Kamasutra seksstandjes voor experts

kamasutra seksstandjes banaan grapefruit

Na Kamasutra seksstandjes voor beginners en gevorderden is het nu tijd voor de experts. Dit zijn standjes waarbij meer flexibiliteit, uithoudingsvermogen en kracht gewenst is, of standjes die gecompliceerder zijn. Dit zijn onze favoriete Kamasutra standjes voor experts.

Kamasutra seksstandjes voor experts

Heb je voor jouw gevoel alles al geprobeerd in de slaapkamer en ben je toe aan echte nieuwe, uitdagende seksposities? Met de expert standjes uit de Kamasutra moet dat lukken. Wij zetten de meest spectaculaire, vernieuwende en lastigste standjes voor je op een rijtje.

1. G-Force

We hopen dat je een beetje flexibel bent, want dat heb je wel nodig voor het seksstandje de G-Force. Dit speciale standje vraagt vooral flexibiliteit van de ontvangende partner. Dit kan trouwens zowel een man of vrouw zijn. Hij of zij gaat op de rug liggen en brengt met behulp van de partner het lichaam helemaal omhoog. De penetrerende partner zit op zijn of haar knieën voor de ander en wel zo dat jullie elkaar aan kunnen kijken. Het is de bedoeling dat de vagina of billen van de ontvanger tegen de penis of strap-on dildo van de ander komen te liggen. De knieën bungelen boven het gezicht van degene die ligt, terwijl de tenen richting de borst van de ander wijzen. Om degene die ligt extra steun te geven, houdt de ander hem of haar bij de bovenbenen vast. Penetreren voelt extra intens, door de diepe stimulatie.

2. Kamasutra seksstandjes voor experts: Shoulder Stand

Bij dit standje kunnen jullie een beetje in dezelfde positie blijven liggen. Het enige verschil is dat je niet zelf je knieën hoeft op te houden als jij op je rug ligt: je kunt bij de Shoulder Stand namelijk steunen op de brede schouders van je geliefde. Gooi je enkels op zijn of haar schouders voor steun. De penetrerende partner houdt de ander opnieuw vast aan de bovenbenen voor extra steun.

3. Staande Kruiwagen

De kruiwagen is al een uitdagend standje, waardoor in het rijtje Kamasutra seksstandjes voor experts de Staande Kruiwagen helemaal niet mag ontbreken. Het is niet alleen uitdagend, maar zorgt ook voor de nodige dosis humor in de slaapkamer. Bovendien is het een heerlijk standje, als het jullie lukt. Als eerste gaat de ontvangende partner op haar knieën zitten en leunt met de onderarmen op het matras of de vloer. De penetrerende partner gaat achter de ander zitten op één knie steunend en de andere knie omhoog. Na het binnendringen gaat de penetrerende partner staan en trekt de ontvangende partner mee omhoog aan zijn of haar enkels. Het helpt als de penetrerende partner de knieën gebogen houdt.

4. Ascent To Desire

We geven het toe: Ascent To Desire is opnieuw geen makkelijk seksstandje. Maar daarvoor kwam je hier ook niet! Voor deze sekspositie is een sterke partner noodzakelijk. Diegene staat namelijk en gaat de andere persoon dragen. De penetrerende partner staat stevig met zijn of haar voeten op de grond, terwijl de ander voor hem of haar staat. Jullie kijken elkaar aan. De ontvangende partner wordt opgetild en glijdt over de penis of voorbinddildo. Dat klinkt makkelijker dan het is. Het is een klein beetje valsspelen, maar door eerst op een tafelrand te gaan zitten en pas de partner op te tillen als hij of zij gepenetreerd wordt, wordt Ascent To Desire een stuk makkelijker!

5. De Waterval

Bij dit Kamasutra seksstandje voor experts is de nodige flexibiliteit vereist. De penetrerende partner gaat zitten op de rand van het bed of op de rand van de bank. Degene die gepenetreerd wordt gaat bovenop de penis of dildo zitten, terwijl de benen onder de armen van de partner steken. Deze kunnen dus op de rugleuning van de bank of op het matras steunen. Vervolgens buigt degene die op de ander zit zich achterover, zoals een sierlijke waterval. Een heerlijk standje, want de penetrerende partner heeft zijn of haar handen vrij om de penis of clitoris en borsten van de ander te stimuleren.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?