Erotisch verhaal: Single and ready to mingle

erotische verhalen

‘Het is een half jaar geleden dat ik mijn relatie heb verbroken,’ stuur ik in een DM op Instagram, ‘en het was de beste beslissing ooit. En jij?’ Ik klik terug naar zijn profiel en kijk naar de foto’s van hem en zijn kinderen. Zijn vrouw is nergens te bekennen, al weet ik dat hij jaren getrouwd is of is geweest met één van onze oude klasgenoten. Peter was mijn high school sweetheart, zoals ze dat zo mooi zeggen in Amerika en de tijd heeft hem goed gedaan. Het grijzende haar maakt hem alleen maar knapper. ‘Ik ben getrouwd,’ stuurt hij terug, ‘maar niet erg gelukkig op dit moment.’

‘Ik zie je op de reünie toch?’

Ai, dit zijn van die situaties waar ik mijn vingers niet aan wil branden. En daar ben ik eerlijk in, ook naar hem. ‘Als je vrijgezel was geweest had ik graag met je afgesproken, maar ik wil de kat niet op het spek binden’ stuur ik hem. ‘Dat lijkt mij ook verstandig,’ reageert hij, met een knipoog erachter. ‘Maar ik zie je volgende week wel op de reünie toch?’ Onze middelbare school houdt een reünie voor iedereen die in 2000 examen heeft gedaan. Om zoveel mogelijk mensen te bereiken zijn ze actief op zoek op Facebook en Instagram: de plekken waar mensen van bijna veertig sociaal doen. Zo kwam ik ook opeens Peter weer tegen. ‘Ja, ik ben er. Tot dan!’

Ik zie zijn ogen oplichten als hij me ziet

Op de dag van de reünie ben ik toch een beetje zenuwachtig. We zijn allemaal ruim twintig jaar ouder, kilo’s zwaarder en zoveel scheidingen verder. Voor de gelegenheid heb ik de middag vrijgenomen en mezelf uitgebreid gebadderd, geschoren, gescrubd en ingesmeerd. Ik voel me net Bridget Jones, maar dan zonder peuk in de mond. Ik kies mijn meest sexy lingerie uit – je weet per slot van rekening maar nooit – en combineer mijn favoriete roze hakken met mijn mooiste jumpsuit. Ik weet dat ik er goed uitzie: sinds mijn scheiding van Jeroen ben ik afgevallen, ziet mijn huid er beter uit maar vooral ben ik verlost van al zijn giftige opmerkingen. Ik straal weer. Als ik bij de school aankom voel ik me weer even vijftien. Peter staat in de garderode; zijn ogen lichten op als we oogcontact maken.

Zijn hand ligt op mijn onderrug

Hij komt direct naar me toe en geeft me een kus op mijn wang. Hij ruikt mannelijk, de geur afkomstig van een houtachtig parfum. In het echt ziet hij er nog aantrekkelijker uit dan op zijn foto’s. Zelfs op mijn hakken steekt hij nog een eind boven me uit en zijn bruine ogen smeulen. Die ogen konden me vroeger al hypnotiseren. ‘Waar is Alida?’ vraag ik, terwijl ik om me heen kijk. ‘Thuis, bij de kinderen,’ zegt hij met knipoog. Dit gaat helemaal mis, ik voel het aan mijn water en aan de manier waarop zijn hand dwingend op mijn onderrug ligt. ‘Kom,’ zegt hij, ‘laten we een drankje gaan halen.’ Dat is het voordeel van middelbare school reünies: nu mogen we wel legaal drinken.

