Pasen! Dit zijn de fijnste love eggs

pasen love eggs

Een lang paasweekend: ideaal om uit te slapen, een uitgebreid paasontbijt te eten en ‘s middags een wandeling te maken. Of kies je deze Pasen voor een heel ander eitje? Dit zijn de fijnste love eggs.

Love eggs: wat zijn dat?

Love eggs zijn natuurlijk geen echte eieren. Een love egg is een vibrator, in de vorm van een ei. Dit soort eitjes staan ook wel bekend als vibrerende eitjes, vaginale eitjes of yoni eggs. Net als allerlei verschillende namen, zijn er ook allerlei verschillende soorten love eggs. De meeste vaginale eitjes zijn voorzien van een bulletvibrator. Hiermee geniet je van verschillende vibratiestanden of kun jij jouw clitoris stimuleren. Er zijn ook vaginale eieren die zijn gemaakt van steen, zoals yoni eggs. De meeste love eggs zijn voorzien van een koordje, waarmee je het eitje makkelijk kunt uitnemen.

Waarom een vaginaal eitje gebruiken?

Trileitjes zijn ontworpen voor jouw seksuele plezier. Je kunt ze inbrengen in jouw vagina, waarna de trillingen je van binnenuit stimuleren. Het is mogelijk om het eitje zo te positioneren dat het precies tegen jouw G-spot komt. Of gebruik het eitje voor inwendige stimulatie, terwijl je op een andere manier jouw clitoris stimuleert.

Vaginale eieren zijn ideaal voor tijdens soloseks. Het is ook leuk om er één samen met jouw partner te gebruiken tijdens het voorspel. Zo geniet jij van de sensaties, terwijl de ander het eitje bedient. Op die manier geef je de controle helemaal uit handen. Dit is spannend voor thuis, maar nóg spannender voor buitenshuis. Bijvoorbeeld in een restaurant of tijdens een feestje.

Yoni eggs zijn vooral bedoeld om jouw bekkenbodemspieren te trainen. Ze hebben hetzelfde effect als bijvoorbeeld vaginale ballen. Door het gewicht van zo’n eitje span jij je bekkenbodemspieren aan. Hier kunnen ze sterker door worden. Het is wel belangrijk om zulk soort Kegeloefeningen niet te vaak en te lang te doen: hiermee kun jij je spieren overbelasten. Verderop in dit artikel vertellen we meer over yoni eggs.

Verschillende soorten love eggs

We zeiden het al: er zijn allerlei verschillende soorten vaginale eitjes. Ze zijn er met een siliconen laagje, maar ook van plastic of van steen. Love eggs hebben niet alleen allemaal een ander uiterlijk, maar ook verschillende functionaliteiten. Met onderstaande uitleg kun jij kijken welk soort love egg bij jou past en wat je juist liever niet wilt.

Tril ei met afstandsbediening

Onmisbaar bij je tril ei: een afstandsbediening. Zo voorkom jij dat het eitje uitgenomen moet worden terwijl je nog geen orgasme hebt gehad. Schakelen tussen de verschillende vibratiestanden doe je dus gewoon met je afstandsbediening. Bij de meeste love eggs zijn de afstandsbedieningen draadloos. Kies je voor een zeer voordelig exemplaar, dan heeft het eitje vaak een afstandsbediening die met een kabel aan je eitje vastzit. Vind je dat niet prettig, let er dan op tijdens het selecteren van jouw vaginale eitje.

Tip: Bekijk hier alle vibrerende eitjes met afstandsbediening

Waterproof love eggs

Ultiem ontspannen doe je met een waterproof love egg. Niet alleen de warme waterstralen, maar ook de verschillende vibratiestanden – en een orgasme – zorgen voor een relaxt gevoel. Zet een sexy playlist op, steek een paar kaarsen aan, schenk je lekkerste badolie in het hete water en trek je terug in je eigen home spa, om te genieten van je nieuwe aanwinst.

Love eggs met app

Geen zin om je eitje te moeten bedienen met een afstandsbediening? Als jij een rommelkont bent die vaak iets kwijt is, dan is een vaginaal eitje met app misschien meer geschikt voor jou. Hiermee bestuur jij jouw love egg met een app op je telefoon. Het leuke hiervan is dat jij een uitnodiging naar een geliefde of date kan sturen, waarna hij of zij jouw eitje kan besturen. Dit kan dus ook vanaf de andere kant van de wereld! Bij veel van dit soort moderne love eggs is het ook mogelijk om je eigen vibratiepatronen te creëren of het eitje te laten trillen op het ritme van muziek.

Yoni eggs: vaginale eieren van kristal

Yoni eggs zijn eitjes van steen. Ze komen in verschillende kristalsoorten, zoals jade en amethist. Dit soort eitjes trillen niet: ze zijn immers gemaakt van steen. Je gebruikt ze voornamelijk om jouw bekkenbodemspieren te trainen of omdat je gelooft in de krachten van het kristal.

Lees ook: wat zijn yoni eggs en wat kun je er mee?

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?