Erotisch verhaal: Samen ontdekken

EROTISCH VERHAAL

“We zijn nu al vier jaar samen en het is gewoon zó saai in bed,” zucht Emma. “Ik heb er vaak helemaal geen zin in, omdat het toch altijd hetzelfde riedeltje is.” “Kun je er niet met hem over praten?” stel ik voor. Mijn beste vriendin Emma is een lieverd, maar ook een beetje een drama queen. Haar vriend is niet alleen heerlijk om naar te kijken, maar ook hartstikke lief en kan volgens mij prima communiceren. “Mwah. Elke keer als ik iets voorstel dan gooit hij die deur dicht voor mijn gevoel. Kun jíj niet eens met hem praten?”

We zitten allebei met een vol glas wijn op de bank

“Dat is een grapje toch?” René kijkt me verbijsterd aan. “Sorry,” zeg ik, “maar Emma heeft me echt gevraagd om hier met jou over te praten. Ik vind het ook super awkward.” Ik plof op de bank in het huis waar hij en mijn beste vriendin samenwonen. “Heb je glazen hiervoor?” vraag ik terwijl ik met twee flessen wijn voor zijn neus zwaai. “Ik denk dat we dat wel nodig hebben.” Even later zitten we allebei met een vol glas wijn in onze hand op de bank. “Dus…” zegt René. “Emma is niet tevreden over ons seksleven en vraagt jou om daar met mij over te praten?” Ik heb medelijden met hem. Het is best wel absurd als je er over nadenkt.

We praten overal over, behalve over seks

Ze is zelf naar haar ouders gegaan om ‘na te denken’ en heeft René geappt dat ik langs zou komen om te praten over haar frustraties. Waarom ik er mee heb ingestemd weet ik eigenlijk ook niet meer. Zowel René als ik durven het onderwerp niet direct aan te snijden. Daarom praten we over mijn studie, zijn baan, de sportclub waar we allebei trainen, het weer, over Emma. Eigenlijk over alles, behalve over seks. Pas als ik de tweede fles wijn heb geopend durf ik het aan. “Dus ja… de reden waarvoor ik hier ben. Emma heeft me gevraagd om eens met jou over jullie seksleven te praten. Ik snap zelf niet goed waarom ze dat niet zelf doet, maar zoals je weet is het mijn beste vriendin.” Ik voel mijn wangen kleuren.

Als ik niet goed opgewonden ben, dan vind ik er niks aan

René kijkt me niet aan, als hij zegt: “Ik had geen idee dat ze zo ontevreden was. Ik ben dat helemaal niet, al zou ik wel eens willen dat ze wat meer initiatief nam.” Verrast kijk ik op. “Emma die geen initiatief neemt? Dan klinkt niet als haar,” zeg ik. Hij knikt. “Dat ben ik met je eens, maar het is echt zo. Ze laat alles van mijn kant komen.” Daar denk ik even over na. “Tja, persoonlijk is voor mij voorspel heel belangrijk,” zeg ik. Het voelt super ongemakkelijk om zoiets tegen René te zeggen. Ik heb al langere tijd een beetje een oogje op hem en vindt het niet leuk dat Emma hem als haar persoonlijke deurmat gebruikt. “Zonder voorspel raak ik niet goed opgewonden en dan vind ik er niks aan.”

Ik ben dol op orale seks

Ik neem een flinke slok van de wijn, die duidelijk naar mijn hoofd stijgt. “Wat vind je het lekkerst?” is zijn vraag. “Want ik kan haar vingeren tot ik een ons weeg, er lijkt niks te gebeuren.” Ik haal mijn schouders op. “Dat heb ik ook zo vaak meegemaakt. Misschien raak je niet het juiste plekje. Ik geniet zelf het meest van orale seks en als iemand met mijn borsten speelt.” Terwijl ik dit vertel bestudeer ik uitgebreid het vloerkleed onder mijn voeten, want oogcontact maken durf ik nu niet. “Ik ben dol op orale seks,” antwoord René, “maar dat wil Emma dan weer niet.” Hij kijkt me veelbetekenend aan. Een, twee, drie seconden. Ik kijk terug en verbreek ons oogcontact niet. Mijn buik kriebelt.

