Masturbators: welke zijn er en wat past bij mij?

Masturbators welke zijn er en wat past bij mij

De meeste mannen masturberen zónder sextoy. Vrouwen daarentegen nemen het voortouw en zijn goed voor het overgrote deel omzet van online sexshops. Waarom blijven mannen achter en wat heeft de wereld van sextoys hen te bieden? In dit artikel lees je alles over de beste en meest realistische sextoys voor mannen: masturbators.

Waarom als man een sextoy kopen?

Sinds het uitbreken van de coronacrisis zijn er een recordaantal seksspeeltjes verkocht. Merendeels door vrouwen. Toch lijkt het erop dat ook mannen het licht gezien hebben. Zo worden er steeds meer fleshlights en tenga-masturbators verkocht. Met andere woorden: het taboe verdwijnt en ook mannen gaan erin geloven. Want waarom is masturberen mét sextoy ineens anders en raarder dan met je hand?

Wat zijn masturbators?

Masturbators zijn ideale toys voor een man die masturberen nóg lekkerder willen maken. Een masturbator omvat een zachte sleeve van flexibel materiaal waar jij je penis in steekt. Om de sleeve zit vaak een hardere hoes, die de sleeve op zijn plek houdt. De zuigkracht van deze toys zijn vaak naar wens in te stellen. Het gevoel dat een masturbator geeft, is onvergelijkbaar met aftrekken. En dat is niet zo gek. Het beter-dan-echt-gevoel komt door de texturen binnenin masturbators. De zachte noppen en ribbels – in combinatie met de zuigkracht – stimuleren zenuwuiteinden van jouw penis beter dan je hand ooit zou kunnen.

Masturbators: voor mannen én stellen

Voor het masturberen is een masturbator een fijne aanvulling op alleen je hand. De toy stimuleert je penis optimaal: van de eikel tot de schacht. De orgasmes zijn tevens intenser. Ook als stel kun je veel plezier beleven aan dit soort seksspeeltjes. Ze zijn perfect bruikbaar als je partner nog niet toe is aan penetratie of als dat om bepaalde redenen (tijdelijk) niet lukt. Bovendien is het een leuke toy als onderdeel van het voorspel.

Nog een bijkomstig voordeel: met een masturbator train jij jezelf om het langer vol te houden tot de climax. Wissel masturbators vooral af met andere aftrektechnieken. In één lijn recht op het doe is een slecht idee. Jouw lichaam raakt eraan gewend dat het zo snel mogelijk klaar moet komen. Precies iets wat jij tijdens de seks met je partner wilt voorkomen. Neem de tijd en speel met elkaar.

Als jij of je partner twijfelt over een masturbator vanwege het realistische uiterlijk, kies dan voor een niet-anatomische versie, zoals de automatische masturbator of een exemplaar van het merk Tenga. De bekendste toys van dit merk zijn de Tenga Eggs: een masturbator verpakt in een ei-vorm. Makkelijk voor thuis én op reis.

Realistische masturbators van Fleshlight

Masturbators worden ook wel pockeypussy’s genoemd. Als jij op zoek bent naar een levensechte sekservaring, dan is Fleshlight jouw merk. De modellen hebben aan de binnenkant verschillende structuren, zodat je bij het bewegen door de masturbators op alle manieren geprikkeld wordt. De Fleslight Girls zijn gebaseerd op de vagina’s van bekende pornosterren De Pink Lady Fleshlights zijn iets simpeler en voordeliger.

Lees ook: Alles wat je wil weten over Fleshlight

Kunstvagina’s en -anussen

Kunstvagina’s zijn masturbators die zijn ontworpen om eruit te zien en aan te voelen als een echte vrouw óf man. Ze hebben fantastisch authentieke details en interne texturen om je een realistische ervaring te geven. De keuze in niet van echt te onderscheiden masturbators is reuze: volle schaamlippen, een strakke anus en verleidelijke lippen. Sommige mannen vinden de kunstvagina juist heerlijk dóór het realistische uiterlijk. En ze worden gezien als laagdrempelig voor beginners. Een zachte en flexibele kunstvagina is een fijne eerste ervaring. Voor mannen die van anaal houden of niet op vrouwen vallen zijn er ook kunstanussen.

Automatische masturbators

Wil je optimaal genot van masturbators met minimale inspanning? Dan is de automatische masturbator een goede keuze. Hij werk net zoals de gewone variant, maar de vibratie, intensiteit en snelheid… die regelt ‘ie zelf. Er bestaan zelfs masturbators die de ware sensatie van een op en neer bewegende tong bieden. Er zijn kleine en compacte speeltjes, maar ook uitgebreide automatische masturbators. Mocht jij hiervoor gaan, dan weet je zeker dat dit een onafscheidelijke vriend van je wordt.

Gebruik glijmiddel bij masturbators

Wat je niet mag vergeten bij het gebruiken van masturbators is glijmiddel. Alle masturbators moeten worden gebruikt met glijmiddel om de toy gemakkelijk over je penis te laten glijden. Smeer glijmiddel op je penis én aan de binnenkant van de masturbator. Zo gaat jouw speeltje soepel op en neer en geniet je van stimulatie zonder ongemakkelijke wrijving. Gebruik glijmiddel op waterbasis, dan weet je zeker dat het glijmiddel je speeltje niet aantast.

Zo maak jij je toy schoon

Door goed onderhoud zorg jij ervoor dat jouw masturbator jarenlang gebruikt kan worden. Wanneer je uitgespeeld bent met jezelf, maak jij je masturbator goed schoon met een toycleaner. Spoel je masturbator af onder de lauwe kraan, laat het water aan beide kanten door het speeltje stromen. Je kunt de sleeve eenvoudig uit de hoes verwijderen hiervoor. Was de masturbator af met toycleaner van binnen en van buiten. Gebruik je vingers om de restanten glijmiddel en sperma weg te wassen.

Wanneer hij schoon is, spoel je hem weer af en kun je hem laten drogen voor je hem opbergt. Dit is heel belangrijk, anders kan hij gaan schimmelen. Pas als de masturbator kurkdroog is, stop je hem terug in zijn hoes. Eens in de zoveel tijd gebruik jij vernieuwingspoeder. Dit houdt de masturbator soepel.

Lees ook: tips voor een laag libdo bij mannen

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?