Hoe kies je de beste Tarzan vibrator uit?

rabbit vibrator

Welke Tarzan vibratorhet beste bij jou past hangt helemaal af van jouw voorkeuren. Heb je eenmaal besloten dat je een Tarzan vibrator wilt, dan nog is de keuze reuze! Om erachter te komen welk model bij jou past help ik je graag op weg. In dit artikel leg ik jou uit wat een Tarzan vibrator is, welke modellen en functies er zijn en waar je op moet letten bij de aanschaf van je nieuwe speeltje.

Wat is een Tarzan Vibrator?

Een Tarzan vibrator is een vibrator die bestaat uit twee delen; een deel dat je gebruikt om te penetreren en een deel dat jouw clitoris stimuleert. Deze vibrator staat ook wel bekend als Rabbit vibrator. Inmiddels zijn er meerdere varianten op de markt, waarbij het konijntje niet langer het enige dier is dat jouw kittelaar te stimuleert. De diverse modellen vallen daarom nu onder de noemer Tarzan vibrator.

Wist je dat de Tarzan vibrator vroeger een bruine vibrator was met een aapje erop? Het aapje prikkelde aan de voorkant je clitoris en met zijn staat werd jouw anus gestimuleerd.

Welke verschillende modellen Tarzan vibrator zijn er?

Zoals ik hierboven al kort noem zijn Tarzan vibrators verkrijgbaar in meerdere soorten. De meest bekende modellen zijn de Rabbit vibrator, de Dolphin en de Butterfly. Wat de verschillen zijn leg ik kort toe. Zo kun jij beslissen welk dier het beste bij jou past.

De Rabbit vibrator

Een Rabbit vibrator is een Tarzan vibrator met een konijntje voorop. Het konijn buigt zich naar jou toe, waarbij zijn oren jouw clitoris raken. Doordat deze vibreren kun jij jouw clitoris heerlijk verwennen. Voor penetratie gebruik je het staafgedeelte. Zo wordt ook jouw G-spot gestimuleerd. Wanneer je geen zin hebt in penetratie kun je de vibrator ook enkel voor clitoris stimulatie gebruiken.

De Dolphin vibrator

De Dolphin vibrator is een Tarzan vibrator met een dolfijn voorop. Het grote verschil met de Rabbit en Butterfly vibrator is dat deze vibrator één clitoris stimulatie punt heeft in plaats van twee. De smalle snuit van de dolfijn focust zich volledig op jouw kittelaar. Een deel van de vrouwen vindt deze stimulatie intenser omdat alle vibraties geconcentreerd naar één punt gaan.

De Butterfly vibrator

De Butterfly vibrator is een Tarzan vibrator met een vlinder voorop. De Butterfly is de meest uitgebreide Tarzan vibrator die er is. Met zijn voelsprieten stimuleert hij jouw clitoris, maar zijn vleugels heeft hij natuurlijk niet voor niks. De vleugels trillen ook mee, waardoor hij jouw schaamlippen kietelt. Doordat de vlinder een groter oppervlakte heeft is deze Tarzan vibrator ook zeer geschikt voor vrouwen met een iets grotere vagina. Daarnaast is het een aanrader voor vrouwen met gevoelige schaamlippen en voor vrouwen die van zoveel mogelijk stimulatie punten houden.

Geen enkele vagina is gelijk, daarom wordt het clitoris stimulatie gedeelte tegenwoordig vaak flexibel gemaakt. Ligt jouw clitoris wat dichter bij de ingang van je vagina of juist wat verder weg? Met een flexibel Tarzan gedeelte is dit geen enkel probleem. Vibrators waarbij het Rabbit, Dolphin of Butterfly gedeelte niet flexibel is, zijn zo gemaakt dat het voor de meeste dames wel past.

rabbit en butterfly tarzan vibrator

Welke vormen van penetratie kent de Tarzan vibrator?

De Tarzan vibrator is al uniek door zijn dubbele functie, maar net zoals bij gewone vibrators heeft de Tarzan vibrator ook meerdere manieren van penetratie stimulatie. Een hele fijne en veelvuldig voorkomende functie is de G-spot versie. Daarnaast hebben we ook de zogeheten pearl vibrators en stotende Tarzan vibrators.

Tarzan vibrator met G-spot stimulans

Bij deze vibrator heeft het staafgedeelte een gebogen, vaak iets dikkere kop. Tijdens de penetratie raakt dit gedeelte jouw G-spot, waardoor deze ook intens wordt gestimuleerd. Zo kun je een gemengd orgasme, ook wel blended orgasm, krijgen.

Pearl vibrator

Bij een pearl vibrator bevinden zich in de schacht parels of kralen. Deze bewegen tijdens het penetreren en kunnen vaak ook roteren. Deze vibrator geeft inwendige stimulatie een geheel nieuwe dimensie. Ze prikkelen namelijk ook je binnenste schaamlippen en schede. Doordat je kunt kiezen uit verschillende niveaus van intensiteit wordt je gehele schaamstreek gevoelig.

Stotende Tarzan vibrator

De naam verklapt het eigenlijk al. Een stotende Tarzan vibrator maakt uit zichzelf een stotende beweging. Hierdoor ervaar jij het als echte seks en profiteer je zo het beste van beide werelden: optimale stimulatie van jouw kittelaar en het gevoel van echte seks.

Waar moet ik op letten bij het aanschaffen van een Tarzan vibrator?

Wanneer jij een Tarzan vibrator aanschaft zijn er vijf punten waar je goed naar moet kijken, ongeacht het type model en de vorm van penetratie. Dit zijn het materiaal, de intensiteit, de bediening, waterdichtheid en stroomvoorziening.

