Erotisch verhaal: Ongelijk hebben

liefdeskoppel

Dit erotische verhaal is geschreven door Lidnaë. In ‘Ongelijk hebben’ brengt de hoofdpersoon in de zomer een aantal dagen door in een tiny house vlak bij een strand. Daar ontmoet ze een wel heel charmante man die ze na een tijdje kletsen maar al te graag meeneemt naar haar tiny house…

Zomer 2020

Warm als een dekentje ligt fijn zand over mijn tenen. Achterover leunend dwalen mijn ogen over de stelletjes, gezinnen en andere groepjes die her en der verspreid liggen op het Hollandse zand. Gebruinde lijven liggen zij aan zij met melkflessen. Ik ben alleen maar voel me allesbehalve alleen. Mijn blik blijft hangen op twee jongemannen die even verderop zich vermaken met een voetbal. Ik schat ze eind de twintig, iets jonger dan mijn de achtendertig lentes die ik al gezien heb.

Ze vallen op door hun goed verzorgde lijven: gespierd – maar niet te – getrimd baardje en zelfs voor naar het strand de haartjes strak in de gel. De matching zwemshorts zijn een kleine afknapper, al staat het roze goed bij hun egaal bruine huid.

Als ik mezelf voorzien heb van een glas gekoelde witte wijn hebben de voetballers gezelschap gekregen van een jongedame. Tot mijn verbazing is ze al net zo gebruind als haar twee metgezellen. Ze is een echte redhead, die verbranden normaal al als er over de zon gepraat wordt.

Ze overleggen kort en rapen dan hun spullen bij elkaar om te vertrekken. Vanachter mijn zonnebril geef ik mijn ogen goed de kost als ze voorbij lopen.

Zo te zien heeft de rode dame haar zwemslip pas onlangs verruild voor iets fijners uitgesneden. Zwarte badstof verdwijnt tussen twee bleke billen, die op hun beurt geflankeerd worden door glimmend bruine benen. Kuchend weet ik mijn spontaan opgekomen giechel te verbergen.

Eind van de middag is de temperatuur nog net zo hoog als eerder vanmiddag. Douchen heeft me alleen maar klammer gemaakt, waardoor mijn kleren aan mijn huid plakken.

En aankleden was al geen pretje, niet alleen door de warmte. De zwarte lingerie die ik aan wilde, tekende te veel af onder mijn witte jurkje. Diezelfde lingerie kon wel onder een ander jurkje, maar dat was weer te kort. Als ik nog maar dacht aan de leren legging die erbij hoorde, brak me nog meer zweet uit. Een jeans met blouse vond ik dan weer te simpel. Dan maar andere lingerie bij het witte jurkje zoeken. Nee, dat was ook niks.

Na een uur vond ik uiteindelijk onder in de koffer nog een rokje met bloemmotief. Een topje met diepe v-hals erop zodat de speelse bh bandjes boven de cups goed uitkwamen en ik was klaar en tevreden.

Het is nog druk op het strand. Vermoeide gezinnen sjokken met armen vol spullen het strand af, alleen de jongelui blijven over. Velen liggen te slapen, van het statiegeld om hen heen kunnen ze nog wel een weekendje weg.

In het tiny house dat ik voor deze vier dagen gehuurd heb zit een complete keuken, maar ik ga me niet moe maken met koken. Zittend aan een tafeltje aan de zijkant heb ik goed zicht op het strand en het terras. Niks fijners dan met een gin-tonic in de hand mensen kijken.

Als ik op het gemakje door mijn socials aan het scrollen ben, wordt de zon geblokkeerd door een schaduw. ‘Bedankt’, zeg ik automatisch, ervan uitgaande dat het mijn dessert is.

‘Jij ziet eruit als een vrouw die een gezellige avond met een man zoals mij wil.’

Dat had ik dus niet besteld.

‘Klopt. Dan heb ik vannacht iemand om mijn voeten aan te warmen. Dat ik de klus zelf moet klaren omdat jij na acht minuten al ligt te slapen neem ik dan maar voor lief.’

Slechte openingszinnen pareren was altijd al een van mijn talenten.

Een schaterende lach, doorspekt van oprechte vreugde, is het loon van mijn werk. Met opgetrokken wenkbrauwen kijk ik op.

Geen roze zwembroek deze keer. En maar alleen. Zijn heerlijke lach transformeert zijn opmerking van bot naar grappig. Ongevraagd gaat hij zitten. Het flitst door mijn hoofd om hem weg te sturen, maar als hij begint te praten ben ik verkocht. Geanimeerd kletsen we er op los. Een kort intermezzo als mijn dessert gebracht word, gevolgd door nog een rondje drinken en nog een.

Treurig en vergeten staat mijn ijs te smelten in de zon, zo in beslag genomen ben ik door mijn tafelgenoot. De blosjes op mijn wangen zijn dan ook niet alleen van de gin-tonic.

