FALLing #3

seks op de vloer

Terwijl ik in mijn joggingbroek op de bank zit, staar ik voor mij uit. Ik denk terug aan drie dagen geleden. De dag waarop ik met Steven ging wandelen en mijn 24 uur vol passie en liefkozingen begon. Na deze 24 uur voelde ik mij fantastisch, haast euforisch; mijn werk deed ik in hoog tempo, de kasten zijn gevuld en mijn huis heeft nog nooit zo lekker geroken. Zelfs nu ruik ik de geur van lelies nog vaag. Vandaag is alles anders, ik voel mij lusteloos en ik weet precies hoe dit komt. Behalve een bedankje over de app voor de fantastische tijd heb ik niets meer van Steven gehoord… Was dit het dan?

Ik geef mijzelf een uur om te zwelgen en besluit dan dat het genoeg is. Het is tijd om voor mijzelf te zorgen en als ik echt wat van Steven wil, dan kan ik ook zelf contact zoeken. Om mijn gedachten te verzetten ga ik hardlopen. De frisse lucht, de zuurstof in mijn bloed, de wind door mijn haren en een stevige dosis muziek in mijn oren laten mij alles vergeten, voor even. Na een verkwikkende douche besluit ik het hem recht op de man af te vragen en ik app Steven met de vraag of hij gevolg aan onze vorige ontmoeting wil geven. Het duurt niet lang voor ik een cryptisch appje terug krijg “Het is lastig, maar ik leg het je graag persoonlijk uit. Kun je toevallig vanavond?”. Een naar gevoel bekruipt mij en ik twijfel even, maar ik wil zekerheid.

Wanneer ik de oprit bij Steven oprijd, slaan de zenuwen toe. Mijn handen worden klam en ik krijg het koud. Ik voel opwinding om hem weer te zien, maar ook zenuwen voor de afwijzing die ik vermoedelijk krijg. In mijn hoofd heb ik al twintig verschillende ‘het is lastig’ scenario’s uitgedacht en de uitkomst was geen enkele keer goed voor mij. Vertwijfeld stap ik uit de auto, niet wetend wat ik moet doen. Het liefste maak ik rechtsomkeert, maar er is geen weg meer terug. Steven staat al in de deuropening, met dezelfde twijfel op zijn gezicht. Zodra ik voor hem sta wil hij mij naar zich toe trekken, maar hij bedenkt zich. Ik krijg een snelle kus op mijn gezicht en wordt binnen gelaten.

Wat heeft dit te betekenen? De moed zakt mij in de schoenen.

Met lood in mijn schoenen volg ik Steven de woonkamer in. Ik voel me opgelaten. Zo flap ik nog voor ik zit door alle opgekropte spanning en zenuwen de woorden “nou, kom maar op” eruit. Steven kijkt mij lichtelijk geschrokken aan en ik zie dat hij net zo gespannen is. De trekken om zijn mond zijn duidelijk zichtbaar en zijn handen gesloten. Hij weet niet goed waar hij moet beginnen en hij stamelt iets van “het is mijn werk”… Hierdoor verlies ik al iets van de spanning in mijn schouders, maar ik wacht tot hij het hele verhaal vertelt. Wat blijkt uiteindelijk; Steven wil niets liever dan mij zien, maar hij wil mij niet in de weg lopen, omdat hij een maand weg moet voor werk. Opgelucht rolt een scheldwoord over mijn lippen heen. Steven kijkt mij verbaasd aan en ik kan het niet helpen en belandt in een ongemakkelijke lachbui. Na een minuut kom ik bij en probeer ik aan Steven uit te leggen dat ik veel had verwacht, maar dit niet. Met een blos op mijn wangen vertel ik hem dat ik allerlei doemscenario’s in mijn hoofd had en dat ik hem heel graag weer zie. Dat ik het niet erg vind dat hij een tijd weg moet, zo lang hij eerlijk is.

Voor ik het weet duikt Steven bovenop mij en bedekt mijn gezicht met zoenen. Blijdschap overvalt mij en ik word melig. In een opwelling besluit ik hem te kietelen. Zo liggen we binnen een paar seconden over de grond te rollen. Alle spanning is weg en ons gelach schalt door de woonkamer.

