International Women’s Day: ga de uitdaging aan

Vandaag – op International Women’s Day – stellen we ons strijdbaar op voor alle vrouwen. Nog meer dan elke andere dag proberen we ongelijkheid en vooringenomenheid een halt toe te roepen. Laat zien wie je bent en waar je voor staat. Samen dagen we de wereld uit om onze vrouwelijke rechten en krachten te tonen. Het is hoog tijd voor totale gelijkheid en uitingsvrijheid.

Choose to Challenge

Elk jaar vieren we International Woman’s day om bij de sociale, economische, culturele en politieke prestaties van vrouwen stil te staan. De dag staat altijd in het teken van strijdbaarheid en solidariteit. Dit jaar is het thema Choose To Challenge; laten zien dat jij bereid bent de uitdaging aan te gaan om anderen te overtuigen dat er nog veel te winnen valt voor vrouwen. Laat je op jouw manier zien of horen en daag een ander uit!

Onze pioniers over International Women’s Day

Samen met duizenden vrouwen dagen wij de wereld uit uit. Sta op, laat je stem horen en breng verandering teweeg. Al is het klein, elke verandering is het waard. Wij vroegen drie invloedrijke vrouwen hun mening over deze bijzondere dag.

Maria ‘Masha’ Astor: modeblogger

”Taal is krachtig. Daarom is het belangrijk dat we uit respect voor onze medemensen eindelijk beginnen met correct genderbenoeming, zodat iedereen in de samenleving zich aangesproken voelt.”

international women's day

Paula Lambert: Seks- en relatiecoach

”Ik wens dat alle vrouwen hun behoeften leren begrijpen en er dan ook naar leven. Vandaag is een uitgelezen moment om daar bij stil te staan.”

International Women's day

Pari Roehi: Transgendermodel

”Ik hoop dat we op een punt komen waarop vrouwen eindelijk zelf kunnen beslissen wat er met hun lichaam gebeurt. Hopelijk zeer binnenkort.”

Pari

Lees ook: Liefde is vrijheid, dus vier het!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?