Kikkeren en likken: negen opwindende variaties op doggystyle!

Doggy Style

Het is het oudste standje ter wereld en menigeen wordt week in de knieën bij de gedachte aan een geil en gewaagd robbertje doggystyle. Maar zelfs een spannend standje als op z’n hondjes kan soms gaan vervelen. Vind je het lekker, maar ben je er tegelijkertijd een beetje klaar mee? Check dan deze negen variaties op good ol’ doggystyle!

De Romeinen noemden het ‘coitus more ferarum’, wat zoveel betekent als ‘seks zoals de wilde beesten het doen’. En ja, daar kunnen we ons wel wat bij voorstellen. Tenslotte is de missionaris vrijwel non-existent in de dierenwereld en bestijgen de mannetjes hun vrouwtjes doorgaans van achteren, zonder noemenswaardig oogcontact of romantisch gestreel. Op z’n hondjes is ruw en rauw en heeft weinig met romantische, intieme seks te maken. Face down, ass up…that says it all!

Ondanks het gebrek aan intimiteit, is het natuurlijk een supersexy standje. Normaal gesproken heb je als penetrerende partij weinig zicht op de billen, maar bij doggystyle is die deinende bilpartij volop in zicht. Alleen dat al maakt het standje extra opwindend. Maar ook de ontvangende partij lust er vaak wel pap van. Omdat alle gevoelige plekjes bij dit standje blootliggen, is er alle ruimte om ze te stimuleren. Met de handen of met seksspeeltjes, bijvoorbeeld.

Daarnaast is het standje ontzettend veelzijdig en windt het zowel hetero- als homoseksuele- en lesbische stelletjes mateloos op. Van vaginaal tot anaal en van vingers en tong tot seksspeeltjes: hoewel ‘op z’n hondjes’ zich niet bepaald richt op het gezicht, heeft het standje zélf vele gezichten.

Kijk maar!

Negen variaties op doggystyle!

Het platte hondje

Normaal zit je bij doggystyle op je handen en knieën, terwijl je partner je van achteren penetreert. Maar wat in die positie kan, kan ook liggend. Bij deze variatie ga je plat op je buik liggen, terwijl de ander op jouw rug ligt en zo bij je naar binnen glijdt. Je kunt een kussentje onder je bekken leggen zodat de penetratie wat makkelijker verloopt.

Omdat jullie gezichten dichter bij elkaar zijn, is er meer ruimte voor strelingen, kussen en intiem oogcontact. Dingen die tijdens de normale doggystyle nogal eens ontbreken. Bovendien kost het standje jou weinig energie en is de rol van de penetrerende partij minder dominant en holbewonerachtig. Het is allemaal wat zachter, liefdevoller en persoonlijker.

Bonus: doordat je billen hoger liggen kan ook de G-spot of de prostaat extra intens worden gestimuleerd!

doggy style

De kikker

Toegegeven, enigszins acrobatisch talent heb je voor deze variatie wel nodig. Maar als-ie lukt, is dit standje om te smullen. Als ontvangende partij ga je op je handen en voeten staan met gebogen knieën en je billen lichtjes naar beneden gericht. Yep, je lijkt nu een beetje op een kikker die op het punt staat weg te springen. Maar dat doe je niet, want je wilt weten wat er gebeurt als die schwanz naar binnen glijdt!

Je partner gaat vervolgens achter je zitten en pakt je vast bij je heupen, voordat hij je penetreert. Omdat jij stabieler staat dan hij, bepaal jij het ritme en de diepte van de penetratie. Ideaal als je een actievere rol zoekt in het, voor de ontvangende partij, doorgaans zo passieve hondenstandje.

Gesloten benen

Deze variatie lijkt op het eerste oog gewoon op de classic doggy, maar schijn bedriegt. Zeker, ook dit keer ga je on all fours en kijk je schalks achterom naar die enorme paal die naar binnen dreigt te stoten. Maar tegelijkertijd houd je je benen stijf tegen elkaar.

