Express yourself en schrijf een erotisch verhaal! We dare you…

erotisch verhaal schrijven

Misschien houd jij wel van schrijven, misschien ook niet. Misschien heb jij hele spannende, bijzondere seksverhalen beleeft of gewoon een hele levendige fantasie. Hoe dan ook, het schrijven van een erotisch verhaal is altijd een goed idee! Wij dagen jou uit om een nieuwe kant van jezelf te ontdekken. Express yourself en schrijf een erotisch verhaal!

Een erotisch verhaal schrijven

Door het schrijven van een erotisch verhaal kan jij een spannend me-time momentje ervaren. Het zijn alleen jij en je fantasie en in jouw verhaal gaat alles precies zoals jij het wil. Jij bent de baas. En dat is natuurlijk hartstikke sexy. Misschien zijn er wel dingen waar je over fantaseert, maar die je in het echte leven nooit zou durven. Door het op te schrijven kan je het toch een soort van ervaren! We snappen dat je geen idee hebt hoe je met zoiets begint, dus daarom hebben wij een stappenplan voor je gemaakt.

Stap 1: Show don’t tell

Één van de eerste regels die elke journalist of schrijver leert is: show, don’t tell. En daarmee wordt bedoeld dat je laat zien wat er gebeurt in plaats van feitelijk vertelt wat er gebeurt.

Een voorbeeld:

 • Tell: Tania is super opgewonden en heeft het heet. Ze springt boven op Tony en ze hebben seks terwijl zij bovenop hem zit.
 • Show: Tania begint steeds zwaarder te ademen, haar borst beweegt hevig op en neer en haar wangen kleuren rood. Er verschijnen kleine zweetdruppeltjes in haar hals en op haar voorhoofd. Haar losse haren plakken aan haar klamme voorhoofd vast als ze haar benen om Tony slaat. Ze leunt met haar handen op zijn borst als ze zich voorzichtig op hem laat zakken. Ze kreunt zachtjes als ze hem in haar voelt.

De tweede versie is veel uitgebreider, maar laat vooral meer aan de verbeelding over. En door te vertellen wat je ziet, trek je de lezer veel dieper in je verhaal. Je houdt het op deze manier levend en spannend. Je hoeft echt geen schrijver te zijn om te omschrijven wat er gebeurt. Stel jezelf gewoon voor dat je verhaal een film is en je in detail vertelt wat je op het beeld ziet gebeuren.

erotisch verhaal schrijven

Stap 2: Speel met de tijd

Je hoeft niet bij het begin te beginnen. Een erotisch verhaal  kan je best beginnen midden in de hete seks! Werk dan met flashbacks om het verhaal van de hoofdpersonen te vertellen. Speel met de tijd om het spannend te houden.

Stap 3: De eerste indruk

Als jij iemand ontmoet, een nieuwe serie bekijkt of aan een nieuw boek begint, weet jij direct of dit iets voor jou is. Want de eerste seconden zijn cruciaal! In de eerste momenten maak jij al een oordeel: Ja, dit is leuk of: nope, saai. Niks voor mij. Zorg dus dat jouw erotische verhaal de lezer dírect pakt! Begin dus heel spannend, heel grappig of juist heel verwarrend.

De eerste seconden zijn cruciaal!

Stap 4: Mooie tussenweg

De naam zegt het al; een erotisch verhaal moet natuurlijk wel erotisch zijn, maar jij kan zelf helemaal bepalen hoe je dat wil doen. Ben jij niet zo kinky? Dan kan je het heel netjes houden en woorden gebruiken als ‘gevoeligste plekje’, ‘zijn lid’ en ‘vrijen’, of als je iets meer durft kan je ‘clitoris, ‘penis’ en ‘seks’ zeggen. Maar sommige mensen houden juist van rauwe, kinky teksten en als je dat wil kan je woorden gebruiken als ‘clit’, ‘kutje’, ‘pik’ en ‘neuken’.

Je woordkeuze is ontzettend bepalend voor de sfeer in jouw verhaal, dus denk hier goed over na. Wil jij een romantisch verhaal schrijven over een verliefd koppel dat tedere seks heeft? Dan kan je beter wegblijven van de heftige woorden. “Hij streelde haar teder en fluisterde ‘ik hou van je’ in haar oor terwijl hij zijn pik in haar drukte en haar uren lang neukte” is een beetje gek. Dan klinkt dit beter: “Hij streelde haar teder en fluisterde ‘ik hou van je’ in haar oor terwijl hij zichzelf bij haar binnen bracht. Ze bedreven de liefde zoals ze nog nooit eerder gedaan hadden”.

Stap 5: Verras de lezer

Voorspelbare films zijn niet leuk. Voorspelbare verhalen ook niet. Nou weet iedereen bij het lezen van een erotisch verhaal dat er vroeg of laat gesekst gaat worden, maar probeer toch verrassend te zijn. Seks gaat in het echte leven ook niet altijd helemaal perfect, dus dat hoeft in jouw verhaal ook niet. Een beetje onbenulligheid en ongemak kan je verhaal juist leuk en uniek maken.

Seks gaat in het echte leven ook niet altijd helemaal perfect, dus dat hoeft in jouw verhaal ook niet.

Stap 6: Geniet

Tenslotte schrijf jij dit verhaal voor jezelf. De enige die er echt van hoeft te genieten ben jij zelf. Dus schijf het verhaal in eerste instantie voor jezelf, en ben je zelf tevreden? Deel het dan met je (seks)partner(s). Je zal zien dat het een aangename toevoeging aan jouw seksleven kan zijn!

Wil jij jouw erotische verhaal met veel meer mensen delen? Stuur het via dit formulier in en wie weet lees je het terug op Pabo.nl!

 • We delen je verhaal anoniem of onder een pseudoniem, tenzij je wil dat we je echte naam vermelden.
 • We kunnen niet reageren op alle inzendingen, maar als we jouw verhaal uitkiezen krijg je een mail van ons.
 • Als we je verhaal plaatsen staat hier een kleine vergoeding tegenover.

  Door op verzenden te klikken geef je toestemming voor het plaatsen van je verhaal op deze website in meerdere talen en het opnemen van je verhaal als podcast.

  Gerelateerde blogs

  Reageer of stel een vraag

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  0 reacties

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Tags

  Kom jij ons ook volgen?