Kamasutra seksposities voor gevorderden

We schreven eerder al over Kamasutra standjes voor beginners, maar misschien ben jij er wel aan toe om een stapje verder te gaan. De volgende standjes zijn geschikt voor mensen die iets flexibeler of toe aan meer uitdaging zijn. Dit zijn de lekkerste Kamasutra seksposities voor gevorderden!

Kamasutra seksposities voor gevorderden

Vlechtwerk, circus act: ze klinken niet als seksstandjes, maar zijn het toch. Verdiep je in deze Kamasutra posities en verras je geliefde vanavond nog.

1. Circus act (glowing triangle)

We trappen af met een standje waarvan de naam niet alleen grappig is, maar je direct te kennen geeft dat hij vrij ingewikkeld kan zijn. Enige flexibiliteit van de gevende partner is vereist. De man of vrouw met strap-on dildo ligt op de rug op bed. De benen worden opgetrokken, met de knieën richting de borst. De ontvangende partner laat zich met zijn of haar anus of vagina over de penis of dildo glijden. Jullie kijken beiden dezelfde kant op en de ontvanger steunt op de gever. Door elkaars handen vast te houden krijgen jullie allebei meer steun. Vergeet het glijmiddel niet als dit een anaal standje is voor jullie.

2. Vlechtwerk (the Catherine wheel)

Het tweede uitdagende standje dat we je graag willen tippen in de Kamasutra seksposities voor gevorderden, is het Vlechtwerk. In het Engels wordt het The Catherine Wheel genoemd. Het standje is heel intiem, omdat jullie elkaar goed kunnen aankijken. Bij The Catherine Wheel ligt de gevende partner onderop, op zijn of haar onderrug en steunt met één arm naar links of rechts. De partner bovenop schuift over de penis of dildo en vlecht zijn of haar benen rond de ander. Vervolgens legt de onderste partner zijn of haar been weer over de onderbuik van de ander. Op deze manier genieten jullie van penetratie, maar kan de penis of clitoris van de ontvangende partner ook gestimuleerd worden.

3. De erotische V (the erotic V)

Bij dit standje gaat de ontvanger op een hoge plek zitten, zoals het aanrecht, een bureau of de eettafel. Misschien is een kussen onder de billen fijn, want degene die zit gaat zijn of haar benen een heel eind de lucht in gooien. Deze leg jij op de schouders op de schouders van de gevende partij. Het kussen voorkomt een zeer stuitje als je geliefde begint met stoten. Het is van belang dat jullie een tafel of andere verhoging zoeken die goed aansluit bij de lengte van de penetrerende partner, maar hij of zij kan natuurlijk altijd een beetje door de knieën zakken.

4. The Seduction

Dit standje vraagt om behoorlijk wat flexibiliteit en een jong lichaam kan ook geen kwaad. Kan jij nog steeds net zo lang op je knieën zitten als vroeger? Dat is dit misschien wel jouw favoriet uit het rijtje Kamasutra seksposities voor gevorderden. The Seduction is geschikt voor man-vrouw of vrouw-vrouw koppels. Eén van de vrouwen gaat op haar knieën op het matras zitten. Vervolgens leunt ze achterover, met haar handen boven haar hoofd en de hakken onder de billen. De man of vrouw met dildo ligt bovenop je en glijdt bij je naar binnen.

5. De tijgerin

Ben jij een echte tijgerin in bed? Met het Tijgerin standje uit de Kamasutra zeker! Bij dit standje ligt de man op zijn rug op het matras. Jij kijkt in dezelfde richting als hij en zit op je knieën. Je schuift over zijn penis. Het is een standje voor zelfverzekerde vrouwen die het niet erg vinden om het heft in handen te nemen en hun geliefde eens extra willen verwennen.

Welke van deze gevorderde Kamasutra standjes is jouw favoriet?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 comment

R
oktober 20, 2020 10:29 pm

Zou graag een foto zien van de standjes

Reply

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?