Materiaalkeuze

De Tarzan vibrator is verkrijgbaar in verschillende materialen. Over het algemeen is de keuze plastic of siliconen, maar ze zijn er ook van pvc of latex. Ga bij jezelf na wat jij prettig vindt op je huid en inwendig, een harder of juist zacht materiaal? Een kunststof vibrator voelt harder aan dan een Tarzan vibrator van zacht en flexibel siliconen. Heb jij moeite met penetreren? Dan raad ik je sowieso een Tarzan vibrator van siliconen aan. Door zijn soepelheid is deze makkelijker in te brengen. Een ander puntje van aandacht is of het product weekmakers bevat. Niet alle vrouwen kunnen hiertegen. Gelukkig zijn de meeste modellen tegenwoordig weekmakervrij.

Intensiteit

Houd je van zeer intense stimulatie of juist niet? Kom jij makkelijk klaar of juist moeilijk? Dit zijn twee belangrijke vragen die jij jezelf moet stellen wanneer je een vibrator aanschaft. Kom je makkelijk klaar en heb jij daardoor niet de behoefte aan zeer intense stimulatie? Dan is een Tarzan vibrator met een normale motor en een leuke variatie in snelheden / patronen voldoende. Kom jij moeilijk klaar of geniet je juist van zeer intense stimulatie? Kies dan voor een vibrator met een krachtigere motor of ga voor een vibrator met twee of zelfs drie motoren en een ruime aanbod aan standen.

De bediening

Ook Tarzan vibrators zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo kun je gaan voor een model waarbij de bediening op de vibrator zelf zit, maar je kunt ook kiezen voor een vibrator die op afstandsbediening werkt of zelfs met een app te bedienen is. Deze laatste twee zijn zeer geschikt wanneer jij graag zoveel mogelijk je handen vrij hebt tijdens een masturbatie sessie, zodat jij bijvoorbeeld ook je andere erogene zones kunt stimuleren. Natuurlijk kun je hiermee ook de touwtjes uit handen geven. Durf jij je volledig over te geven aan jouw partner? Een Tarzan vibrator met afstandsbediening of app maakt de toy ook zeer geschikt voor voorspel.

Waterproof of niet?

Gebruik jij jouw sextoy graag in de badkamer of op andere vochtige plekken? Ga dan voor een spatwaterdicht model. Neem je hem het liefst mee onder de douche of in bad? Dan hebben we ook diverse waterproof modellen. Wanneer dit bij jou geen rol speelt hoef je hier niet op te letten bij de zoektocht naar jouw perfecte Tarzan vibrator.

Stroomvoorziening

Dit is ook een heel persoonlijke keuze. Ga je voor batterijen of een oplaadbare Tarzan vibrator? Voor beide kanten kan ik argumenten aandragen. Vind je het makkelijker om van tijd tot tijd batterijen te verwisselen en heb jij deze ook altijd wel bij de hand? Dan is een Tarzan vibrator op batterijen zeer geschikt. Mocht je dan onverwachts te maken krijgen met een lege vibrator dan kun je de batterijen snel vervangen en verder gaan met masturberen. Daarnaast zijn er ook vibrators die oplaadbaar zijn. Het voordeel van deze vibrators is, is dat ze over het algemeen wat langer meegaan. Een pluspunt wanneer jij duurzaamheid belangrijk vindt. Het makkelijke is dat je bovendien nooit om batterijen verlegen zit. De nieuwste modellen werken zelfs wanneer ze aan de lader liggen, zo hoef jij jouw momentje niet te onderbreken

Is een Tarzan vibrator ook geschikt voor anaal gebruik?

Ja zeker, zowel mannen als vrouwen kunnen een Tarzan vibrator anaal gebruiken. Het Rabbit gedeelte functioneert hierbij als het ware als een stop, waardoor de staaf ook veilig anaal is in te brengen. Met het Rabbit gedeelte kun je bovendien het perineum of scrotum extra stimuleren.

Daarnaast bestaan er nog steeds Tarzan vibrators met driedubbele stimulatie, net zoals deze oorspronkelijk is ontworpen. Het diertje stimuleert hierbij de clitoris en daarnaast bevindt zich aan de achterkant een extra uitstulping die de anus stimuleert of die je anaal kunt inbrengen. De meeste Tarzan vibrators met anale stimulator bevatten bolvormige anal beads.

Hoe kies je een geschikte Tarzan vibrator?

Inmiddels heb ik je een hoop informatie gegeven over de Tarzan vibrator qua model, de mogelijkheden en alles waar je op moet letten. In het kort komt het hierop neer:

  • Ga voor een Dolphin vibrator wanneer je één clitoris stimulatiepunt wilt en ervan houdt dat de sensatie zich op één punt focust. Kies een Rabbit vibrator wanneer je clitorale stimulatie op twee punten het fijnst vindt. Indien jij ook je schaamlippen wilt prikkelen of wanneer je een wat grotere vagina hebt past de Butterfly vibrator het beste bij jou.
  • Kijk naar hoe jij het liefst inwendig wordt gestimuleerd. Wil je gaan voor een gemengd orgasme? Kies dan voor een Tarzan vibrator met G-spot stimulans. Liever je gehele schaamstreek prikkelen? Dan past een pearl vibrator het beste bij je. Wil je zo dicht bij echte seks komen als mogelijk is? Ga dan voor een stotende Tarzan vibrator.
  • Naast het model en de functie is het belangrijk om rekening te houden met het materiaal, de intensiteit, de bediening, de stroomvoorziening en de waterdichtheid.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?