Deze situatie is net als in mijn fantasie

Toen Emma mij vroeg om met René te praten heb ik in bed gefantaseerd en gemasturbeerd over het gesprek. Het verloopt precies zoals ik had verwacht, behalve dan dat ik in werkelijkheid verlegener ben dan in mijn fantasie. Tijd om daar een eind aan te maken. “Wat zonde,” zeg ik terwijl ik wat dichtbij schuif. “Ik vind het het lekkerste wat er is…” Voor ik goed en wel besef wat ik doe sta ik op, zet mijn wijnglas op tafel en ga voor hem staan. Zijn handen reiken naar mijn jeans en hij kijkt me vragend aan. Ik lach hem bemoedigend toe. Hij opent de knoop en ritst mijn rits open. In één beweging trekt hij mijn jeans en slipje naar beneden. Tegelijkertijd trek ik mijn top uit, zodat ik alleen nog een bh aan hebt. “Allemachtig,” zegt hij alleen maar terwijl hij verlekkerd naar me kijkt.

Hij twijfelt geen moment

Ik ga zitten op de bank en leun achterover op mijn ellebogen. Hij twijfelt geen moment en knielt tussen mijn benen. Zachtjes kust hij mijn dijen, terwijl hij zijn ogen goed de kost geeft. Met zijn handen glijdt hij onder mijn billen en kneed ze, terwijl zijn tong rondjes trekt over mijn onderlichaam. Mijn buik, mijn liezen, mijn benen en tot slot komt hij steeds een beetje dichterbij dat ene gevoelige plekje. Het liefst wil ik zijn gezicht hard tegen mijn vulva drukken, maar ik geef hem het voordeel van de twijfel. Ik spreid mijn benen nog wat verder voor hem en hij valt gulzig aan. Het juiste plekje niet weten te vinden kan het probleem niet zijn, denk ik terwijl hij met precies genoeg druk mijn clitoris likt. Kreunend moedig ik hem aan.

“Vind je dit lekker?”

Zijn handen heeft hij verplaatst van mijn billen naar mijn borsten. “Ik dacht het al een keer te zien…” zegt hij als hij mijn bh uittrekt en de tepelpiercing in mijn linker tepel ontdekt. Hij trekt er zachtjes aan. “Vind je dit lekker?” vraagt hij. Ik kreun een antwoord en hij trekt nog een beetje harder. Dan richt hij zich opnieuw op mijn clitoris en likt me hongerig naar een hoogtepunt. Pas nu buigt hij zich voorover voor onze eerste kus. Wild zoenen we elkaar, terwijl ik met mijn hand over zijn broek wrijf. Snel staat hij op en laat zijn broek naar beneden zakken. Ik druk hem achterop op de bank en ga op mijn knieën tussen zijn benen zitten. Moedig door de wijn kijk ik hem zo verleidelijk mogelijk aan. Hij trekt zachtjes aan zijn penis.

Ik doe extra hard mijn best

We zijn al veel te ver om helder na te denken. Ik neem zijn penis in mijn hand en lik mijn lippen. Voorzichtig geef ik een kus op zijn eikel. Dan trek ik er rondjes overheen met mijn tong. En tot slot neem ik hem helemaal in mijn mond. Ik zuig afwisselend zacht en dan weer hard, terwijl ik een blik op zijn gezicht werp. Hij ligt tegen de rugleuning aan, met gesloten ogen en een gelukzalige glimlach. Met mijn duim zet ik een beetje druk tussen zijn anus en ballen. Zijn ogen vliegen open, maar dan slaakt hij een harde kreun en geeft zich over aan de sensaties.

Hij kijkt me met grote ogen aan

Het duurt nog een paar minuten voor ik hem heb waar ik hem wil hebben. “Ik kom bijna,” zegt hij. Voor mij een aanmoediging om extra hard mijn best te doen. “Louise, kijk uit, ik kom,” zegt hij en ik merk dat hij zich terug probeert te trekken. “Kom in mijn mond,” zeg ik hem. Opnieuw kijkt hij me met grote ogen aan. Ik knipoog en zuig door. Met een enorme kreun komt hij klaar en spuit mijn mond vol. Dapper slik ik het door, tot er niks meer over is. Dan kruip ik op zijn schoot. “Dit zou ik niet willen missen,” zeg ik hem, terwijl ik zijn mond naar mijn borsten dirigeer. “Je hebt gelijk, ik ook niet,” is zijn antwoord.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?