PMV20 – Dare to be different

PMV20 - post modern vibes 2020 collectie

PMV20 is hét nieuwe merk van 2020. Een collectie zoals geen ander. Niet alleen vanwege zijn kleurtjes, maar ook, en zelfs vooral, vanwege de boodschap die achter het merk zit. Wij houden ervan! De collectie bestaat uit 5 vibrators met ieder een uniek kleurenpatroon en uitgebreide functionaliteiten. Ter ere van de lancering van PMV20 mogen wij de Meta Rabbit vibrator weggeven! Lees snel verder en kom erachter hoe jij aan deze winactie meedoet.*

Win een PMV20 Meta Rabbit vibrator

Vind jij dat deze Tarzan vibrator niet mag ontbreken in jouw collectie? Vertel ons dan waarom en maak kans op deze kleurrijke sextoy.* Je doet dit heel simpel door onderaan deze pagina te reageren met ‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat…’ en de zin af te maken.**

*= Je kunt meedoen tot en met maandag 31-08-2020 12:00 uur. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd.
**= We maken de winnaar niet bekend in dit artikel, maar we benaderen hem of haar via e-mail. Vul daarom een juist e-mail adres in tijdens het reageren.
De Pabo Magazine actievoorwaarden zijn van toepassing op deze winactie.

PMV20 – Postmodernistische sextoys

PMV20 staat voor Post Modern Vibes 2020 en vindt haar roots in het postmodernisme. De liefde voor kunst, de basis van het postmodernisme en de wil om op te staan en jezelf te laten zien is voor de bedenkers de inspiratie geweest voor de Post Modern Vibes 2020 collectie. Vanuit het gedachtegoed dat iedereen anders is, iedereen mag zijn wie hij/zij is en perfectie geen vaste omlijning kent zijn deze vibrators samengesteld.

PMV20 laat zich niet beperken door de maatschappij, maar denkt out of the box en wil jou het gevoel geven dat het goed is wie jij bent. Ze willen jou ook laten nadenken over wie jij wilt zijn en hoe jij in het leven staat. Hier is lef, zelfvertrouwen en de wil om anders te willen zijn voor nodig. Maak je niet druk over wat anderen van je vinden, maar kies voor jouw eigen geluk en plezier.

Dit alles zie je terug in zowel de stijl van de postmodernistische sextoys als de functionaliteiten die de vibrators van PMV20 hebben. Er is gekozen voor 5 kleuren die in de regel niet bij elkaar passen, maar samen een harmonie van mismatch vormen. De vibrators zelf zijn gemaakt van zijdezacht siliconen en bevatten 1, 2 of zelfs 3 krachtige motoren.

PMV20 vibrators – niet perfect, maar zeker bijzonder

Niet standaard zwart, paars of roze, maar 5 pasteltinten zijn de basis voor de PMV20 vibrators. Geen perfecte sextoy kleuren, maar zeker bijzonder. Elke variant heeft zijn eigen kleurencombinatie. Uitdagend, gedurfd, kleurrijk, eigenwijs en zelfverzekerd; ze zijn anders, uniek. Iedere toy laat letterlijk zijn kleurrijke eenheid zien en is hier trots op. Net zoals het merk wil dat jij jouw ware kleuren laat zien.

PMV20 Meta – Rabbit vibrator

PMV20 Meta Rabbit VibratorDe PMV20 Meta is een kleurrijke Rabbit vibrator met maar liefst 3 krachtige motoren. Naast 13 vibratiestanden, heeft de Meta ook nog eens 12 rotatiestanden. Het fijne hieraan is dat je ze allebei apart kunt bedienen. Je kunt dus ook één van beide uitschakelen. De Meta Rabbit vibrator is op te laden via de meegeleverde kleurrijke USB-kabel.

PMV20 Base – Wand vibrator

PMV20 Base Wand VibratorDe PMV20 Base is een kleurrijke wand vibrator en een behoorlijke krachtpatser. Hij heeft 11 verschillende vibratiestanden waarmee jij ieder gewenst lichaamsdeel kunt stimuleren of masseren. Breng jezelf naar ongekende hoogtes of masseer je spieren lekker los. Met de Base kan het allebei. Deze wand vibrator heeft een flexibele kop waardoor hij meebuigt met jouw lichaamsvormen.