Wanneer we naast elkaar liggen bij te komen, laait de passie op. Armen, benen, onze mond, het vliegt alle kanten op. Alsof we elkaar weken niet hebben gezien en de huidhonger niet meer te verbloemen valt. Amper nog bekomen van de kietelbui lig ik binnen no-time in mijn lingerie onder Steven. Ik voel zijn opwinding tegen mijn onderbuik drukken en zonder aarzeling druk ik zowel mijn string als zijn boxer naar beneden. Met enige hulp ligt hij vervolgens naakt tussen mijn benen. Ik kan niet meer wachten en ik hef mijn heupen op, zodat Steven bij mij naar binnen gaat. Langzaam beweeg ik mijn heupen, maar het is duidelijk geen spel wat we lang volhouden. Steven pakt mijn haar vast en neemt de controle over. Onze vrijpartij is één van pure lust. Hij is passievol en heftig. Terwijl Steven het tempo opdrijft, klauwen mijn nagels zich in zijn rug. Ik heb er geen controle meer over. De seks is ongeremd en vlug, maar het is een vluggertje zoals geen ander.

Ik wist niet dat een vluggertje ook zo kon zijn, dat ik hier zo van zou genieten.

Na die tijd houdt Steven mij onder zich geklemd en kijkt hij mij indringend aan, alsof ik het mooiste en enige wezen op deze aardbodem ben. Ik krijg de behoefte om Steven te knuffelen en helemaal in hem te kruipen, maar ik houd mij in. Ik vertel mijzelf dat ik rustig aan moet doen, verliefdheid maakt alles lastiger. Door deze man wil ik echter zingen, door de regen dansen en dat alles al bij de derde ontmoeting.

Ondertussen laat Steven langzaam zijn hoofd zakken en fluistert in mijn oor “je bent van mij, helemaal van mij”. Een rilling gaat van mijn oor langs mijn ruggengraat naar beneden. Ik krijg kippenvel van zijn woorden en druk mijn lichaam tegen het zijne aan om z’n warmte te voelen. Daardoor begint de opwinding opnieuw…

Met mijn handen begin ik Steven zijn bovenarmen te strelen, zijn schouders en zijn nek. Ik geniet van het contact dat mijn handen met zijn huid maken. Het voelt alsof wij de enigen zijn op deze wereld, gehuld in een deken van passie en liefde. Tussen mijn benen voel ik dat ook in Steven het vuur weer aanwakkert.
Steven rolt op zijn zij en trekt mij mee, waardoor we elkaar goed kunnen bekijken en ondertussen elkaars lichaam kunnen ontdekken. Dit keer gaan we niet snel en ruw, maar nemen we de tijd om iedere centimeter te ontdekken. Zo leer ik dat Steven extra geniet wanneer ik met mijn nagels langzaam een spoor van zijn zij naar zijn lies trek en weet hij dat niet mijn oren, maar mijn hals juist gevoelig is. Wanneer hij bij mijn vulva aankomt streelt hij mij overal zonder dat ene gevoelige knopje aan te raken. Het spel dat hij speelt kan ik echter ook. Ik volg zijn bewegingen, maar zorg ervoor dat ik hem per ongeluk lijk aan te raken. Steven heeft mij snel door en gaat ook een stapje verder. Met langzame bewegingen gaat hij af en toe over mijn clitoris heen.

Dit is genoeg om mij gek te maken van verlangen. Hij weet dat ik hem wil, maar verder dan één vinger in mij laten glijden en dan net mijn G-spot aanraken gaat hij niet. Een grom van frustratie komt uit het achterste van mijn keel. Ik moet ervoor zorgen dat ik deze man in mij voel. Twee seconden doe ik alsof ik het over mij heen laat komen en dan duw ik snel Steven zijn schouder weg waarbij ik bovenop hem ga zitten. Uit wraak pijp ik Steven langzaam. Ik wil dat hij dezelfde frustratie als mij voelt en mij net zo wanhopig wil als ik hem. Het duurt niet lang voor ik mijn doel bereik. Ik voel de spieren in zijn lichaam aanspannen en zijn handen proberen mij bovenop hem te krijgen, maar ik geef niet toe. Niet zo snel tenminste! Ik geniet van de controle en het gewilde gevoel dat hij mij geeft. Wanneer het echt niet meer te houden is, laat ik mij over Steven heen glijden en vrij ik met hem zoals geen vrouw dat ooit eerder heeft gedaan.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?