Hand in hand nemen de zon en de temperatuur af. Maar ik koel niet af, integendeel. Verdrinkend in de helderblauwe ogen voor me, loopt mijn innerlijke thermostaat op. Voor ik het weet is het donker.

De vriendelijke jongedame in de bediening brengt ons ongevraagd de rekening, een duidelijke hint dat we moeten vertrekken.

‘Een afzakkertje bij mijn tent is helaas niet mogelijk. Daar liggen er vast twee horizontaal.’

‘Je maat en zijn Blekebil?’

‘Die ja.’

O, wat is zijn lach toch heerlijk.

Voor ik het weet heb ik voorgesteld om in mijn tiny house met uitzicht op zee nog wat te drinken.

Me als een gentlemen mee loodsend aan zijn hand lopen we door de branding.

Nog voor de deur goed wel achter ons dicht is voel ik lippen op de mijne. Zijn zachte handen zijn een schril contrast met zijn indringende kus. Teder en bedeesd kruipen de handen verder over mijn lichaam. Een zucht ontsnapt aan mijn keel als hij in mijn bil knijpt. Onze lichamen drukken tegen elkaar. De blos op mijn wangen zwelt aan tot verhitting die uitwaaiert door mijn hele lijf. Seks met een vreemde, niks voor mij, zei ik altijd. Naïef dat ik was.

Warm en nat dringt zijn tong mijn mond binnen. Nu pas merk ik dat ik verstijfd stond onder zijn aanraking. Ik zoen terug en begin met twee handen aan zijn shirt te trekken. De blauwe polo vliegt al snel aan de kant. Een kleine ring door de linkertepel heen twinkelt in het licht van de opkomende sterren. Zijn sixpack is glad maar stevig onder mijn aanraking. Hijgend over zijn tong laat ik zijn handen toe onder mijn rokje. Hij kreunt goedkeurend over wat hij aantreft. Onhandig probeer ik de gesp van zijn broek los te maken. Zich losscheurend van mij helpt hij me. ‘Relax.’

Weer die ontwapenende glimlach. Maar hij heeft gelijk. Ik tril van top tot teen. In zijn boxer is de opwinding duidelijk zichtbaar. Het maakt me hongerig.

Met een tederheid die ik door zijn opwinding niet meer zou verwachten worden mijn rokje en topje uitgedaan. Maanlicht zet me in een subtiel voetlicht. De fijne bandjes van mijn bh zitten enigszins scheef, maar doen niks af aan de glorie van de met kant afgezette cups. Fluweelzacht strijkt zijn hand over mijn schouder, langs mijn borst over mijn buik. Een kleine gil ontsnapt me als hij me opeens mijn billen pakt en stevig tegen zich aandrukt. Zijn warme huid is een welkome aanraking op de mijne. Ik voel zijn erectie tegen mijn eigen kruis aandrukken. Zijn handen hebben mijn billen in de houdgreep. ‘Mooi’, ademt hij zwaar in mijn mond als hij over mijn schouder naar beneden kijkt.

‘Tja, deze billen passen nou eenmaal niet in een slipje.’

Ik kan best onzeker zijn over mijn uiterlijk. Maar niet vandaag. Zeker niet met handen die op deze manier hun reis over de landkaart van mijn lichaam vervolgen. Alles krijgt een bezoekje: de contouren van mijn ondergoed, de putjes in mijn huid, kleine vlekjes die door het maanlicht verraden worden.

Ik ben nu net een kaars die in de zon gestaan heeft. Slap en gevormd door de warme aanraking. Iedere aanraking van zijn hand spreekt een intieme begeerte uit.

God, wat ben ik blij dat hij niet is zoals zijn openingszin. Dit is geen “string-opzij-drie-keer-stoten-klaar man.”

De bh moet plaats maken voor naakte huid. Mijn tepels drukken hard tegen zijn borst aan.

‘Dat heb je vaker gedaan?’ vraag ik als mijn polsen aan het hoofdeinde vastgebonden worden, met mijn eigen bh. Een kus op mijn mond als antwoord. Hij neemt zijn tijd. Kussend, likkend en bijtend wordt mijn lichaam verder verkend. Als ik van top tot teen onderzocht ben, drukt hij omzichtig kleine kusjes rond de voorkant van mijn string. Tussen de twee bandjes boven het laag uitgesneden broekje doorgaand is hij zo dicht bij zijn doel. Net als ik denk dat het gaat gebeuren, verplaatst hij zijn aandacht weer. Van mijn dijen naar mijn onderbuik en verder naar mijn heupen.

Eindelijk is het zover. Met een ferme ruk is de laatste blokkade beslecht. Niets staat hem nu nog in de weg. Alles wat ik heb, wat ik ben, wat ik hem kan geven is nu binnen handbereik. Of beter gezegd: binnen tongbereik.