PMV20 Tone – G-spot vibrator

PMV20 Tone G-spot vibratorJe verwacht het niet, maar met de PMV20 Tone G-spot vibrator kun jij je G-spot en clitoris tegelijkertijd stimuleren. Met de geribbelde structuur en lichtgebogen schacht stimuleer jij je G-spot terwijl de kleine uitstulping aan het einde je clitoris masseert. De PMV20 Tone heeft twee krachtige motoren en 13 vibratiestanden, waarmee je altijd tot een spetterend hoogtepunt komt.

PMV20 Vice – Dubbele vibrator

PMV20 Vice dubbele vibratorGenieten van dubbele penetratie en driedubbele stimulatie? Dat kan met de PMV20 Vice. De Vice is een dubbele vibrator met drie krachtige motoren, waarmee jij je clitoris, jouw G-spot en je anus stimuleert. Net zoals de Meta heeft deze vibrator een vibrerende en roterende werking, welke afzonderlijk te bedienen zijn.

PMV20 Copy – Dolphin vibrator

PMV20 Copy Dolphin vibratorDe PMV20 Copy is een Dolphin vibrator, welke net als de Meta en de Vice onder de Tarzan vibrators valt. Deze kleurrijke sextoy heeft drie krachtige motoren die zowel je kittelaar als je G-spot stimuleren en heeft 13 vibratie- en 12 rotatiestanden. Het grootste verschil met de Meta en de Vice is de clitorisstimulator; dit is er één, waardoor de vibraties zich op één punt van je zenuwen focussen. Dit zorgt voor een zeer intense ervaring.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

98 reacties

Mara
juli 23, 2020 3:08 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat self care de beste vorm van aandacht is 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lilianne Van der beek
juli 23, 2020 3:23 pm

Ik zou graag de PMV20 Copy winnen omdat ik nu in een serieuze relatie zit en we graag dingen uit proberen alleen heb ik zelf nog nooit iets met mezelf gedaan en wil graag na 23 jaar dit eens gaan ontdekken samen en alleen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mark
juli 23, 2020 3:28 pm

Om mijn vrouw heerlijk te kunnen verwennen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

RUDY VAN LIERDE
juli 23, 2020 3:31 pm

We hebben verschillende speeltjes gebruikt maar geen enkele kan mijn vrouw tot een orgasme brengen, ze heeft MS en
neemt nogal veel medicatie daardoor heeft ze weinig gevoel ik
vind dat spijtig want ik wil dat ze ook kan genieten van sex maar voor de moment kan ze dat niet en dat vind ik spijtig, we zijn al 47jaar gelukkig getrouwd en ik zie ze dolgraag maar ik zou nog eens willen dat we er samen kunnen van genieten, dat mis ik heel erg. Met vriendelijke groeten.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Marinka
juli 23, 2020 3:37 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat…. ik mezelf aan het herontdekken ben. Heb nog een lange weg te gaan maar ik grijp alles aan wat mij kan helpen in deze zoektocht..”

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Rick Lensink
juli 23, 2020 3:38 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vriendin en ik gek zijn op toys tijdens het vrijen. We hebben een lange afstands relatie, dat betekend vaak lang geen seks of, en dat is bij lange na niet zo goed, webcam “seks”. Met deze vibrator wil ik haar gaan verrassen en verwennen de eerst volgende keer dat wij elkaar weer kunnen zien. Daarna mag ze hem mee nemen en kan ze hem gebruiken tijdens onze online sessies.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Thomas van der Wijngaard
juli 23, 2020 3:40 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik en mijn partner het een onwijs leuke sextoy vinden die de niet altijd positieve vide van het hebben van sextoys speels maakt en daarmee toegankelijker.
Ook vinden wij het een fantastisch mooi product die er niet alleen goed uitziet maar ook nog een qualitatief hoogstaand is

