Erotisch verhaal: Wel kijken, niet aanraken

erotisch verhaal

“Dan slaap je toch bij mij?” Ik kijk hem uitdagend aan. De ontvanger van mijn boodschap is de knapste barman van de studentenkroeg waar ik op dit moment met vriendinnen ben. Het is een dinsdagavond en hij heeft net slaande ruzie met zijn vriendin gehad voor onze neus. Hij hoefde vannacht niet thuis te komen, was haar boodschap. “Ik denk niet dat het daar veel beter van wordt,” antwoord Jacco droogjes terwijl hij een biertje over de plakkerige houten bar in mijn richting schuift. Als ik het aanpak raken onze vingers elkaar even. De spanning is bijna tastbaar en zijn ogen fonkelen.

Mijn arm ligt losjes om zijn middel

“Ik ga naar huis,” roep ik in zijn oor. Mijn hand steunt op zijn schouder om mijn evenwicht te bewaren, terwijl ik op mijn tenen sta. Zijn shirt plakt aan zijn huid en voelt koud aan. “Mijn fiets staat om de hoek op de markt. Moet ik daar op je wachten?” Hij knijpt zijn ogen tot spleetjes en geeft me dan stiekem een kneepje in mijn billen. “Ik ben er over vijf minuten.” Ik krijg de glimlach bijna niet van mijn gezicht als hij even later inderdaad aan komt lopen. Hij steekt zijn hand uit naar mijn fiets alsof we dit vaker hebben gedaan. Als ik achterop spring sla ik mijn arm losjes om zijn middel zodat ik niet van de fiets val. Ik voel zijn atletische buik: er zit geen vetje teveel aan en heb nu al zin om het beter te inspecteren.

“Laten we maar gaan slapen dan”

“We kunnen echt niks doen,” zegt hij als we in bed liggen. “Mijn vriendin maakt me af.” Ik zucht en voel me een beetje afgewezen. “Waarom ben je dan met me meegegaan?” Omdat hij me leuk vindt, bekend hij. En daarom het aanbod niet af wilde slaan. Omdat hij heel graag allerlei vieze dingen met me wil doen, maar zich ook een beetje schuldig voelt. Zoveel eerlijkheid had ik niet verwacht en ik heb allerlei gemengde gevoelens. Ik waardeer het dat hij zijn vriendin niet wil bedriegen, maar ik wil al die vieze dingen ook met hem doen. “Laten we maar gaan slapen dan,” zeg ik terwijl ik me demonstratief omdraai. Hij schuift dicht tegen me aan. Ik voel zijn ademhaling heet en vochtig in mijn nek. “Kijken mag wel, toch?” Ik draai me half om naar hem. “Hoe bedoel je?”

Ik volg de haartjes die in zijn boxershort verdwijnen

Het kan heel erotisch zijn om naar elkaar te kijken. Dat ontdek ik nu ik al een half uur naar Jacco kijk. Nu ik beloofd heb om mijn handen thuis te houden neem ik de tijd om hem uitgebreid te bestuderen. Bruine ogen met pretlichtjes, voortanden met een klein spleetje ertussen waardoor af en toe zijn tong te zien is. Ik heb wat kaarsjes aangestoken om mijn studentenkamer, zodat we niet naar elkaar hoeven te kijken in het onromantische licht van mijn goedkope plafonnière. We hebben onszelf steeds verder uitgekleed, maar elkaar met geen vinger aangeraakt. Terwijl hij zijn shirt uittrok zag ik hoe zijn buikspieren zich spanden. En natuurlijk volgde ik de haartjes die in de elastische band van zijn boxershort verdwenen nauwgezet. Andersom laten zijn ogen mijn lijf geen seconde los als ik mijn topje uittrek en daarmee een witte bh onthul. Het kant is zo doorschijnend dat je in feite alles kunt zien.

