Erotisch verhaal: Op vakantie onder de douche

doucheseks

Ze is er helemaal klaar voor: Lotte gaat met haar zus Laura, zwager Peter en nichtjes mee op vakantie naar Italië. Haar koffer ligt ingepakt op bed, bomvol met bikini’s, rokjes en meer kleding die weinig om het lijf heeft. Ze is pas gedumpt door haar vriend, omdat hij er achter was gekomen dat ze een keertje was vreemdgegaan. Nou ja, een paar keer dan. Dat kon hij niet verkroppen en ook een open relatie, zoals Lotte al eerder had voorgesteld, ging er bij hem niet in. Daarom mocht ze nu als troost mee met Laura, om een beetje op adem te komen.

Jullie break-up is zo onverwachts

“Ik heb er zin in jongens,” zegt Lotte terwijl ze Laura en Peter een knuffel geeft. Ze hebben een goede band en Lotte is stapelgek op haar nichtjes. De auto is volgepakt, gelukkig zijn ze kinderen nog klein en is de auto ruim. Lotte verheugt zich op een ontspannen rit, met goede muziek op haar koptelefoon en een hele stapel boeken op haar e-reader. “Het is zo onverwachts, jullie break-up,” zegt Laura met een treurige blik. “Hmm, ja…” antwoord Lotte. “Ik had het ook niet verwacht.” Een klein detail wat Lotte Laura nog niet had verteld was dat Maurits haar had gedumpt omdat ze was vreemdgegaan. En niet zomaar met iemand, maar met de jongere broer van haar zwager Peter, die straks op hetzelfde vakantiepark aan het Gardameer zou zijn met zijn vrouw en kinderen. Jurgen heet hij.

Opeens stonden ze achter de kroeg te zoenen

Vroeger had ze lange tijd met Jurgen gescharreld, maar toen ze allebei een relatie kregen stopte dat. Tot ze een tijdje geleden opeens per ongeluk dronken achter de kroeg stonden te zoenen. Van het een kwam het ander: zijn gretige handen betasten haar overal en zij kon het niet laten om zijn lekkere pik weer eens te proeven. Dus toen ze vlak daarna met elkaar afspraken kon het alleen maar misgaan. Het was een super opwindende, erotische ervaring. Lotte krijgt nog rode wangen als ze er aan terugdenkt. En de komende twee weken viert ze dus vakantie in zijn buurt. Ze wordt een beetje zenuwachtig als ze aan het vooruitzicht denkt.

‘Gezellig, lekker dicht bij elkaar’

Na een overnachting halverwege de route komen ze aan het eind van de middag eindelijk aan op het vakantiepark. Het is niet al te groot, er staan voornamelijk chalets en glampingtenten. Als ze aankomen bij de tent, ziet Lotte Jurgen en zijn gezin al buiten zitten. “Hoi allemaal,” roept Peter vrolijk als ze uitstappen. “Wat een verrassing dat onze tenten naast elkaar staan. Gezellig!”. Iedereen is blij om elkaar te zien, maar Lotte voelt zich een beetje het vijfde wiel. Het is ook een beetje awkward, om je voor te stellen aan de vrouw van je minnaar. Ze probeert zo normaal mogelijk te doen en geeft haar een hand. Tegen zijn zoon en dochter stelt ze zich voor als de tante van Amy en Louise. Tot slot is er geen ontkomen meer aan: ongemakkelijk omhelst ze Jurgen. Het valt Peter op, want hij roept: “Moet dat zo ongemakkelijk jongens? Alsof jullie elkaar niet heel goed kennen.” Zelf vind hij het erg grappig, Lotte voelt zich bezwaard tegenover Jurgens vrouw. “Peet, hou op,” zegt Laura terwijl ze hem in zijn zij port met haar elleboog.

We trekken een biertje open en ontwijken elkaars blik

Nadat Lotte haar koffer heeft uitgepakt en zich heeft omgekleed pakt ze een biertje en loopt de tent uit. Peter staat al achter de barbecue en Jurgen rent achter zijn zoontje aan. Hij is opeens een heel andere man, als ze hem zo ziet met zijn kind. Lotte kijkt naar Peter en hij knipoogt. “Is het ongemakkelijk, dat hij er ook is?” vraagt hij, terwijl hij met zijn hoofd naar Jurgen knikt. “Nee hoor, alleen is het misschien niet zo leuk voor zijn vrouw om dingen te delen over onze geschiedenis,” antwoordt Lotte. “Dus we moeten het er verder maar niet over hebben.” Even later zitten ze met zijn allen bij de barbecue. De kinderen liggen in de tent tv te kijken en Lotte deelt nog een rondje biertjes uit. Jurgen pakt het flesje aan, maar ontwijkt haar blik. Hun vingers raken elkaar en de spanning is voor beiden bijna tastbaar.