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meinona
juli 23, 2020 3:44 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik hoop dat Pabo Mij Verwent in 2020. Dat kan ik wel gebruiken.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jacky
juli 23, 2020 4:07 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat…
Wij nu nog maar 1 tot hebben en graag eens wat nieuws willen proberen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jan Nellen
juli 23, 2020 4:39 pm

Hoi, Ik wil graag de PMV20 vibrator ontvangen, omdat deze volgens mij geheel thuis in de kunst om mijn te bevredigen.
Hij ziet er ook geweldig uit in die hippe kleuren, Je kunt hem gerust ergens neer leggen en dan valt hij nog niet op.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nadien
juli 23, 2020 4:50 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik vorige week mijn eerste sextoy heb gekocht via pabo en dat zo ontzettend spannend, verrassend en geil vond dat ik nu mega benieuwd ben naar meer!!! Meer ontdekken, meer spelen, meer genot!!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lex Goossens
juli 23, 2020 5:09 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat, het mij geweldig en lekker lijkt om mijn vrouw ermee te verwennen en als ik er niet ben zal ze zich zelf ook wel kunnen vermaken met een vibrator van de ze kwaliteit.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Theo de Swart
juli 23, 2020 5:20 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik hiermee mijn vrouw op de allerbeste manier wil verwennen, omdat zij dat verdient en ik hier ook enorm van geniet !

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Heleen Wallenburg
juli 23, 2020 5:28 pm

Ze lijken mij alle 5vgeweldig ombte gebruiken. Hopelijk zijn ze al gauw te bestellen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vandikkelen
juli 23, 2020 5:57 pm

Ik wil de PMV20 meta rabbit in mijn sectoy collectie omdat Ik graag wil meegaan met vernieuwingen. Als ik denk aan de 13 vibratiestanden en de 12 rotatiestanden krijg ik het al warm. Ik kan niet wachten om hem uit te testen…Ik word al nat bij de gedachte dat die rabbit mijn poesje kan verwennen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dim
juli 23, 2020 6:09 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat de toy er super leuk uitziet met die kleuren en ik heb nog maar 2 toys en daar zit geen rabbit vibrator bij dus ik ben wel heel erg benieuwd.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annelies
augustus 14, 2020 3:30 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat deze superleuke kleurtjes heeft. Ik ben nogal timide (Ik kom heel moeilijk tot nooit tijdens seks…) en net begonnen met het verkennen van speeltjes, dus deze zou me letterlijk een extra “boost” geven om meer dingen uit te proberen. Duimen maar voor wat extra genot en verwenning. 🍀

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Naomi vanwetetswinkel
juli 23, 2020 6:11 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn collectie wel wat kleur mag hebben naast al dat zwart, grijs en rood.. En omdat mijn meest recente toevoeging een rabbit vibrator was, die heel enthousiast werd onthaald, wil ik erg graag de wereld van de rabbits verder uitzoeken!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

marcus meijer
juli 23, 2020 6:14 pm

i k wil de PMV20 vibrator winnen om het nog spannender in bed te maken

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Brt B.
juli 23, 2020 6:17 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat we nog geen vibrator hebben in ons arsenaal en dit een goeie kans lijkt om er eindelijk een te scoren en te testen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Astrid Geuze
juli 23, 2020 6:19 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik al vrolijk word van er alleen naar kijken🤩.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Michiel
juli 23, 2020 6:21 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vrouw een heet konijn is!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Michiel
juli 23, 2020 6:23 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vrouw altijd deze nog niet heeft geprobeerd. Dit zou een lekkere verrassing zijn.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jens Van Praet
juli 23, 2020 6:37 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik mijn vrouw heerlijk zalige momenten wil bezorgen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

A van Straalen
juli 23, 2020 6:45 pm

Een fascinerend stuk speelgoed waar we een hoop uren mee door willen brengen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Cindy
juli 23, 2020 7:58 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik sinds kort weer single ben en deze mij, in coronatijden, de perfecte rebound lijkt 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Antoinet Arink
juli 23, 2020 8:33 pm

Al mijn speeltjes zijn versleten doordat ik niet kan daten en sexen vanwege corona. Mijn speeltjes maken overuren, ik ben compleet geilfrustreerd 😜😜