Als een ontpopte rups die de kracht van zijn zojuist verworven vleugels leert kennen, fladdert zijn tong over mijn natte lipjes. Van onder naar boven en terug, ook hier krijgt alles de volle aandacht. Happend naar adem reageer ik een paar keer op een abrupte verplaatsing van zijn onvermoeibare tong. In stilte vervloek ik het kleine zwarte onderbroekje dat opgestropt zit om mijn enkels en me nu belet mijn benen om hem heen te slaan. Zijn volle aandacht gaat nu naar mijn pareltje. Synchroon aan het ritme van zijn tong ga ik haast kopje onder in de draaikolk van mijn orgasme. Alle opgebouwde spanning schiet als een bal in een flipperkast door mijn lijf heen. Met suizende oren kom ik weer tot bezinning.

Ik zie hem wel trots grijnzen als hij over me heen kruipt. Net op het moment dat een wolk voor de maan schuift en we in duisternis gehuld zijn, kus ik hem. De smaak van mijn eigen opwinding vult mijn mond. Een hand wordt bevrijd. Zijn tong die eerder zo vaardig tekeer ging daar van onderen neemt nu bezit van mijn mond. Ik was zozeer op mezelf gericht dat ik niet eens gemerkt heb dat hij zijn boxer uitgedaan had. Een dun streepje van kleine piekerige haartjes omlijst de bovenkant van zijn penis. Hard ligt hij in mijn hand. Niet de grootste die ik ooit gehad heb, maar meneer heeft duidelijk andere kwaliteiten. Op de tast met mijn mond vind ik de kleine ring in zijn tepel. Met mijn tanden trek ik er aan terwijl mijn hand blijft kneden en knijpen. Hij verstijft boven me. Ik heb hem pijn gedaan, schiet paniekerig door mijn hoofd. Snel laat ik los. De schade valt mee. Het sieraad wordt direct opnieuw aangeboden.

Met mijn voortanden en mijn vrije rechterhand trek ik de man boven me letterlijk naar zijn orgasme. Nat en warm landt het op mijn borsten. Zwaar hijgend valt zijn hoofd in mijn nek. Wat zou ik hem nu graag omhelzen, maar ik heb maar een hand vrij.

‘Wat ga je doen?’, piep ik als hij mijn string terug aandoet en opstaat.

‘Je vibrator zoeken.’

‘Pardon?’ Hij staat al in mijn koffer te rommelen, ik heb namelijk niet de moeite genomen uit te pakken.

‘Zo’n vrouw als jij die zonder speeltje op vakantie gaat?’

Touché.

Maar mijn Rolls Royce staat in een andere garage hoor, vriend. De gouden Satisfyer heeft zijn werk vanmiddag al verricht en ligt nog op de badkamer. Nadat ik het drietal had zien vertrekken kon ik alleen nog maar denken aan wat ze samen uit gingen spoken.

Onder de veiligheid van een grote handdoek heb ik mezelf lekker verwend buiten in de zon. Maar dat ga ik nu natuurlijk niet vertellen.

‘O, dit vind ik ook mooi’, klinkt het koket. Het paar zwarte hold-ups waarvan ik niet eens meer wist dat ik ze bij had wordt triomfantelijk omhoog gehouden.

‘Kun je al niet meer?’ grap ik als hij naast me komt liggen met mijn Mini Wand in de aanslag.

Grijnzend schieten zijn wenkbrauwen omhoog, maar een antwoord krijg ik niet. Zoenend liggen we vlak bij elkaar, mijn hand speelt zachtjes met zijn penis en ballen. De Mini Wand houdt door de stof van mijn string heen het vuur in mij brandend. Langzaam wordt hij stijver in mijn hand. Er is zo goed voor mij gezorgd. Ik wil wat terugdoen.

Quasi teleurgesteld kreun ik als mijn vastgebonden hand me belet verder af te zakken. Nou, dat hoef ik geen twee keer te doen! Naar boven schuivend tot zijn penis op gelijke hoogte is met mijn gezicht wordt ie alweer flink stijver. Hij lijkt te weten wat er komt.

Eerst de eikel. Met het puntje van mijn tong wakker ik zijn lust goed aan, rondjes draaiend kijk ik hem diep in de ogen. Mijn vrije hand brengt kleine beetjes van zijn ontlading van mijn borsten naar zijn eikel waar ik ze direct kussend weer oppik.

Met mijn vrije hand houd ik zijn lichaam van me af. Ik bepaal hoe diep hij naar binnen komt. En dan opeens! Dan opeens schuif ik zijn volle lengte tot diep in mijn keel. Een kreun die de buren honderd meter verderop vast ook gehoord hebben sterft langzaam weg. Ik zuig en kneed zijn ballen. Op deze manier duurt het niet lang voor hij weer helemaal klaar is voor actie.

