Erotisch verhaal: Zie je me?

erotisch verhaal

Terwijl haar handen zweterige afdrukken achterlaten op het koude glas, kijkt Layla naar beneden. “Zien ze ons, denk je?” Tom staat achter haar en kust haar in haar nek. “Hmm, ik hoop het.” Het wordt al schemerig. De zomer is voorbij en de dagen worden korter. Het licht in Layla’s slaapkamer is uit, maar op de overloop schijnt het licht wel. Zijn ene hand glijdt van haar borst naar beneden. “Laten we ze een mooi showtje geven.”

Ze hebben elkaar leren kennen in een parenclub

Op de hoek van de straat staat een groepje jongeren. Begin twintig, gokt ze. Layla kijkt naar ze. Ze zijn druk in de weer met hun telefoons. De schermen lichten op in de schemering. Terwijl Tom met haar tepelpiercings speelt, kijkt zij naar beneden. Het idee dat ze gezien kan worden maakt haar geil. En ze weet dat ze zichtbaar is. Soms gaan ze naar een parenclub, Tom en zij. Hij wordt net zo opgewonden van bekeken worden als zij. Exhibitionisme is hun ding. Ze hebben elkaar zelfs leren kennen in een parenclub, toen ze daar beiden met hun partner waren. Als een magneet werden ze naar elkaar toegetrokken. Zij viel op zijn bruine ogen, die fonkelen als hij geil is. En hij kon zijn ogen niet afhouden van haar volle lichaam en zelfverzekerde blik. Sindsdien hebben ze seks met elkaar, met toestemming van hun partners. En zo komt het dat Layla nu met ontbloot bovenlijf voor het slaapkamerraam staat.

Ze had hem al even geflashed

Tom laat zijn handen van haar borsten naar beneden glijden. Hij maakt haar rok open en drukt hem van haar heupen. Een slipje had ze sowieso al niet aan. Eerder op de avond had ze hem al even geflashed, toen ze wat gingen drinken in het tentje op de hoek. Goedkeurend knipoogde hij toen. Met één hand speelt hij met haar clitoris. Dit deel zal niet zichtbaar zijn vanaf de straat, maar dat hoeft ook niet. Nu kan hij haar overal aanraken. Zijn broek is inmiddels ook op de grond gevallen. Hij drukt zijn harde pik tegen haar billen. De buttplug die hij haar eerder cadeau gaf steekt er trots tussenuit. Terwijl hij op zijn knieën zakt, trekt hij met zijn tong een spoor. Van haar nek tot haar schouders, over haar ruggengraat en zo naar beneden. Als hij bij haar billen komt, kust hij de steen op de buttplug en draait er met zijn tong rondjes omheen.

Zijn tong verdwijnt tussen haar schaamlippen

Layla blijft ondertussen kijken naar de jongeren op straat. Ze hebben haar nog niet gezien, denkt ze. Ze opent het raam, misschien helpt dat. Als Tom haar buttplug verwijderd, slaakt ze een gil. Van genot, maar ook om de aandacht te trekken. Ze reikt hem het flesje glijmiddel aan dat klaarstaat, maar hij zegt: “Nu nog niet. Spreid je benen.” Gewillig zet ze haar benen wijdt uit elkaar, terwijl hij op de grond gaat zitten. Zijn tong verdwijnt tussen haar schaamlippen, draait rondjes over haar clitoris en in haar vagina. Ze kreunt, hard, en drukt zijn gezicht tussen haar benen terwijl ze even haar ogen sluit van genot. Als ze ze weer opent, ziet ze dat twee jongens omhoog loeren. “Ze kijken”, zegt ze tegen Tom. Hij veegt met zijn hand zijn mond af en komt weer achter haar staan. Zijn handen sluiten om haar borsten en zijn harde pik drukt tegen haar rug.

Haar borsten worden geplet tegen het koude glas

“Buig je voorover”, zegt hij. Ze doet wat hij zegt en steunt met haar handen op haar knieën. Vanaf de straat moeten ze Tom en haar kunnen zien, in elk geval hun bovenlijf. En waar Tom nog een shirt aan heeft, staat zij helemaal naakt voor het raam. Met een grom schuift hij bij haar naar binnen. Ze is nat, van zijn speeksel, van opwinding. Ze ziet de verbijsterde blikken van de jongens, die haar niet uit het oog verliezen. Vastberaden om hen net zo te laten genieten als zij zelf doet, kreunt ze hard en zorgt dat ze goed in beeld komt. Als ze zich opricht, drukt Tom haar naakte lijf tegen het raam. Haar borsten worden geplet tegen het koude glas, beneden wordt inmiddels gejoeld. Tom verwend haar door haar extra hard te nemen. Met lange halen stoot hij in haar en trekt zijn pik dan helemaal terug. Haar rechterhand gebruikt ze om met haar clitoris te spelen.

Met haar wijsvinger kruipt ze voorzichtig omhoog

“Nu is het jouw beurt,” zegt ze terwijl ze opzij beweegt. Tom’s pik is glimmend van haar vocht ziet ze als ze op haar knieën zakt en hem in haar mond neemt. Liefkozend kust ze zijn eikel en masseert zijn ballen met haar hand. Hij beweegt zachtjes mee, maar nooit zo ver dat het oncomfortabel wordt. Ze grijpt zijn billen vast en laat een vinger door zijn bilnaad glijden. Hij knijpt ze samen en beweegt zijn heupen naar voren. Ze moet lachen. Hij wordt er opgewonden van, maar voelt zich soms ook ongemakkelijk als ze iets met zijn billen doet. Ook het plekje tussen zijn penis en ballen is gevoelig. Hoe dieper hij in haar mond glijdt, des te harder zet ze hier druk. Zijn ene hand ligt op haar hoofd, terwijl zij harder zuigt en hij steeds harder pompt. Met haar wijsvinger kruipt ze voorzichtig iets verder omhoog, steeds verder richting zijn anus. Wild stotend komt hij klaar in haar mond.

Het was een geslaagde avond

Als ze na het afscheid op de bank ligt, krijgt ze een berichtje van Tom. ‘We zijn zeker gespot’ stuurt hij, met een linkje erbij. Ze klikt erop en wordt doorgestuurd naar TikTok. Op het filmpje zie je het kozijn van haar slaapkamerraam en haar donkere haar op en neer wippen in de verder donkere kamer. Tom staat met zijn ogen dicht te genieten, een brede glimlach op zijn gezicht. Zijn ene hand ligt dwingend op haar hoofd. Als hij sneller begint te bewegen, ziet ze zijn andere arm bewegen. Hij steekt zijn duim op naar de jongeren. Ze moet glimlachen en voelt haar clitoris alweer kloppen. Het was een geslaagde avond.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?