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sven
juli 23, 2020 8:50 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat dit kleurrijk konijntje ongetwijfeld zal opvallen’

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

steven
juli 23, 2020 8:52 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat…
het er leuk uitziet en mijn vriendin een gezellig cadeau wil geven om aan mij te denken in deze covid tijd want ik kan ze niet altijd zien en wij houden van fun.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Inge
juli 23, 2020 9:33 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik er heel goed eentje gebruiken kan nu ik met mijn partner tijdelijk even uitelkaar ben.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maia Megrabian
juli 23, 2020 9:58 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat dit het ontbrekende puzzelstukje is om het genot naar de hoogste sferen te brengen!!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gert Verdoodt
juli 24, 2020 5:08 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat Ik als man wil helpen mijn vrouw het beste orgasme te krijgen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

leo vd poel
juli 24, 2020 5:18 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat hij kleurrijk is in alle opzichten

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Saskia
juli 24, 2020 5:28 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik hier met volle teugen van zou genieten samen met mijn man.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

leg
juli 24, 2020 7:43 am

Je veux le vibromasseur PMV20 Meta Rabbit dans ma collection de sextoys, parce que je le sens bien

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

yvonne leeder
juli 24, 2020 8:20 am

Graag zou ik de pmv 20 meta rabbit willen winnen ,hij lijkt me heer lijk door zijn mogelijkheden, en past perfect in mijn kleurrijke slaapkamer

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sabrina Romeijn
juli 24, 2020 12:09 pm

Ik wil heel graag de pmv20 meta rabbit vibrator in mijn collectie hebben!!!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Soetkin
juli 24, 2020 12:25 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik nog nooit een vibrator heb geprobeerd en deze ziet er wel erg leuk uit. Ik ben reuze benieuwd.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kenny Segers
juli 24, 2020 3:32 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat onze relatie op seksueel vlak momenteel in een slop zit en een nieuw speeltje kan misschien wel eens helpen. Door de leuke en felle kleuren maakt zo een speeltje het ook wel leuk.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Esther van Kolck
juli 24, 2020 3:32 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik dan nat en met een brede glimlach telkens weer in hogere sferen verkeer.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Oebele
juli 24, 2020 6:03 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik deze zo ontzettend gun aan mijn partner. Ze heeft de afgelopen tijd zo veel lange diensten gedraaid in de (thuis)zorg dat ze nu wel even mag ontspannen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

S
juli 24, 2020 6:15 pm

Ik wil graag een pmv20
In mijn colectie
Houd enorm van kleurtjes ben een echte hippie
Een rabbit heb ik nog niet wil hm wel graag uit testen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Lucas Dubois
juli 24, 2020 7:24 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat Ik mijn seksleven met mijn partner tot een ander level wil brengen. Met deze out of the box vibrator zal er nog meer genot aan de pas komen. We kochten al reeds wat speeltjes in jullie winkel en waren daar heel tevreden mee. Deze vibrator zal ons zeker helpen om het ultieme hoogtepunt te bereiken. We kijken er al zeker naar uit!
Met lieve groet Lucas en Fien.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gertie Sleegers
juli 26, 2020 7:52 am

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat dit precies is hoe ik ben. Sinds ik een nieuwe vriend heb, nadat mijn man is overleden, is er een nieuwe wereld voor me open gegaan. De pmv20 mag daar niet in ontbreken. Mijn nieuwe wereld mag altijd worden uitgebreid met nieuwe dingen. Voor samen of alleen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Guido
juli 26, 2020 11:14 am

De PMV20’s ogen op zich al stimulerend, en met al die mogelijkheden, wow!!! Ben erg nieuwsgierig geworden…

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Arne
juli 26, 2020 5:21 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat…ik helemaal nog geen collectie heb, en dus het mijn allereerste speeltje zou zijn.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Claire
juli 31, 2020 5:41 am

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat je als moeder, als vrouw en minnares nooit genoeg momenten en manieren kan vinden om te ontspannen op een ontspannen wijze!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mena
augustus 14, 2020 5:16 pm

