Erotisch verhaal: mijn Satisfyer en ik

erotisch verhaal

‘Echt Renée, je moet het eens proberen. Het zal je leven veranderen,’ zei mijn vriendin Sarah laatst. We hadden het over seks en ik vertelde dat ik het zo moeilijk vind om klaar te komen. Aan de ene kant ligt dat vaak aan mijn bedpartners, die niet exact weten wat te doen, maar ook aan mij. Ik vind het lastig om aan te geven dat het anders kan. Maar ook zelf, in mijn eentje, bereik ik niet makkelijk een hoogtepunt. Daar hadden we het over, toen Sarah vertelde dat zij met de Satisfyer keer op keer komt. Een wonderproduct, volgens haar. Met rode oortjes luisterde ik naar haar verhaal. Toen ik ‘s avonds alleen op de bank zat, ging ik op onderzoek uit. Voor ik het wist had ik hem in mijn digitale winkelmandje gegooid en besteld.

Het is drie uur, ik heb wel even pauze verdiend

De volgende dag werk ik thuis. Verheugd en gespannen wacht ik op de pakketbezorger. Rond een uurtje of drie staat hij voor de deur, met een pakketje waaruit gelukkig niet af te leiden is wat erin zit. Opgelucht open ik het en houd de Satisfyer in mijn handen. Ik heb gekozen voor de Pro 2 Next Generation, volgens mij de populairste variant. Het is een vibrator met een roségouden handvat en een wit siliconen tuitje. Ik zet hem aan en houd mijn vinger er tegenaan, om te voelen hoe de luchtdrukstootjes voelen. Een beetje opgewonden door het idee van mijn eerste sextoy vind ik dat ik best even pauze kan nemen. Samen met mijn nieuwe speeltje ga ik naar mijn slaapkamer.

Ik kruip onder mijn dekbed

Ik trek mijn broek uit en kruip onder mijn dekbed. Hoe doen anderen dit eigenlijk? Gaan zij ook zomaar overdag in bed liggen om te masturberen? Ik voel me een beetje schuldig, maar snap niet waarom. Meestal vinger ik mezelf een paar minuten en kom dan niet klaar. Dan geef ik er dus de brui aan. De waan van alle dag leidt me af en soms word ik niet eens nat. Hopelijk is de Satisfyer echt zo’n wonderproduct als Sarah zegt. Ik heb er expres glijmiddel bij besteld, omdat ik las dat het dan nog lekkerder zou zijn. Met mijn vingers voel ik voorzichtig tussen mijn schaamlippen. Het tintelt en ik voel dat ik al nat ben. Het is net alsof ik door het vooruitzicht van de vibrator al een beetje geil ben geworden. Onwennig lig ik op mijn rug. Het voelt gek om in bed te gaan liggen, puur en alleen om mezelf te bevredigen. Misschien moet ik porno kijken? Ik pak mijn telefoon, op zoek naar een filmpje op PornHub. De meeste dingen spreken me niet zo aan. Pijpen, gangbangs, filmpjes van amateurs: voor mij hoeft het niet zo. Ik leg mijn telefoon weer weg.

Ik betast zijn gespierde buik

Fantaseren dan, misschien werkt dat. Ik denk aan mijn favoriete zanger: een ongelofelijk knappe latino. Zijn sexy stem, zwoele oogopslag en donkere haar laat mijn hart elke keer een beetje sneller kloppen. Vaak is hij heel innig met zijn publiek. Ik sluit mijn ogen en beeld me ik in het publiek sta bij een concert. Met twee vingers aai ik rond mijn schaamlippen. We hebben oogcontact en hij lacht naar me. Ik voel een kriebel in mijn onderbuik. Mijn vingers worden nat van mijn eigen vocht en mijn tepels tintelen. Snel trek ik mijn trui uit en kruip weer onder de dekens. Ik breng mijn hand terug naar mijn vagina en wrijf zachtjes over mijn clitoris. Het voelt nu al fijner dan het ooit heeft gedaan. Ik heb het glijmiddel niet eens nodig. Met mijn andere hand wrijf ik over mijn borst en stijve tepel. Ik knijp er eerst zacht in, dan harder. Ook dit voelt heerlijk en ik wou dat er iemand was die dit van me kon overnemen.

Ik voel sensaties die ik niet eerder voelde

Volgens mij ben ik er klaar voor om mijn speeltje te testen. Ik zet hem op de laagste stand en neem de Satisfyer dan in mijn rechterhand. Het is even passen en meten, om de juiste plek te vinden. Het voelt nog niet helemaal comfortabel. ‘Ontspan, Renée,’ zeg ik tegen mezelf. Denk aan die knappe zanger met wie je net nog oogcontact had in je fantasie. Breng jezelf terug naar dat moment. Ik beweeg mijn hand een paar millimeter opzij en zet de toy een standje harder. Nu voel ik sensaties die ik eerder nog niet voelde. Niet echt als orale seks, maar een soort geklop. Het gevoel bevalt me wel. Ik zoek naar het knopje om hem nog een standje harder te zetten. Mijn clitoris begint al te kloppen en ik voel een tinteling in mijn tenen. De knappe zanger heeft me inmiddels op het podium getrokken en zingt zijn populairste nummer terwijl hij heel, heel dicht bij me staat.

De Satisfyer zoemt tevreden

Mijn tepels zijn hard, mijn vagina nat. De Satisfyer zoemt tevreden en ik doe mee. Standje vijf is heerlijk en ik voel hoe mijn tenen en benen warm worden. De zanger schuurt met zijn wang langs de mijne en zijn mond raakt me zachtjes aan. In een muzikaal deel van het nummer kust hij me, heftig. Ik grijp gretig naar zijn billen en druk hem tegen me aan. De tinteling kruipt helemaal omhoog, naar mijn vagina. Diep in mijn lichaam ontwaakt iets waarvan ik dacht dat ik het niet had. Mijn orgasme zwelt aan, steeds heftiger en ik schakel nog een standje hoger. Terwijl de knappe zanger zijn stijve pik tegen me aan drukt en zijn tong met de mijne speelt, kom ik met een harde zucht klaar. Snel schakel ik een paar standjes terug. Maar er gebeurt iets geks: het lekkere gevoel stopt niet. Het blijft maar aanhouden: alsof ik nog steeds op het randje van een orgasme zit. Na een minuutje schakel ik weer een stand hoger. Ik kan het bijna niet geloven: ik kom nog een keer. Weer die diepe tinteling, weer die warme voeten en benen, weer dat heerlijke ontspannen gevoel.

Als ik een beetje ben bijgekomen, pak ik mijn telefoon weer van het nachtkastje en app Sarah: ‘Je had helemaal gelijk over die Satisfyer. Bedankt ;-)’

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?