Je partner opent zijn benen juist wijd en slaat ze om jouw benen heen. Zorg ervoor dat je je rug hol houdt en dat je leunt op je handen in plaats van op je ellebogen. Dat is soms een beetje lastig, maar kink-liefhebbers hebben daar wel wat op gevonden. Zo kan je partner jouw haar vastpakken en er voorzichtig, of wat harder, aan trekken als je dat lekker vindt. Zo kun jij makkelijker je rug hol houden. Het voordeel van dit standje? Diepe, heel diepe, penetratie!

“Ook dit keer ga je on all fours en kijk je schalks achterom naar die enorme paal die naar binnen dreigt te stoten.”

Rechtop zittend

Waar je bij de normale doggystyle op je knieën en handen of ellebogen zit, zit je bij deze variant rechtop: net als degene die je penetreert. Het voordeel daarvan is dat je partner makkelijker met je hotspots kan spelen. Ook kan hij je in je hals kussen, op je mond zoenen of zijn magic hands gebruiken om je vagina of penis te stimuleren. Door deze houding wordt ook je G-spot of je P-spot beter geraakt, wat natuurlijk voor duizelingwekkende hoogtepunten kan zorgen.

Tip: voer dit standje uit naast een muur of een kast, zodat je ergens op kunt leunen of je ergens aan vast kunt houden. Anders verlies je al snel je balans en lig je met je benen omhoog op de grond te spartelen. Ook een leuk standje, trouwens.

Op de bedrand

Bij dit standje zit je in de normale doggystyle-positie op de rand van je bed. Je knieën zouden de rand van het bed nét moeten raken, zodat je onderbenen in het luchtledige ‘hangen’. Je hoofd en borst rusten op het bed en je billen steek je hoog in de lucht. Je partner knielt of staat achter je, dat ligt een beetje aan de hoogte van je bed.

Als het bed hoog genoeg is, is een staande positie extra lekker. Je partner kan dan namelijk, omdat hij stabiel op zijn voeten staat, meer kracht zetten, sneller heen en weer bewegen en harder en dieper bij je naar binnen stoten. Ook kan hij zijn handen gebruiken om je clitoris te stimuleren. Deze variatie is niet voor al te gevoelige zielen, maar meer voor liefhebbers van het ruwere werk.

“Je hoofd en borst rusten op het bed en je billen steek je hoog in de lucht.”

Staande hond

Je kunt natuurlijk ook rigoureus allebei gaan staan. Klinkt ingewikkeld, maar valt best mee. Dit standje is extra lekker onder de douche, met de hete stralen over jullie lijven. Jij staat licht gebogen met je handen tegen de muur, terwijl hij je van achteren penetreert. Als je je iets naar voren buigt, kan je partner soepeler bij je naar binnen glijden en tegelijkertijd met andere gevoelige plekjes spelen.

Ook kan je partner je heupen stevig vastgrijpen om je met elke stoot dichter naar zich toe te trekken. Als er geen muur in de buurt is, en jullie middenin de kamer staan, kan hij ook je polsen vasthouden zodat je niet naar voren kukelt. Die positie is natuurlijk extreem dominant, omdat jij in die houding geen enkele controle over de bewegingen hebt. Dat kan supersexy zijn, vooral omdat de stoten extra diep en stevig aanvoelen.

Tip! Gebruik onder de douche wel lekker wat glijmiddel, want water maakt de boel juist stroef!

Licking doggy

Wie zei dat doggystyle puur om penetratie ging? Wij niet! Want als ontvangende partij kun je natuurlijk ook gewoon je kont in de lucht steken en afwachten wat je partner met die tong gaat doen. In het heetst van de strijd vindt je partner het ongetwijfeld heerlijk om zijn gezicht tussen jouw billen te laten verdwijnen.

Vanuit deze positie kan hij makkelijk je vagina, clitoris en anus verwennen met zijn mond en tong. Ben je als ontvangende partij een man? Dan zeg je vast geen ‘nee’ tegen een rimjob terwijl je partner je ondertussen aftrekt. Of tegen een blowjob terwijl hij of zij een buttplug naar binnen duwt. Wil je het als gevende partij extra opwindend maken? Gebruik dan een clitorisstimulator of een penisstimulator terwijl je met je tong de anus verwent.

Zo zie je maar. De veelzijdige hondjeshouding is óók ideaal voor iedereen die van orale seks houdt. En wie doet dat nou niet?!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?