Ik wil de PMV30 meta rabbit vibrator in mijn sextoys collectie omdat ik altijd ruimte heb voor wat extra kleur in mijn seksleven.
Mijn man en ik hebben een spannend seksleven waarbij ik dit exemplaar met veel liefde met andere dames zal delen. 🥰

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Enrico
augustus 14, 2020 3:10 pm

Om mijn wederhelft nog beter en vaker te verwennen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

griet
augustus 14, 2020 3:18 pm

ik een dolphin vibrator heb maar deze geen 13 vibraties heeft en ik deze wel wil proberen of ik meerdere orgasmes ga krijgen !!!!!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

lukie
augustus 14, 2020 3:21 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat deze sextoy er goed uitziet en mijn vriendin er een nieuwe wil cadeau meedoen omdat de oude niet goed meer werkt.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stefan Mandos
augustus 14, 2020 3:22 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat een vrouw tot een hoogtepunt brengen het aller mooiste is wat er bestaat. Alles wat daarbij kan helpen is zeer welkom!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mikkel
augustus 14, 2020 3:23 pm

Ik  wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik mijn vriendin dan kan verwennen met iets leuk en kleurrijk!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Stefanie
augustus 14, 2020 3:40 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vriend en ik graag experimenteren. Zo ook met mijn ‘oude vertrouwde’ vibrator. Helaas hebben experimenten ook altijd bepaalde uitkomsten… Een kapotte vibrator. Tijd voor wat nieuws! En hoe experimenteer je nou beter dan met een nieuw experiment 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Raphael
augustus 14, 2020 3:47 pm

Je veux le vibromasseur PMV20 Meta Rabbit dans ma collection de sextoys, parce que le reste de ma collection n’est pas aussi colorée et stimulante.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Elisa
augustus 14, 2020 3:58 pm

Die pastelkleuren gaan goed bij het behang 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Barbara
augustus 14, 2020 4:03 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik dit konijntje goed zal verzorgen. Hij mag in mijn slaapkamer slapen. Ik zal met hem spelen. Hij mag mee de douche in. Ik zal hem insmeren en al mijn geheime plekjes laten zien. Ik zal van hem houden 🙂

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

A
augustus 14, 2020 4:07 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik samen met mijn partner graag nieuwe speeltjes ontdek om zo samen ons seksleven nog beter te maken dan het al is.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Louis
augustus 14, 2020 4:24 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vriendin lang van huis is geweest en ik aan de herexamens begin en haar eens goed wil verwennen. Zo kunnen we terug spannend in het nieuwe seksleven springen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Eva
augustus 14, 2020 4:27 pm

k wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn verloofde militair is en dus vaak weg van huis is. Ik zou de Rabbit vibrator graag hebben om de eenzame, koude nachten door te kunnen komen (zowel fysiek als symbolisch 😉 )

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mathijn
augustus 14, 2020 4:28 pm

Extra spanning in bed geeft nog meer pret…!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Annemieke
augustus 14, 2020 4:42 pm

Ik wil graag de PMV20 Meta Rabbit vibrator winnen omdat dat voor mij een goed gevoel van ontspanning geeft. De mooie kleuren voor vrolijkheid. En mij het gevoel van vrouwelijkheid geeft. En ik hem graag wil uitproberen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kornelia Rokoszewska
augustus 14, 2020 5:22 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik na een relatie van 16 jaar niet meer kan rekenen op de paraatheid van mijn ex/vriend zijn penis en masturberen met altijd dezelfde speeltjes is net als Altijd sex hebben in hetzelfde standje met dezelfde bewegingen. Een te belangrijk deel van je leven hangt af van het geluk dat een orgasme je kan bieden.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

An DL
augustus 14, 2020 5:39 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik mijn partner eens wil zien klaarkomen met die geweldig gekleurde sextoy terwijl ik haar niet mag aanraken en enkel toekijken

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Roel Hendrickx
augustus 14, 2020 6:43 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat je als maagdelijke nonkel weet wat je kleindochter graag wenst in haar puberteit en haar zo jullie leert kennen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Maia Megrabian
augustus 14, 2020 7:09 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het tijd is voor iets nieuws erbij. Sommige keren is het van korte duur en dan kan de PMV20 Meta Rabbit vibrator me naar een hemelse extase brengen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Michael Vda
augustus 15, 2020 4:18 am

