Goedmaakseks: dit zijn de zeven beste standjes

goedmaakseks

In goedmaakseks komen alle emoties samen: opluchting, boosheid, agressie, romantiek, spijt en positiviteit. Dat voel je! Goedmaakseks is agressief en dominant, maar ook zacht en liefkozend. Het zijn vaak de meest onvergetelijk vrijpartijen, simpelweg omdat ze vol passie en lust zitten. Om nog meer vuurwerk te geven aan seks na een goede ruzie, lees je hier de zeven beste standjes voor goedmaakseks.

1. Goedmaakseks: de opluchtende Yab Yum

Yab Yum is het perfecte standje voor goedmaakseks. Het komt uit de Tantra en wordt gebruikt bij yoga. Tijdens de goedmaakseks zorgt Yab Yum gegarandeerd voor ontlading. De penetrerende partner zit in kleermakerszit en jij gaat er bovenop zitten met je armen en benen om hem of haar heen geslagen. Als je partner omhoog stoot met een vibrator of penis, geniet je van sensaties in jouw gevoelige delen. Maak opnieuw verbinding op het diepste oerniveau. Kijk elkaar in de ogen en synchroniseer je ademhaling. Je kunt ook gaan voor een wederzijdse masturbatiesessie met een tweekoppige vibrator. Door het intense contact zijn jullie hierna weer aan elkaar gehecht.

2. De kalmerende missionaris

Ga op de rug liggen en kijk elkaar aan. Sla jouw been over de heupen van je partner. Houd elkaar stevig vast en beweeg langzaam tegen elkaar. Heen en weer schommelen helpt jullie beide om weer te kalmeren. Fluister lieve woorden tussen de lakens, vertel elkaar wat je leuk aan elkaar vindt en wat jij nooit zou willen missen. Laat zien dat de liefde tussen jullie oprecht is. Of gooi het over een andere boeg: maak het agressief en roep de meest geile woorden. Dirty talk ontlaadt en brengt samen tegelijk. Kies voor de stijl die het beste bij jullie past. Als jullie houden van harde seks, dan is de missionaris ook heel geschikt voor goedmaakseks.

3. De arrestant: gecontroleerde boosheid

Als arrestant lig jij op je buik, met bovenop de gevangenbewaarder. Jullie hebben allebei controle over wel of niet zoenen, elkaar wel of niet in de ogen kijken. De bewaarder controleert de boosheid en bepaalt of er gepenetreerd wordt en hoe. Gebruik je een penis of een toy, gaat het er hard aan toe of lieflijk? Jullie kunnen zelf de intensiteit verhogen. Als de gemoederen hoog zijn opgelopen, kan het nogal kinky worden. Probeer eens handboeien, bondage of trek de arrestant aan de haren. Waar jij en je partner ook zin in hebben, ga ervoor! Houd wel de grenzen van elkaar in de gaten.

4. Het orale excuus: mondelinge boodschap

Als je partner zich nog steeds een beetje schuldig voelt, moet jij vooral op zijn of haar aanbod om jou oraal te verwennen in gaan. Ook al ben je er alweer helemaal overheen en is de ruzie bijna vergeten; laat het over je heenkomen. Leun achterover en laat je kussen, aaien en likken. Jij verdient die ultieme sensatie nadat je tegen jouw wil in werd betrokken bij een ruzie. Speel de baas en vertel je partner precies wat hij of zij moet doen. Alles om jou een oprechte excuses aan te bieden, toch?

5. Ruig tegen de muur

Als de ruzie is uitgepraat, wil dat niet zeggen dat je geen boosheid of irritatie meer in je hebt. Is dit het geval? Dan ben je toe aan een dringend en lichtelijk agressief standje goedmaakseks. Ga staan, druk je partner met de rug tegen de muur en zet hem of haar klem door jouw voet ernaast tegen de muur te zetten. Zoen hard, scheur de kleren van elkaars lijf en stoot ruig tijdens de penetratie. Voor extra passie til je hem of haar op aan zijn billen. Geklemd tussen jou en de muur kan je partner nu niets anders doen dan zich overgeven aan deze sessie goedmaakseks.

6. Uitdagend standje goedmaakseks: de kruiwagen

Houden jullie van experimenteren en wil je graag een nieuw standje proberen? Probeer eens de kruiwagen. Een dwaze, rare, maar leuke positie van achteren waarbij het soms wat oefening vergt om het onder de knie te krijgen. Ga stevig staan en pak je partner aan de benen op. Zorg dat ze/hij stevig kan steunen op de handen. Is het zwaar? Dan biedt het bed extra stevigheid. Zo kunnen jullie compleet uit jullie bol gaan tijdens deze goedmaakseks die gelijk staat aan een flinke work out. Maar dan nog lekkerder. Lukt het allemaal niet zo, dit standje? Dan hebben jullie alsnog kunnen lachen. En dat zorgt er weer voor dat irritaties verdwijnen

7. Het strafbankje

Zoek jij een standje voor goedmaakseks dat redelijk agressief aanvoelt? Het strafbankje is een standje, afgeleid van de missionaris, dat daar aan voldoet. Degene die onder ligt houdt zijn of haar benen hoog in de lucht. Ondertussen genieten jullie samen van diepe penetratie, agressieve stoten en oogcontact. Maak het zo kwaad of lief als jullie willen, wat op dat moment maar het beste past bij jullie gevoel.

Wat is jouw favoriete standje voor goedmaakseks?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?