Ik heb hem nog in mijn mond als hij mijn andere hand ook losmaakt. Ook al was de gebondenheid erotisch op zijn eigen manier, de vrijheid smaakt zoet. Nu mag hij op zijn rug liggen en van mij genieten. Dat geef ik hem niet alleen met mijn mond, maar ik klem zijn harde opwinding ook tussen mijn borsten. Wrijf met mijn harde tepels over zijn eikel. Smeer zijn zaad aan de schacht en lik het er af.

Nu is het zijn beurt verrast te zijn als ik opsta. De string gooi ik achteloos weg. De hold-ups die hij zo mooi vind zijn alles wat ik nu nodig heb. Met zijn armen omhoog neem ik plaats boven hem. Mijn vingers verstrengelen zich in de zijne. Moeiteloos door mijn natheid glijd ik over hem heen. Ik laat hem bij mij binnen. Sta hem toe bij mij binnen te komen. Op zijn beurt verleent hij mij de gratie en het genot van hem in mij. Ik begin niet meteen te bewegen, maar blijf stilzittend van hem genieten. In het spaarzame maanlicht kan ik zijn ogen zien. Ze boren zich in de mijne. Deze avond is meer dan seks, het is een samenzijn van twee vreemden die elkaar door hun lichamelijke connectie ook geestelijk gevonden hebben.

Door zijn billen aan te spannen begint hij onder me toe te stoten. Eerst zacht, later hard. Ik neem het ritme, de controle over. Hand in hand ga ik op en neer op hem. Hij komt overeind en kust me. Op mijn mond, in mijn hals en laat me achterover leunen in zijn armen zodat hij mijn borsten en tepels kan kussen. Dat daar mijn transpiratie zich met zijn zaad gemengd heeft lijkt hem niet te deren. En mij ook niet!

Net als ik denk dat dit moment nooit verloren kan gaan, word ik omgegooid. Op handen en knieën komt hij achter me zitten. Mijn beide billen worden stevig vastgegrepen door zijn zachte handen. Met lange halen stoot hij hard toe. De kop van zijn penis klopt met iedere stoot op mijn baarmoedermond, wat zich uit in een zucht van mij. Zijn duimen gaan beurtelings over mijn anaaltje.

Voor ik het weet lig ik alweer op mijn rug met hem bovenop me. Als een koalabeertje vouw ik mijn armen en benen om hem heen. Dit keer laat ik hem niet meer gaan. Voelen hoe hij toestoot tussen mijn benen is alles wat ik nu nog van hem wil. De tepelpiercing vind opnieuw de connectie met mijn mond, ik trek eraan. Mijn handen gaan over zijn billen, de nagels trekken voren in de huid. Met zijn tong in mijn mond gromt hij. Zijn bewegingen worden met iedere stoot meer en meer onregelmatig. Ik span mijn bekkenspieren voor het laatste zetje. Na nog een paar stoten is hij er. Kreunend en hijgend leegt hij zich tot de laatste druppel in me terwijl ik zijn nek kus.

Ik probeer hem vast te houden, maar hij ontworstelt zich aan mijn greep. De teleurstelling die ik even voel hierover is ongegrond en van korte duur. Voor de tweede maal deze avond bewerkt zijn tong mijn pareltje. Een vinger glijdt tussen mijn billen door en gaat vanachter in me. Als grote trommels bonkt mijn hart in mijn borst.

Nog voor het tweede orgasme is uitgeraasd door mijn lichaam zit hij terug op zijn plek. Alsof hij nooit uit me geweest is vult zijn zachter wordende penis me opnieuw en ligt hij, zijn armen onder me schuivend, bovenop me. Het duurt seconden of minuten, wie zal het zeggen, voor de wereld weer met normale snelheid draait.

‘En dan te bedenken dat het heftigste nog moet komen’, zijn stem dik van vermoeidheid en verzadiging.

Ik brom niet begrijpend.

‘Onder de douche straks, alleen, want dat heb je toch met mannen zoals mij?’

Wat is ongelijk hebben soms toch heerlijk.

 

Heb je ook een erotisch verhaal geschreven en wil je die graag delen? Stuur het via dit formulier in en wie weet wordt het binnenkort online geplaatst!

 • We delen je verhaal anoniem of onder een pseudoniem, tenzij je wil dat we je echte naam vermelden.
 • We kunnen niet reageren op alle inzendingen, maar als we jouw verhaal uitkiezen krijg je een mail van ons.
 • Als we je verhaal plaatsen staat hier een kleine vergoeding tegenover.

  Door op verzenden te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van je verhaal op deze website in meerdere talen en het opnemen van je verhaal als podcast.

  Gerelateerde blogs

  Reageer of stel een vraag

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  0 reacties

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Tags

  Kom jij ons ook volgen?