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het nog een mooi extra speeltje zou zijn voor voor ons sexleven nog een tikje extra spanning en passie zou geven. TerWijl kunnen we aan pabo denken voor miss nog iets nieuws te testen samen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Erik
augustus 15, 2020 5:18 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het eindelijk een keer tijd wordt dat mijn vrouw eens gillend klaar komt met een speeltje aangezien ze dit zelf nooit zou kopen terwijl ze wel erover stiekem fantaseert.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Thomas van der Wijngaard
augustus 15, 2020 5:39 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik graag mijn collectie zou willen uitbreiden als verassing voor mijn vriendin. Ze vind het heerlijk om haar clitorus tegelijk gestimuleerd te laten worden met penetratie

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

M Ver
augustus 15, 2020 6:49 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik deze dan kan cadeau doen aan mijn alleenstaande schoonmoeder dat die eindelijk ook een een speeltje gaat gebruiken in plaats van ons te veroordelen dat wij toys gebruiken in onze relatie.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

John Mouthuy
augustus 15, 2020 7:13 am

I would like this Nice sextoy for my wife, i like to give her pleasure in so Many different ways. Let’s try how this vibratile do the job and i will try my best for the test 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sander
augustus 15, 2020 11:12 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat dit het eerste speeltje zou zijn voor mijn vrouw. En hoe beter te beginnen dan met de meta rabbit.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

John M
augustus 15, 2020 12:24 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat Mijn vrouw vind ´it is colorful and simple’

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Robby
augustus 15, 2020 4:27 pm

Ik wilde pmv20 meta rabbit vibrator in mijn sextoy collectie omdat mijn vrouw wel eens toe is aan een nieuwe sextoy en het leuk is om haar te verwennen

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

W
augustus 17, 2020 7:11 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het een erg kleurrijke verrassing is voor mijn vrouw om haar samen lekker te laten genieten.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

H
augustus 19, 2020 9:14 am

Ik wil de pmv20 meta rabbit vibrator in mijn sextoy collectie omdat mijn vriendin het heerlijk vind als ik haar zo verwen en zo samen weergaloze orgasmes door gaan beleven

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Natascha
augustus 19, 2020 9:19 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vriend mij eens goed wil laten verwennen met dit geile speeltje!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Natascha
augustus 19, 2020 9:21 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn vriend mij eens goed wil laten verwennen met deze geile toy!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Antoinet
augustus 19, 2020 9:24 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn clitje huilt van verdriet op dit moment, door corona geen aandacht van een lekkere vent, dus om het leed te verzachten heb ik echt dit speeltje nodig tijdens mijn eenzame nachten 😁😁😁

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Jacqueline van den oever
augustus 19, 2020 9:36 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat hij te leuk is om te zien en ik nu de temperaturen wat omlaag zijn wel weer aan hele hete nachten toe ben.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

CDL
augustus 19, 2020 9:41 am

Ik wil de PMv20 meta rabbit vibrator in mijn sextoy collectie omdat, ik deze nog niet heb, en mijn collectie natuurlijk wel compleet moet zijn he. 😉

Uitbreiding is altijd goed.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dennis
augustus 19, 2020 10:13 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, vanwege de Corona en ons isolement,Marvin Gaye, Barry White pompend uit de speakers, ons openhaard vuurtje het berenvelletje op de vloer het gebruinde tintje, het likken als Lassie het doet er niet meer toe misschien dat de PMV20 Meta Rabbit vibrator Dit alles weer kan veranderen tot een NIEUW ORGASMATISCH NORMAAL..