‘Jij ziet er goed uit’

Het is een drukte van jewelste in de aula en her en der zie ik bekenden. Volgens mij hebben de meeste mensen hun partner thuisgelaten. Sommige groepjes van toen zijn niet veranderd: de populaire jongens zijn nog steeds bevriend met elkaar. Ik zie mijn oude buurmeisje en ga haar begroeten, terwijl Peter een glas wijn voor me haalt. ‘Hij is er ook niet op achteruit gegaan,’ zegt ze glimlachend terwijl ze in zijn richting knikt. ‘Zeg dat,’ antwoord ik. ‘Maar hij is getrouwd met Alida.’ Ze trekt een pijnlijk gezicht. ‘Dat is zonde…’ Ondertussen heeft Peter een paar oude vrienden gespot en ik loop naar ze toe om mijn glas wijn van hem aan te nemen. ‘Zo Joyce, jij ziet er goed uit,’ zegt iemand met wie ik vroeger stiekem seks had op de wc’s tijdens schoolfeestjes. Zelf is hij minimaal dertig kilo zwaarder dan toen en kaal.

Ik voel zijn penis tegen me aan schuren

‘Hij heeft gelijk, weet je,’ fluistert Peter in mijn oor terwijl we naar de dansvloer lopen. Ik kijk hem aan en leg glimlachend mijn hand op zijn arm. ‘Dank je wel schat.’ De drank vloeit rijkelijk en de muziek is aangepast op de jeugd van deze eind-dertigers. Alsof we niet allemaal twintig jaar ouder zijn dansen we op muziek van Eminem, Britney Spears, de Backstreet Boys en Usher. Tegen de tijd dat Dirty van Christina Aguilera wordt gespeeld ben ik al mijn schaamte verloren en schuur mijn billen uitgebreid tegen zijn penis. Zijn reactie is al te duidelijk: ik voel hoe hij groeit en dat laat mij dan weer niet onberoerd. Af en toe zie ik bekenden een blik op ons werpen. De mannen steken hun duim op, vrouwen kijken boos. Maar het kan me niks schelen. Ik ben per slot van rekening vrijgezel en Peter is een volwassen man.

‘Nog net zo mooi als vroeger,’ kreunt hij

Wild trekt hij de drukknoopjes van mijn jumpsuit los, terwijl we achterstevoren de gymzaal binnenlopen, zijn mond op de mijne en zijn tong in mijn mond. Hij knijpt hard in een borst. Toen ik me vanavond aankleedde had ik niet bedacht dat een jumpsuit misschien niet het handigste kledingstuk was. Peter zit er niet mee: hij kijkt vol bewondering naar mijn rode beha en bijpassende miniscule slipje. ‘Nog net zo mooi als vroeger,’ kreunt hij terwijl hij één borst bevrijdt en de tepel in zijn mond neemt. Nu is het mijn beurt om te kreunen. Ik help hem door mijn beha los te haken en druk hem achterover op de stapel met matten. Mijn kleren zijn op de grond beland, maar mijn hakken heb ik weer aangetrokken. Zijn bruine ogen lijken zwart van verlangen als ik op hem ga zitten, mijn beha opzij gooi en met mijn borsten over zijn gezicht beweeg. Tegelijkertijd draai ik rondjes met mijn heupen over zijn harde pik. Hij houdt mijn taille stevig vast, terwijl hij afwisselend mijn ene en dan mijn andere tepel likt.

Ik buig me over de bok heen

‘Kom mee,’ zeg ik terwijl ik opsta en verleidelijk voor hem uit loop. Ik draag alleen mijn hakken en slipje en hij weet niet hoe snel hij bij me moet komen. Ik moet lachen om de macht die ik over hem heb. Bij de bok blijf ik stil staan. Vroeger vond ik het een nachtmerrie als dat ding in de gymzaal stond, hoogste tijd dus om betere herinneringen te maken. Ik draai me om en steek mijn handen uit om zijn riem en broek open te maken. Zijn pik glimt en springt me tegemoet als ik ook zijn boxer naar beneden trek. Dan draai ik me om en buig over de bok heen. Het koude leer laat me sidderen en ik voel hoe Peter zich tegen me aan drukt. Ik ben nat en hij glijdt met zijn eikel moeiteloos tussen mijn schaamlippen door. ‘Doe het,’ zeg ik. ‘Ja Peter, doe het,’ horen we opeens vanaf de andere kant van de gymzaal.

