Minnaars #2

minnaars seks tegen de muur

Vorige week heb ik voor het eerst in mijn leven buiten de deur gegeten. Spannend, raar en zeker heel lekker. J. en ik hebben na zondag nog wel wat heen en weer geappt, maar elkaar sindsdien niet weer gezien. Dat terwijl we vanavond weer met zijn allen gaan sporten en we dus moeten doen alsof er niks gebeurt is.

Oktober 2018

In de sportschool begroeten we elkaar allemaal met een kus en een knuffel. Ook J. sla ik niet over, maar ik ontwijk zijn blik wel. Eerst maar even aan het werk en zien hoe alles verloopt in de groep. Zal hij echt niks laten merken en is hij te vertrouwen? Zogenaamd in opperste concentratie focus ik mij op de gewichten die voor me liggen. Zodra ik de stang in mijn nek heb liggen en mij klaarmaak voor het eerste setje front squats, voel ik een paar ogen in mijn rug branden. Voorzichtig kijk ik in de spiegel voor mij en ik zie dat J. mij van een afstandje gadeslaat, wachtend tot ik door mijn knieën ga zodat hij mijn billen kan bekijken. Ik merk dat ik verhit raak en hoop maar dat niemand dit merkt. Gelukkig gaan de squats goed, het is net alsof mijn lichaam dit keer nog meer zijn best wil doen. Uiteindelijk wint mijn verstand het en loods ik mijzelf door de training heen zonder verdere afleiding.

Na de training komt zoals gewoonlijk het voorstel voor een borrel. Het is meer een gebruik, dan dat het echt nog een vraag is. Het café om de hoek is onze stamkroeg. Gezamenlijk lopen we naar de kleedkamer en zonder dat ik er erg in heb voel ik een hand over mijn bil gaan. Ik sta direct weer in vuur en vlam. Hoe gaan we dit straks in vredesnaam doen? Ik hoef niet lang op het antwoord te wachten.

Zijn hand tussen mijn benen…

Gedoucht en wel staan we niet veel later weer buiten, klaar om naar ons café te gaan. We nemen de week door en zijn allemaal blij dat we weekend hebben. Eenmaal binnen zien we dat onze vaste bartafel nog leeg is en we laten ons direct op de barkrukken glijden. J. weet zich subtiel naast mij te manoeuvreren. Wat is hier de bedoeling van? Zodra we allemaal voorzien zijn van wat drinken worden de gesprekken in alle hevigheid hervat, stil zijn we niet. Opeens voel ik een hand op mijn been, ik weet dat het die van J. is. Met een stoïcijns gezicht blijft hij zijn conversatie voortzetten, alsof er niks aan de hand is. Ik merk dat het steeds warmer wordt tussen mijn benen naarmate hij zijn hand verder omhoog laat gaan. Dit alles terwijl mijn vriend aan mijn andere kant zit! Ik moet hier weg, ik moet afkoelen.

Ik besluit een andere slechte gewoonte aan te wenden en kondig aan dat ik ga roken. Op de één of andere manier weet J. het klaar te spelen dat hij als enige mee gaat. Eenmaal buiten gekomen lopen we automatisch iets verder weg dan normaal, zodat we niet langer in het zicht staan. Ik heb amper de tijd om mijn sigaret aan te steken, voor ik het lichaam van J. tegen me aan voel. Hij is geil en wil mij het liefst ter plekke nemen. De stem in mijn hoofd is gelukkig wel luid genoeg; dit kan echt niet! Zo weet ik een spontane, explosieve vrijpartij op straat te voorkomen.

Tijd voor mij

Het lukt ons alleen niet om van elkaar af te blijven. Mijn vrije hand verdwijnt in zijn broek, J. heeft mijn jurkje al omhoog geschoven en zit met zijn vingers in mijn string. Terwijl ik rustig mijn sigaret lijk te roken voor de buitenwereld voel ik van binnen een orgasme aankomen. Ik fluister tegen J. dat hij moet stoppen omdat ik het niet meer houd, maar dit moedigt hem alleen maar aan. Met zijn duim masseert hij mijn clitoris en twee van zijn vingers laat hij naar binnen glijden om mijn g-spot te stimuleren. Ik zet mijn tanden in zijn schouder en zorg ervoor dat hij zelf net zo gek wordt als dat hij mij maakt. Het tempo waarin ik hem aftrek voer ik op en mijn duim laat ik over zijn eikel glijden. Ik merk dat hij ook steeds meer vocht verliest. Dan kom ik op mijn hoogtepunt. Ik smoor mijn kreunen in J. zijn nek. Zodra ik echter ben klaargekomen trekt J. zich terug, vanavond is blijkbaar alleen voor mij. Alsof er niets is gebeurt schuiven we weer aan tafel en mengen we ons in het gesprek, wat blijkbaar nog steeds over één of andere uitvinding op de Chinese markt gaat.

– D.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?