Minnaars #1

De eerste keer wist ik niet wat mij overkwam. Ik heb al bijna 15 jaar een relatie, een gezonde relatie met een ontzettend leuke vent. Volgens mijn omgeving heb ik niets te klagen en van mijzelf mag ik dit ook niet doen. We hebben het goed samen. Toch ging ik ruim een jaar geleden de mist in. Waarom? Geen idee, maar ik weet wel dat ik er ontzettend gelukkig van word en dit niets afdoet aan de liefde voor mijn man.


September 2018

We zijn al sinds de middelbare school samen, waardoor onze vriendenkring ook gezamenlijk is. Zo ook de vriendengroep waarmee wij sporten. Natuurlijk is het niet de beste manier om een training af te ronden, maar op vrijdagavond doen we graag nog een drankje of drie met zijn allen. Dan bespreken we alles; het leven, werk, onze relatie, het vrijgezellen bestaan van de anderen, de laatste roddels, kinderen en seks. We zijn een hele open groep, allemaal ontzettend anders maar even gek op elkaar. De dynamiek is verrassend en staat garant voor een hoop gezelligheid. Die ontzettende klik zorgt ervoor dat we allen ook zeer amicaal met elkaar omgaan. Op een dag werd dit echter iets te vriendelijk…

Onschuldig of meer

Al een paar keer merkte ik op dat J. toch graag even aan mij zat. Een te lange knuffel, een hand op m’n heup of een tik op mijn billen. Ik zocht hier niets achter, tot we ook privé begonnen te appen. Sommige berichten waren wat brutaler of gaven (te) veel ruimte voor interpretatie. In het begin vrij onschuldig en vooral geouwehoer, maar toen we over afspreken begonnen wisten we allebei dat er een kans was dat er meer in zou zitten dan een middagje bijkletsen als vrienden.

Die zondag hadden we afgesproken bij J. thuis, een drankje, wellicht wat oefeningen doornemen en we zouden wel kijken waar het schip strandde. In het begin was het even aftasten, toch niet een heel prettig idee als je denkt dat de ander wat van je verwacht. Het ijs was echter al gauw gebroken en wat bleek? Ook buiten onze vriendengroep hadden we elkaar nog veel te vertellen.

We zaten relaxed op de bank en ik merkte wel dat J. af en toe wat toenadering zocht. In het begin wist ik niet wat ik hier mee moest. Het was zo raar om te ervaren dat een andere man dan je eigen partner interesse in je heeft! Ik hield de boot dan ook wat af. Bij de zoveelste toenaderingspoging liet ik het echter gebeuren. Ik stond het toe dat J. aan me zat en na verloop van tijd gaf ik hem de volledige vrijheid. Zo kon hij rustig zijn handen over mijn lichaam laten glijden. Eerst netjes boven de kleding, maar snel verdween hij onder mijn shirt en sloot zijn hand zich om mijn borst. Voorzichtig kneep J. in mijn tepel. Zodra hij merkte dat ik hier op reageerde ging hij verder met het verkennen van mijn lichaam.

Eindbestemming slaapkamer

Inmiddels was er voor mij ook geen weg meer terug. Ik was geil en ik wilde deze man! Dus dwaalden mijn vingers over zijn armen, streelde ik zijn armspieren en liet ik mijn vingers onder de rand van zijn broek glijden. Ik trok zijn shirt uit zodat ik zijn gespierde borstkas kon bewonderen en toen ik kon mij niet meer inhouden. Zo besloot ik niet alleen met mijn vingers zijn buik te verkennen maar ook met mijn mond. Ver kwam ik echter niet. Voordat alle buren mee konden genieten van ons schouwspel sleurde J. mij richting de trap, met als eindbestemming de slaapkamer. Het duurde echter wel een half uur voor we hier waren. Het blijkt dat de trap ook goed is voor een heleboel andere zaken, iets wat ik zelf nooit had bedacht.

Eenmaal in de slaapkamer aangekomen waren we beiden van al onze kleren verlost, deze lagen verspreid over de trap naar boven toe. We keken elkaar nog één keer aan om er zeker van te zijn dat dit echt ging gebeuren. Veel tijd om me te bedenken had ik echter niet. J. boog zich naar mij toe en beet me zachtjes in mijn nek. Al mijn zintuigen stonden in één keer op scherp. Ondertussen liet hij zijn hand tussen mijn benen glijden. Wanneer ik hem wilde aanraken hield hij me tegen. Het was zijn moment om te genieten van mij. Zodra hij merkte hoe graag ik hem in me wilde voelen begon hij mij te plagen. Zachtjes kwam hij een klein stukje bij mij naar binnen om me vervolgens weer te laten wachten. Dwingend bracht ik mijn heupen omhoog, maar J. gaf niet toe. Alles gebeurde pas wanneer hij het wilde en ik kon niets anders doen dan mij hieraan overgeven. Op het moment dat hij volledig bij mij binnenkwam ontsnapte er een zucht aan mijn lippen, dít was waar ik op wachtte…

– D.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?