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

David
augustus 19, 2020 10:21 am

pagina te reageren met ‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat deze perfect in ons assortiment zou passen. Hoe meer vibrators, hoe meer plezier.😍🙃

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Sherida Groen in t woud
augustus 19, 2020 10:25 am

Omdat het nu wel eens tijd wordt voor mijzelf, en mijn huidige kleine collectie niet echt het gewenste effect geeft

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Kenneyke
augustus 19, 2020 11:06 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het gewoon leuk is om seksspeeltjes te gebruiken, het geeft een enorme boost aan ons seksleven, mijn geniet er enorm hard van om clitoriaal bevredigdt te worden. Het is altijd leuk om nieuwe speeltjes te mogen gebruiken.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Edwin naessens
augustus 19, 2020 11:08 am

Omdat ik in mijn uitgebreide collectie speeltjes nog geen vibrator heb met stimulatie voor de clitoris.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Audrey.
augustus 19, 2020 12:45 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat mijn man en ik graag eens een speeltje gebruiken maar iets zoals de Meta Rabbit niet hebben. Integendeel, wij doen het al enkele jaren met een klein goedkoop speeltje. Binnenkort zijn mijn man en ik 5 jaar getrouwd en ik denk dat hij zoiets nooit zal verwachten als cadeautje. (en nog iets anders natuurlijk ;))

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mar
augustus 19, 2020 2:24 pm

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat deze na de ontlading makkelijk weer snel op te laden is

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tiffany
augustus 19, 2020 4:11 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik denk dat dit konijn me dag goed kan beginnen en laten eindigen.
Me dagen alleen of met me partner.
Kijk er naar uit

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Steenbergen
augustus 19, 2020 7:56 pm

Dit het eerste konijntje wordt dat ergens anders heet wordt dan in de oven

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nikki Plötze
augustus 20, 2020 4:54 am

Wij willen de PMV20 Meta Rabbit vibrator in onze sextoy collectie, omdat wij beiden on de zorg werken. Tijdens deze coronatijd hebben wij elkaar weinig gezien door verschillende diensten ( soms wel 12 uur achter elkaar werken). Dit heeft ons sexleven geen goed gedaan. Nu is het tijd om dit weer te herstellen en daar kan deze sextoy aardig van pas komen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Bjorn
augustus 24, 2020 10:41 am

‘Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ons huidig konijn teveel haar heeft, te oud is en vooral niet kan trillen. Tijd om een nuttig konijn in huis te hebben waar mijn vrouw veel plezier kan aan hebben 😉😋

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Liesje vanvught
augustus 24, 2020 11:03 am

Ik wil de pmv20 meta rabbit vibrator in mn sexytoy collectie omdat ik en mn vriend graag experimenteren met van alles en deze lijkt me wel leuk met dat konijntje enal

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dorothé
augustus 24, 2020 12:53 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik denk dat deze een heerlijk vrolijk en kleurrijk orgasme gaat opleveren en wie wil dat nou niet. Een beetje kleur en pret in bed of ergens anders kan natuurlijk ook. Kortom ik wil hem wel winnen.

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Dorothe
augustus 24, 2020 12:58 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat ik denk dat deze een heerlijk kleurrijk orgasme gaat opleveren. Gezellig met het konijntje spelen in bed of ergens anders kan natuurlijk ook zorgen voor veel pret…

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

veronique Ménart
augustus 24, 2020 1:46 pm

ik wil de pmv20 méta rabbit vibrator in mijn sextoy collectie omdat ik graag de pmv20 collectie wil aanvullen. ik heb al de vice en copy, deze zijn heerlijk en de meta is de volgende op het verlanglijstje. en omdat de soortgenoten in doos zoals de meta wel een beetje concurrentie kunnen gebruiken 😉

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Nat B.
augustus 25, 2020 9:39 am

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat deze post-moderne Tarzan met zijn 3 krachtige motoren, 13 vibratiestanden en zijn 12 rotatie standen me een oneindig aantal mogelijkheden biedt tot “Puur Genot”

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Gilles
augustus 30, 2020 10:09 pm

Ik wil de PMV20 Meta Rabbit vibrator in mijn sextoy collectie, omdat het een mooie eerste toy zou zijn voor mij en m’n vriendin. De laatste tijd blijft het beest in haar wat meer verscholen en zou ze wat meer “self-love” en zelfvertrouwen kunnen gebruiken. Met dit kleurrijke speeltje kan ze zich in haar eentje helemaal laten gaan. Ik hoop haar hiermee alvast te kunnen verrassen!

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?