Hij likt zijn lippen

Twee oud-klasgenoten hebben zich verzameld in de deuropening. Geschrokken trekt Peter zijn broek omhoog, maar ik kan weinig doen om mezelf te bedekken. Met mijn hand draai ik zijn gezicht naar me toe en kus hem diep. ‘Laat ze toch, ik heb zin in je,’ zeg ik hem, terwijl ik over zijn harde pik wrijf. ‘En jij in mij.’ Voor ik me kan beseffen wat er gebeurt, heeft hij me opgetild en zit ik opeens op de bok. Hij kijkt me nogmaals aan met die smeulende ogen van hem en glijdt dan met een vinger door mijn schaamlippen. Hij likt zijn lippen, voor hij mijn slipje opzij schuift en zijn tong opnieuw kennis laat maken met mijn vulva. Onze oud-klasgenoten zijn inmiddels een stuk dichterbij komen staan en kijken ongelovig naar het seksuele spektakel. Gelukkig zijn ze wel zo vriendelijk geweest om de deur dicht te doen.

Ik draai me om om hem te zoenen

Met gesloten ogen geniet ik van Peters tong, die met lange halen door mijn vulva glijdt. Steeds als hij bij mijn clitoris komt, dan sabbelt hij er op. ‘Oh god, ja,’ kreun ik. Als ik een hand op mijn borst voel denk ik eerst dat het zijn hand is, maar dan word ik in mijn nek gezoend. Jason kijkt me geil aan en knijpt hard in een tepel. Ik draai me naar hem toe om hem te zoenen, terwijl ik met een hand Peters gezicht harder tegen me aan druk. Kevin staat iets verderop, zijn halfharde pik in zijn hand, terwijl hij er zachtjes aan trekt. Deze avond eindigt nog beter dan ik had verwacht, denk ik bij mezelf. Mijn orgasme nadert snel, door Peter’s orale hoogstandje en de manier waarop Jason met mijn borsten speelt.

Plagend zet hij zijn eikel tegen mijn opening

‘Een momentje mannen,’ zeg ik, nadat ik mijn hoogtepunt heb bereikt. Kevin heeft me nog niet aangeraakt, maar de aanwezigheid van drie geile mannen om me heen is toch heftig. Ik trek mijn kletsnatte slipje uit en gooi het op de grond. Dan laat ik me zakken, pak Peter bij de rand van zijn boxer en trek hem mee terug naar de stapel dikke gymmatten. Als ik op mijn rug ga liggen trekt hij zijn broek opnieuw naar beneden en komt tussen mijn benen liggen. De seks vroeger was al goed, ik kan me alleen maar indenken dat hij beter is geworden. Plagend zet hij zijn eikel tegen mijn opening, voordat hij hem weer wegtrekt. Steeds opnieuw komt hij maar een paar centimeter in me, zonder meer ook twijfelend of dit nou verstandig is.

Jason heeft geen relatie of geen schuldgevoel

Jason heeft óf geen relatie of geen last van schuldgevoelens, want hij is inmiddels op zijn knieën naast me komen zitten op de mat. Met zijn rechterhand drukt hij zijn penis richting mijn mond, terwijl zijn linkerhand in mijn nek rust. Ik neem hem in mijn mond, helemaal. Peter moet hebben gekeken en zijn mannelijkheid willen laten gelden, want ineens drukt hij zijn pik diep in me. Ik kreun hard, wat Jason vervolgens weer als aanmoediging ziet. In plaats van mijn hoofd te bewegen, neukt hij nu mijn mond. Met één hand om zijn pik zorg ik ervoor dat het voor mij ook leuk blijft. Zuigend aan Jason en stotend met mijn heupen voor Peter voel ik hoe ik opnieuw bijna een hoogtepunt bereik. De hele situatie is zo geil en bovendien draait Peter rondjes met zijn duim rond mijn clit. Ik kom, hard, op hetzelfde moment als Peter. Kevin is inmiddels verdwenen, ik heb geen idee wanneer, en Jason komt een minuut later klaar over mijn borsten. ‘Leuk, zo’n reünie’ lees ik de volgende dag in mijn inbox.

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?