mijn hand, terwijl ik de tepel van de andere borst lik. Ik neem het harde knopje in mijn mond en draai er met mijn tong rondjes omheen. Ondertussen kneed ik met mijn vrije hand één van haar billen en trek haar onderlijf tegen me aan. Lola slaakt een zucht van genot en Kevin lijkt over de grootste schok heen te zijn. Zachtjes trekt hij aan zijn penis.

Hij trekt mijn broek naar beneden terwijl Lola mijn shirt uittrekt

Terwijl Lola nog voor me staat en ik me voorover buig om haar andere borst te kussen, voel ik Kevins handen op mijn heupen. Zijn stijve drukt tegen mijn jeans aan. Niet voor lang, want ik ga rechtop staan en kijk hem schuin over mijn schouder aan. Hij kust me wild en zijn handen – of zijn het die van Lola? – zijn overal. Mijn heupen worden vastgehouden, maar mijn borsten worden ook gestreeld. Als ik voel dat mijn jeans naar beneden wordt gestroopt denk ik nog: wat goed dat ik dit setje heb aangetrokken. Mijn lingerie laat vandaag niks aan de verbeelding over. Het is een rode string met open kruisje en een bh met open cups. “Geil zeg,” zegt Kevin, terwijl hij met zijn vingers door mijn kletsnatte vulva glijdt, terwijl zijn piemel weer tegen me aandrukt. “Kerst hè,” zegt ik, doelend op de vuurrode kleur van het setje. Lola kust me, terwijl ze met haar handen met mijn tepels speelt. “Je bent geiler dan ik dacht,” zegt ze opeens. “Ik vermoedde het wel,” zegt Kevin, met een knipoog.

Met een zucht spuit hij me vol

Het is bizar, deze situatie. Moeten we hiermee doorgaan, denk ik nog, terwijl Kevin mijn clitoris streelt. Zijn penis blijft hij tegen mijn billen drukken: een veelbelovende verschijning is het. En blijkbaar klaar om te gaan, want hij drukt me zachtjes voorover, terwijl ik met mijn handen steun op de tafel waar Lola net nog lag. Zijn harde pik glijdt naar binnen en ik kreun hard van genot. Lola is inmiddels op haar hurken gaan zitten en opent met haar vingers mijn schaamlippen. Mijn eerste ervaring met een vrouw en wat voor vrouw: ze is all in. Heftig zuigt ze aan mijn clitoris, terwijl Kevin gewoon doorgaat met stoten. Zijn vingers trekken aan mijn haar en mijn tepels. Zijn dominante houding maakt me ontzettend geil. Ik voel dat hij op het randje zit, want hij stoot steeds harder. Met een harde kreun spuit hij me vol, terwijl ik bijna, bijna, aaaaah ja…. ik kom ook.

Wat een vrouw

Met een troebele blik kijk ik Lola aan: wat een vrouw. Ik geef haar een diepe kus, waarbij ik mijn eigen vocht proef. Ik glijd met mijn handen over haar zijdezachte lichaam, terwijl Kevin bijkomt. Ik moet haar proeven, het kan niet anders. Zachtjes druk ik haar terug op de tafel, op haar rug dit keer. Met mijn tong trek ik een spoor van haar oorlelletje naar haar hals, haar harde tepels en steeds verder naar beneden. Tot ik eindelijk daar ben: haar vulva. Een plek die ik nog nooit heb gezien van een andere vrouw. Ze is helemaal kaal en haar huid is hier donkerder dan de rest van haar lichaam. Met mijn vingers plaag ik haar: ik streel haar liezen en de buitenkant van haar schaamlippen. Dan steek ik mijn tong uit: klaar om haar tot een hoogtepunt te likken. Een lange haal door haar vulva laat haar lichaam sidderen en als ik rondjes draai over en rond haar clitoris, kreunt ze van genot. Enthousiast geworden breng ik twee vingers in haar vagina, op zoek naar haar G-spot. Na even zoeken, vind ik het sponsachtige plekje. Ik blijf haar stimuleren, maar na een tijdje krijg ik kramp in mijn kaak en vingers. Het voelt een beetje lullig, maar ik moet echt even stoppen. Ik trek Kevin aan zijn hand naar ons toe en zeg hem: “Lik haar.”

“Dit wil ik ook wel,” staat erbij de foto

Gretig duikt hij tussen Lola’s benen, terwijl ik mijn aandacht weer richt op haar borsten. Die perfecte borsten: zo mooi en sexy. Terwijl ik zachtjes op haar tepel zuig, zie ik hoe haar lichaam op en neer beweegt onder Kevin’s gezicht. Met een harde schreeuw komt Lola klaar. Tegelijkertijd hoor ik een geluid en als ik over mijn schouder kijk, zie ik dat de deur dicht is. Had ik die dichtgedaan? Ik kan het me niet herinneren. “We moeten gaan jongens, dit valt wel erg op. Hebben jullie überhaupt al iets gevonden qua kerstversiering?”, vraag ik. “Een mooie piek,” lacht Lola verleidelijk. “En daarna nog een prachtig kerstcadeautje,” zegt ze terwijl ze liefkozend over mijn billen aait. We kleden ons aan en nemen wat dozen mee naar onze eigen afdeling. Als ik even later weer achter mijn bureau zit, krijg ik een appje van junior medewerker. Een foto, van ons drieën, terwijl Kevin mij neemt en Lola mij likt. “Dit wil ik ook wel,” staat erbij… Fuck!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?