Minnaars #4

minnaars

Afgelopen week heb ik voor het eerst de nacht bij J. doorgebracht. Na de heerlijke uitbarsting die gelijk op mijn binnenkomst volgde hebben we het nog een ontelbaar aantal keren met elkaar gedaan. Variërend van een vluggertje, tot uitgebreid voorspel en seks vol passie. We hebben er beiden ontzettend van genoten en daarom afgesproken dat we elkaar wat vaker zullen zien. Zogenaamd omdat we beiden van dezelfde series houden en die dan de hele nacht kijken. Nu is dit wel zo, maar we zullen niet meer dan twee aflevering per keer samen kijken, ook al zijn we ruim een nacht en een dag samen.

December 2018
Vandaag heb ik een missie. J. krijgt vanavond een massage van mij en ik heb massage olie nodig. Ik wil alleen geen massage olie van de drogist halen, ik wil iets speciaals. Nu heb ik geen idee waar ik moet beginnen, dus ik ga samen met een vriend de stad in en hoop daar wat tegen te komen. Tijdens het kleding passen hebben we het ook over zijn laatste veroveringen en dat hij eigenlijk nog wat nodig heeft voor in de slaapkamer. Of ik het erg vind om zo ook nog even langs een erotiek winkel te gaan? Bekennen dat ik hier nog nooit ben geweest durf ik niet. Bovendien ben ik veel te nieuwsgierig en vind ik hier wellicht wat voor mijn bedsessie met J. Er is niets aan de hand zolang hij maar denkt dat het voor thuisgebruik is en mijn aankopen niet met mijn partner besproken worden. Ja, dat is het gevaar aan gezamenlijke vrienden, maar dit maakt het ook extra spannend.

Zodra we binnenkomen kijk ik mijn ogen uit. Wat een mogelijkheden! Ik besluit te doen alsof het de normaalste zaak van de wereld is dat ik hier ben en ik vraag om advies. Wat zijn de mogelijkheden op massage gebied, kan ik hier een glijmiddel voor gebruiken, wat is een goed merk en zijn er ook nog andere mogelijkheden? Uiteindelijk ga ik met een heerlijk glijmiddel van Pjur, een kietelaar en twee massagekaarsen naar huis. Ik ben zeer benieuwd wat J. hiervan vindt. Vanavond weet ik het.

Een onschuldige massage

Ik voel J. zijn handen over mijn lichaam heen gaan zodra ik bij hem in de woonkamer sta. Ik besluit het nuchter te houden en vraag of hij wat te drinken inschenkt terwijl ik mijn spullen boven zet. Natuurlijk doe ik dit enkel om de massagekaars aan te steken. De olie heeft wat tijd nodig om te smelten. Beneden neem ik een paar slokken van mijn drinken en ik vraag J. of hij een massage van mij aandurft. Zodra ik deze woorden heb gezegd pakt hij mijn hand en neemt hij mij mee naar boven. Wanneer hij de kaars ziet begrijpt hij de bedoeling en trekt hij zonder verdere vragen te stellen zijn kleren uit en gaat liggen. Om het iets spannender te maken geef ik hem de opdracht de andere kant op te kijken en kleed ik mij zonder geluid te maken uit. Ik ga naakt bovenop J. zitten en ik voel een siddering door zijn lichaam gaan. Dat ik hem kan verrassen maakt mij blij. Voorzichtig laat ik de olie uit de kaars over zijn lichaam druppelen en met mijn vingers maak ik een tekening op zijn rug. Daarna start ik mijn massage. Van zijn schouders naar zijn nek en vervolgens werk ik weer omlaag. Wanneer ik bij zijn onderrug kom masseer ik ook zijn zij en af en toe laat ik mijn vingers net iets verder onder hem glippen dan noodzakelijk is voor een massage. Ik merk dat het J. opwindt en ik ga dan ook steeds verder. Deze macht voelt heerlijk. Van lange duur is het echter niet. J. trekt mij onder hem en vindt dat het zijn beurt is om van mij te genieten. Ik moet mijn ogen dicht doen en ik mag niet kijken tot hij het zegt.

erotische massage

Genieten zonder te kijken

Ik hoor dat J. het laatje van zijn nachtkastje opentrekt en stiekem wil ik even kijken. J. waarschuwt mij direct. Dan voel ik leer dat mijn armen aanraakt. Een bijzondere sensatie nu ik hier naakt met mijn ogen dicht lig. Vervolgens brengt J. mijn armen boven mijn hoofd en ik merk dat hij ze vastmaakt aan het bed. Twijfels komen lichtelijk in mij naar boven, maar ik weet dat ik hem kan vertrouwen. Wanneer ik weer ontspan gaat J. met zijn vingers over mijn lichaam heen. Wat hier de bedoeling van is weet ik niet, maar ik kom er al snel achter. Na zijn vingers voel ik ook wat anders over mijn lichaam heen gaan. Ik vermoed dat het een veer is, maar zeker weten doe ik het niet. Over mijn armen, mijn buik, langs mijn liezen, al mijn erogene zones gaat J. bij langs. Ik verlang ernaar J. te voelen; op mij, in mij. Ook J. merkt op dat ik vochtig begin te worden tussen mijn benen en dat ik onrustig word. Voor hem een teken om verder te gaan…

Vibrerend verlangen

J. laat mij plots los en ik hoor dat hij weer in zijn nachtkastje zit. Ik denk dat het is om de veer op te bergen, maar dit is niet het geval. Ik merk een zacht brommend geluid op en mijn lichaam staat op scherp. J. laat zijn handen over mijn benen naar boven glijden en dan voel ik het op mijn onderbuik, een vibrator! In de afgelopen 15 jaar heb ik nog nooit een speeltje gebruikt tijdens de seks. Zenuwachtig word ik niet, ik raak juist meer en meer opgewonden. J. gaat met het speeltje over mijn venusheuvel en schaamlippen heen en uiteindelijk zet hij de vibrator op mijn clit. Hij ziet dat ik dit fijn vind en drijft het tempo op. Vervolgens laat hij de vibrator bij mij naar binnen glijden terwijl hij met zijn duim mij stimuleert. Ik merk dat ik bijna tot een hoogtepunt kom en J. trekt zich terug terwijl hij in mijn oor fluistert dat wat er ook gebeurt ik niet mag klaarkomen. Dan gaat hij weer verder, mij steeds opnieuw naar het randje voerend. Zodra J. aangeeft dat ik mag komen laat ik mij gaan, mijn lichaam schokt en luid kreunend kom ik tot een orgasme. Ik word er verlegen van, maar J. laat blijken dat hij het heerlijk vindt om mij tot zo’n hoogtepunt te brengen. Terwijl ik nog naschok komt hij bij me binnen. Mijn spieren spannen zich direct weer aan en ik voel de opwinding groeien. Mijn lichaam heeft nog genoeg energie in zich voor een volgende ronde.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?