Kamasutra standjes voor beginners

erotisch fruit kamasutra voor beginners

Kamasutra: de kans is groot dat je de naam kent, maar je verder nooit hebt verdiept in de Indiase seksbijbel. Ben jij een beginner op het gebied van de Kamasutra? Wij hebben de fijnste Kamasutra standjes voor beginners op een rijtje gezet.

Kamasutra standjes voor beginners

In de Kamasutra staan maar liefst 64 seksstandjes. En dat niet alleen: het boek geeft ook tips over verschillende manieren waarop je elkaar kunt omhelzen en kussen. Het boek geeft niet alleen tips voor heterokoppels: ook homoseksuele- en lesbische paren komen aan bod. Bovendien kunnen de seksstandjes zo aangepast worden dat ze geschikt zijn voor elk stel.

1. Dhenuka

Je kunt het Dhenuka standje op verschillende manieren uitvoeren. Het makkelijkst is het als de ontvanger op de buik ligt met de benen gestrekt. Je geliefde ligt bovenop jou, met zijn penis of haar (voorbind)dildo tussen je benen en de benen buiten die van jou. Als hij je penetreert, dan klem jij je benen (een beetje) om zijn penis. Samen kunnen jullie heen- en weer bewegen. Niet te heftig, want dan kan het zijn dat de gever uit je gaat.

2. Piditaka seksstandje

Bij het Kamasutra standje Piditaka ligt de ontvanger op de rug, met zijn of haar benen opgetrokken. De knieën rusten tegen de eigen borst. De voeten rusten op de borst van degene die penetreert. Hij of zij zit op de knieën voor de ontvanger. De gevende partner kan de ander vasthouden bij de billen of enkels als hij penetreert.

Lees ook: Meer intimiteit met deze posities

3. De driepoot (Tripadam)

Zin in een vluggertje of een Kamasutra seksstandje onder de douche? De Tripadam, oftewel de driepoot, is hier perfect geschikt voor. Bij dit standje staat de ontvangende persoon – in dit geval een vrouw of persoon met vagina – op één been. Dat verklaart ook direct de naam driepoot. De ander kijkt haar aan en houdt haar been omhoog. Door de positie is snelheid geboden: het is een intensief standje. Perfect voor snel tussendoor of voor onder de douche.

4. Jrimbhitaka; het sexy kamasutra standje voor beginners

De vrouw ligt op haar rug op het bed en spreid haar benen in een V-vorm. Degene die haar penetreert knielt boven haar, met de knieën buiten haar heupen. Voor extra steun (en om het sexier te maken) houdt de partner de handen van de ander vast. Zo valt hij of zij niet om en krijgt de ontvangende partner dat opwindende gevoel vast vastgepind worden aan het bed.

5. Doggy style

Je leest het goed: het good old sekstandje doggy style komt uit de Kamasutra. Bij dit standje gaat de ontvanger op handen en knieën op het bed zitten. De gever zit achter hem of haar op de knieën en kijkt in dezelfde richting. Het voordeel van dit standje is dat het eenvoudig is en dat de achterste persoon de ander heel diep kan penetreren. Het is dus extra lekker voor jullie allebei!

6. Parshva Samputa

Dit standje is een zogenaamde box-positie. Hij is heel eenvoudig en draait helemaal om oogcontact. Jullie liggen allebei op je zij en kijken elkaar aan. Jullie hebben zowel oog- als genitaal contact. Of het standje jullie voldoende bevredigd is afhankelijk van jullie creativiteit.

7. Peasant

Bij de Peasant zit de ontvanger op schoot bij de gever. Jullie kijken allebei dezelfde kant op. Een stevige ondergrond, zoals een stevig matras of een stoel is aan te raden. De man of vrouw met strap-on zit op de stoel. De ander glijdt bovenop de penis of dildo, met zijn of haar benen wijd. Zo heb je ook nog de mogelijkheid om met de clitoris of penis te spelen.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?