“Ik ga even douchen”

Na het eten helpt Lotte Laura met afwassen. Als iedereen weer bij de tent zit kondigt ze aan dat ze gaat douchen. Met een kort pyjamaatje, doucheolie en haar handdoek in de armen loopt ze naar de doucheruimtes. Het duurt niet lang voor ze voetstappen achter zich hoort. Hij zegt niks, tot hij naast haar loopt. Met een sexy glimlach vraagt hij: “Ben jij ook zo plakkerig?”. Ze gluurt over haar schouder, maar ze zijn al ver genoeg weg van de tenten om gezien te kunnen worden. “Ik ben heel vies,” geeft ze toe en hij hapt direct: “Dan zal ik je eens lekker wassen.” Ze kijkt hem eindelijk aan: zijn bruine ogen smeulen en zijn bovenlijf glimt van het zweet.

Het broekje ligt inmiddels op de grond

Ze duiken samen een douchehokje in. Ze heeft het nog niet op slot gedraaid of ze voelt zijn lippen al in haar nek. Zijn handen graaien naar haar billen en trekken aan de touwtjes van haar bikinibroekje. “Had je geen kleinere bikini kunnen kiezen,” zegt hij grappend. De bikini is minuscuul en ze heeft hem speciaal voor Jurgen gekocht toen ze over de vakantie hoorde. “Ik wist niet zeker of je anders alles wel goed kon zien,” knipoogt ze. “Het was een leuke verrassing om te horen dat je mee ging,” zegt hij. Het broekje ligt inmiddels op de grond en Jurgen zakt op zijn knieën. Lotte leunt met één been over zijn schouder en staat met haar rug tegen de douchewand. Met zijn tong maakt hij lange halen tussen haar schaamlippen, terwijl hij met een vinger naar haar G-spot zoekt.

“Ga je me nog wassen?”

Met haar hand grijpt ze in zijn haar. Hij is zo gretig, zo geil. Terwijl hij zuigt op haar clitoris bereikt ze een hoogtepunt, waarbij ze zijn gezicht dicht tegen zich aantrekt. Met een lome glimlach staat hij op en spoelt zijn gezicht af. Lotte gaat op haar tenen staan om hem te kunnen zoenen. Ze voelt zijn stijve pik tegen haar buik prikken. “Ga je me nog wassen?” fluistert ze. Hij wrijft de doucheolie tussen zijn handen en legt ze op haar borsten. Lotte weet dat ze er goed uit ziet, met haar ronde borsten en lekker bruine lichaam. De olie maakt het alleen maar beter. Hij masseert haar borsten, terwijl hij af en toe stevig in haar tepels knijpt. Lotte reageert door hem langzaam af te trekken. Door de olie glijdt hij gemakkelijk in haar handen.

Hij geeft haar een flinke tik

Lotte blijft hem aftrekken, tot hij steeds harder begint te kreunen en bijna zijn hoogtepunt bereikt. “Ik heb nog een ander lekker glad plekje voor je,” zegt ze, terwijl ze hem uitdagend aankijkt. Dat laat hij zich geen tweede keer zeggen natuurlijk. Grijnzend pakt hij een condoom onder zijn handdoek vandaan. Hét teken dat hij dezelfde plannen had als zij, deze vakantie. Nadat hij het condoom heeft omgedaan draait hij haar om en duwt haar voorover. Ze schudt met haar billen om hem te stimuleren. Met zijn handen masseert hij haar billen en geeft haar een flinke tik. Ze zucht van genot: “Nog een keer.” Hij slaat nog een keer stevig op haar bil met zijn vlakke hand, terwijl hij zijn pik tegen haar aandrukt. Ze gaat een beetje op haar tenen staan, terwijl hij door zijn knieën zakt.

“Dit wordt een heerlijke vakantie”

Met een harde stoot komt hij bij haar naar binnen. Hij is groot geschapen en dat is één van de redenen waarom ze hem niet kan weerstaan. Om van die sexy bruine ogen maar te zwijgen. Ze voelt hoe hij probeert om zijn stoten onder controle te houden, zodat ze niet teveel lawaai maken. “Harder,” kreunt Lotte. Hij gromt in haar oor: “We maken al teveel lawaai.” Maar het kan haar niks schelen en ze zegt, terwijl ze haar hoofd naar achteren gooit en zijn hoofd naar zich toetrekt: “Neuk me hard Jurg.” Lotte reikt naar achteren om zijn billen vast te pakken. Ze knijpt er hard in. Hij reageert direct, door harder te stoten. Zijn ballen kletsen tegen haar lichaam en iedere volwassene zal de geluiden herkennen die uit het hokje komen. Lotte merkt dat hij bijna zijn hoogtepunt bereikt. Hij grijpt haar borsten stevig vast en trekt aan haar tepels. Nog een paar stoten en het is over. “Spuit me vol,” fluistert ze in zijn oor. Met een grom doet hij precies dat. Ongelovig kijkt Lotte hem aan. “Ik kan niet geloven dat we dit hebben gedaan,” zegt ze. “Dit wordt een heerlijke vakantie,” zegt hij voordat hij zich omdraait om zich af te spoelen.

*Wordt vervolgd*

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?