“Speel met jezelf”

Nu liggen we met onze gezichten naar elkaar gericht op mijn kussen. Ik voel hoe zijn adem mijn huid streelt. Nog steeds houden we woord en raken we elkaar niet aan. Maar ik wil niks liever dan zijn handen op mijn lichaam voelen, zijn mond die zich om mijn tepel sluit. “Ik ben hartstikke nat, ik hou dit niet vol,” fluister ik. Hij kreunt. “Speel met jezelf.” Voor ik me kan bedenken rol ik op mijn rug en trek mijn broekje naar beneden. Zijn ogen worden groot van verbazing. “Je mag wel wat dichterbij komen,” zeg ik overmoedig. Als hij op één elleboog steunt en me bekijkt, van mijn ogen naar mijn borsten, naar mijn vulva, voel ik me ongelofelijk kwetsbaar. Mijn wangen zijn heet van opwinding. En ik voel me geil…

Lees ook: De fases van opwinding tot je orgasme

Hij haalt zijn stijve penis uit zijn boxer

Ik heb natuurlijk vaker met dit bijltje gehakt, dus weet al mijn eigen knopjes prima te raken. Dat Jacco naar me ligt te kijken voegt een heel andere dimensie toe. Het is misschien nog wel spannender dan wanneer hij me daadwerkelijk aan zou raken. Zijn ogen staan hongerig, alsof hij het uiterste moet doen om zich in te houden. Aan zijn boxershort te zien is dat ook zo. “En jij dan?” zeg ik terwijl ik naar zijn stijve penis knik. Met een soepele beweging trekt hij zijn boxer uit, waarna zijn penis op zijn gespierde buik klapt. Ik zou er alles voor over hebben om hem in me te voelen. Met zijn rechterhand pakt hij zijn pik vast, en beweegt hem rustig op en neer. Tegelijkertijd strekt hij zijn linkerarm uitnodigend naar mij uit. Ik nestel me in zijn arm, terwijl ik met mijn rechterhand doorga mezelf te verwennen. Onze linkerhanden houden elkaar stevig vast, alsof het een avontuur is dat we samen ondergaan. In zekere zin is dat ook zo.

Ik moet mezelf tegenhouden om hem niet te zoenen

Zijn hand gaat steeds sneller op en neer en ik volg zijn bewegingen. Zijn ogen zijn gesloten van genot, terwijl hij zacht kreunende geluiden maakt. Na zijn orgasme kijkt hij me ongemakkelijk aan. “Even naar de badkamer.” Met een hand strijkt hij door zijn haar als hij terugkomt. Hij lijkt wat te willen zeggen, maar glimlacht verlegen in plaats daarvan. Even denk ik dat hij weg zal gaan, maar hij stapt toch weer in bed. Hij slaat opnieuw zijn arm om me heen: dat mag blijkbaar wel. “Ga door, knapperd,” moedigt hij me aan. Het duurt niet lang om weer in de stemming te komen. Ik ben nog net zo nat als een paar minuten geleden en al snel voel ik dat mijn tenen beginnen te tintelen. Jacco bestudeert me met een intense blik en ik moet mezelf tegenhouden om hem niet te zoenen. Zijn lippen zijn een beetje geopend en zien er uitnodigend uit.

Heel zachtjes raakt hij mijn tepel aan

“Ik kom bijna,” fluister ik, terwijl ik mijn hoofd verder in het holletje van zijn kaak en hals druk. Zachtjes, heel zachtjes, raakt hij mijn tepel aan. Ik kreun bemoedigend. Eerst denk ik dat het misschien per ongeluk ging, maar hij doet het opnieuw. Met zijn vingertoppen streelt hij er overheen alsof het kostbare zijde is.  Het is alles wat ik nodig heb. Mijn clitoris begint te kloppen, terwijl mijn benen tintelen en mijn tepels nog harder worden. “Kom maar, knapperd,” steunt hij in mijn oor. Steeds sneller draai ik rondjes met mijn vingers, tot ik het niet meer volhou. Ik laat me gaan met een harde kreun en geniet van het kloppende gevoel tussen mijn benen. Dan draai ik me op mijn zij. Als hij tegen me aankruipt voel ik dat hij alweer stijf is. Zo jammer dat ik er niks mee mag doen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

Mariëtte
september 4, 2022 1:12 pm

Penis in de mond? Fijn voor hem, niet voor mij.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?