Minnaars #3

minnaars zoenen

Ik voel dat er iets verandert in mijn lichaam, mijn lichaam leeft. Dit alles sinds de spontane uitbarsting op de hoek bij onze stamkroeg een aantal weken geleden. Mijn lichaam maakt zich op voor een hoop meer avonturen. Lust giert door mij heen als nooit tevoren.

November 2018
Iedere keer wanneer J. en ik elkaar zien ontstaat een haast tastbaar spanningsveld tussen ons. Bij het sporten zorgen wij ervoor dat we elkaar moeten helpen. We maken hierbij meer lichaamscontact dan nodig is. Ik hunker naar zijn handen die over mijn lichaam glijden, zijn lippen in mijn nek en het hoogtepunt dat hij mij brengt. Helaas hebben we in de afgelopen weken geen moment kunnen vinden om hier gehoor aan te geven. Hier gaat volgende week verandering in komen. Die vrijdagavond ga ik naar J. toe en ik blijf zelfs slapen. Alhoewel de hoeveelheid slaap te betwisten valt.

Vrijdagavond kriebels

Vanavond is het eindelijk zo ver, J. en ik hebben afgesproken. We wachten hier al weken op! De spanning tussen ons is zo groot, je kunt het dan ook gerust een seksdate noemen. We praten over veel en maken een hoop plezier, maar we willen toch eerst de dierlijke lust die we voor elkaar ervaren loslaten.

Ik merk dat ik wat zenuwachtig ben, wat zijn de verwachtingen voor vanavond en vannacht? De seks zal vast wel loslopen, maar lukt het mij om te slapen? Ik wil niet onaantrekkelijk zijn in mijn slaap, waardoor J. op mij afknapt. Hopelijk kan ik mijn zenuwen onder de douche van mij afspoelen. Ik wil zo mooi mogelijk zijn voor J. dus ik begin aan mijn scheer ritueel en verzorg daarna mijn haren en mijn lichaam goed. Alles zo getimed dat ik, wanneer ik klaar ben, direct door kan.

Kom maar binnen

Om de lust en zenuwen wat in te perken wil ik een momentje voor mijzelf pakken zodra ik de auto parkeer. Helaas ziet J. mij al en krijg ik hier de kans niet toe. Met mijn weekendtas om mijn schouder loop ik naar de voordeur. J. laat mij netjes binnen en sluit de deur achter mij. Al gauw voel ik zijn opwinding tegen mijn billen aandrukken. Wanneer ik voorover buk om mijn tas neer te zetten duw ik mijn billen nog iets dichter tegen hem aan. J. bedenkt zich niet en trekt mij aan mijn haar omhoog. Met zijn vrije hand gaat hij tussen de knopen van mijn jas door en pakt hij mijn borst beet. Ik kan geen kant op in de kleine hal waarin J. mij klem zet. Tussen mijn benen begint het te tintelen en het liefst laat ik mij hier nemen. Met enige moeite draai ik mij om en ik kijk J. aan. Zijn ogen stralen een onverzadigbare honger naar mij uit.
Mij inhouden doe ik niet meer, ik laat mijn jas op de grond vallen en laat J. twee seconden naar mij kijken. Ik draag waar hij mij het liefst in ziet; een strakke broek met een mooi shirt daarop, waarin mijn vormen goed uitkomen. Dan laat ik mijn handen in zijn broek om zijn billen glijden en ik trek hem dicht tegen mij aan. Ik wil hem voelen. We verdiepen onze zoen en J. gaat met zijn vingers over de huid achter mijn oor langs. Via mijn nek dwaalt hij naar mijn tepels, over mijn buik tot aan de rand van mijn broek. Ondertussen mompelt hij dat ik die hier wel vast uit mag trekken, zodat hij een mooi uitzicht heeft op de trap. In alle opwinding doe ik braaf wat hij zegt.

Controle

Ik loop voor J. de trap op en ik voel zijn ogen op mijn billen branden. Hier blijft het niet bij, J. laat zijn handen vanaf mijn enkels naar boven glijden. Via de binnenkant van mijn dijbeen gaat hij zacht over de stof van mijn string heen voor hij mij een speelse tik op mijn billen geeft.
Zonder het te beseffen sta ik al aan de rand van zijn bed. Opgewonden en nat wacht ik op wat er komen gaat. J. vind het fijn om mij iets te domineren en ik laat hem met veel plezier zijn gang gaan. Ik heb hier nog geen ervaring mee, maar ik merk dat deze spanning mij nog meer opwindt. Ik voel de hand van J. op mijn rug terwijl hij mijn BH los maakt en de bandjes over mijn schouders naar beneden laat vallen. Zo sta ik in enkel mijn hemdje en string met mijn rug naar J. toe. Niet dat ik deze lang aan mag houden, maar voor nu wel. J. gaat verder met mij plagen, terwijl hij mij dwingt rechtop te blijven staan. Ik mag mij niet omdraaien en ook geen geluid maken. Het moment waarop J. merkt dat het mij teveel wordt, kleedt hij mij verder uit en ontdoet hij zich van zijn eigen kleren.
Voor ik mij mag bewegen gaat hij op bed liggen. Vervolgens nodigt hij mij uit om bovenop te gaan zitten. Ik doe alsof ik luister maar op het laatste moment laat ik mij verder naar beneden zakken. Ik laat mijn tong langs zijn liezen gaan en raak hierbij voorzichtig zijn ballen aan. Dan neem ik zijn eikel in mijn mond en zuig hier aan. Wanneer ik hem helemaal in mijn mond laat verdwijnen masseer ik ook voorzichtig zijn ballen. Ik voel hem groeien in mijn mond en geniet van de macht die ik over hem heb. Dan trekt J. mij omhoog en laat me bovenop hem zitten. Hij bepaalt het tempo en de beweging. Na verloop van tijd krijg ik de vrije hand. Hij is van mij en ik zorg ervoor dat hij mij niet vergeet.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?