Liefde is vrijheid, dus vier het!

freiheit fur die liebe

Dit is een boodschap voor krachtige vrouwen. Voor álle vrouwen: de ambitieuze professional, aanstaande moeder, eeuwige studente, minnares, CEO, wereldreiziger, ondernemer, levensgenieter of een combinatie van.

Geen plek voor preutsheid

Het is tijd om preutsheid los te weken en vrij baan te maken voor alle vormen van intimiteit en seksualiteit. Ervaar de ruimte om jouw seksualiteit schaamteloos te ontdekken en uiten. Jij verdient het om jouw sexual wellness te omarmen. Vooral nu, op International Woman’s Day.

Leven is genieten. Genieten is leven. Samen rijken we verder dan seks, verder dan seksuele voorkeuren. We kijken naar de kern van onze seksualiteit. De route daar naartoe begint hier. Ervaar de ruimte om jouw seksualiteit schaamteloos te uiten en ontdekken.

Seksuele verbinding

Samen met jou verbinden we seksualiteit met het échte leven – in alle facetten. Zonder muurtjes en schilden. Zonder oogkleppen Hoe? Met inspirerende artikelen, innovatieve producten en een merk dat luistert naar culturele trends, technologische ontwikkelingen, maar vooral naar jou. Laten we alle koppen uit ’t zand trekken en vooruit durven kijken. Trotseer jezelf, voel intimiteit en ervaar de vrijheid die sexual wellness biedt. We vieren de vrijheid voor de liefde, want die verdient het om gevierd te worden.

Inspireer jezelf door nieuwsgierigheid

Seksualiteit is complex, intrigerend, soms verwarrend, maar vooral spannend en inspirerend. Het is altijd in beweging, verandert continu en het heeft grote invloed op ons leven. Het is een eerste levensbehoefte die meer aandacht verdient. In het groot én in het klein. Op jouw eigen level. Wij geloven dat seksualiteit als onderdeel van je identiteit meer aandacht verdient. Nieuwsgierigheid is de weg die we samen moeten inslaan om taboes te doorbreken. Zoals Beate Uhse dat vanaf eind jaren 40 al deed door onder andere het verkopen van condooms en later in 1962 openen van de eerste sexual wellness store ter wereld.

In naam van Beate

Deze maatschappijveranderende revolutie wordt in naam van Beate gedragen. In een conservatief tijdperk waar seksualiteit gelijk stond aan schaamte, durfde zij initiatief te nemen. Ze keek vooruit, doorbrak barrières, verlegde grenzen en werkte gepassioneerd aan meer vrouwenrechten. Haar krachtige ‘female voice’ laten we in deze nieuwe tijdsgeest luidkeels klinken. De overheersende motivatie om eindeloos van je eigen lichaam te mogen genieten is nu – naar haar dood – nog steeds te voelen. Sterker nog: het leeft meer dan ooit tevoren. Liebe ist freiheit, nimm sie dir!

Lees ook: Ode aan Beate Uhse

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?