Seks op een luchtbed: dit zijn de 8 beste standjes

seks op een luchtbed

Een luchtbed is niet altijd het fijnste matras om op te slapen. Wanneer je hier seks op wilt hebben, levert het soms hilarische momenten op. Een luchtbed dat leegloopt door het stoten of het kraakt alsof je steeds in een ballon knijpt. Of je nu gaat kamperen of bij iemand logeert, samen genieten van seks op een luchtbed is zeker niet onmogelijk. Sterker nog, je kan er ontzettend van genieten en zie er vooral de humor van in. Om je te inspireren, presenteren wij de acht beste standjes voor seks op een luchtbed.

1. Seks op een luchtbed: de zijwaartse plank

Één van de beste standjes voor op een luchtbed is de zijwaartse plank. Ze noemen het ook wel het zij-aan-zij standje. Doordat jullie beiden strekken, verdelen jullie het gewicht over het luchtbed en rol je er niet snel af. Je hoeft natuurlijk niet zo stijf als een plank te blijven liggen, varieer vooral. Kruip in één, strek je uit of verstrengel in elkaar. Doe wat voor jullie goed voelt. Om met jouw partner in de zijwaartse plank te komen, liggen jullie achter elkaar op de zij. Voor diepe penetratie kan degene die vooraan ligt, zichzelf een beetje oprollen. Hoe meer jij bukt, hoe dieper de penis of vibrator kan komen.

2. Stuiterende standjes voor op een luchtbed

De man, of vrouw met een strap-on dildo, ligt op de rug met armen en benen gestrekt. Jij bent degene die zich volledig overgeeft aan zijn of haar partner. Jij gaat namelijk gehurkt zitten op de dildo of penis. Degene die gaat zitten, steunt op zijn of haar knieën. Of, als je durft, op de voeten. Seks op een luchtbed is een fantastische oefening voor jouw evenwicht! De partner die bovenop kruipt, leunt naar voren met het gezicht boven het gezicht van de ander. Zo heeft hij of zij alle ruimte om te steunen, om te stoten en om te masturberen als dat ook nog lukt.

3. Lepeltje lepeltje is altijd geschikt

Ook in de beste standjes voor op een luchtbed komt lepeltje lepeltje weer terug. Je kunt wel stellen dat dit standje er gewoon één is dat altijd past. In een tent, thuis, op een luchtbed, overal. We leggen hem nog eens kort uit. Lig zijwaarts tegen elkaar aan, als twee lepeltjes in een lade. Houd elkaar vast, terwijl de achterste partner de voorste penetreert. Dit kan zowel anaal als vaginaal zijn. Door het op een luchtbed te doen is het standje net iets minder rustig dan normaal: je stuitert een beetje heen en weer. Dat geeft leuke sensaties!

4. Intieme seks op een luchtbed: de lotus

De Lotus sekspositie is heerlijk intiem. En het is gemakkelijk uit te voeren, al vraagt dit standje wat lenigheid en kracht. Om dit standje op een luchtbed te doen, zit de man in kleermakerszit op het luchtbed. De andere partner kruipt bij hem op schoot en slaat stevig zijn of haar armen om hem heen. Zo houden jullie elkaar in evenwicht en op de juiste plek. Maak gebruik van de veerkracht van het luchtbed om rustig, stevig en diep te penetreren.

5. De cowgirl op een luchtbed

De cowgirl wordt vaak het beste standje genoemd bij een lesbisch- of heterostel. Het staat ook wel bekend als de girl on top en wie houdt daar nou niet van? Maar ook als homokoppel kun je volop genieten van deze positie. Bijkomstig voordeel: de cowgirl is ook een positie die heel goed past in het rijtje van de beste standjes voor op een luchtbed. Het is heerlijk, gemakkelijk en je bewaart op een luchtbed redelijk gemakkelijk jouw evenwicht. De één ligt op het luchtbed en de ander gaat er bovenop zitten. En als partner bovenop kun je alle kanten op: blijf zitten en bounce, leun achterover of buig voorover om jou lief te zoenen. Als cowgirl ben jij degene die bepaalt wat jullie doen: jij bent in volledige controle. En je geliefde heeft een heerlijk uitzicht.

6. Seks op een luchtbed? Probeer de octopus

Van het octopus heb je misschien nog nooit gehoord. Klopt dat? Dan is het nu de hoogste tijd om het eens te proberen. Om dit standje op een luchtbed uit te voeren, zit de man of penetrerende vrouw op het luchtbed, steunend op de ellebogen. Het is gemakkelijker om in evenwicht te blijven als jij jouw benen spreidt en een beetje buigt. De ander zit met zijn of haar gezicht naar de ander toe, tussen de benen van de partner en met eigen benen over zijn of haar schouders. Laat zijn penis of de sekstoy van jouw vrouw langzaam naar binnenglijden. Als hij eenmaal in je zit, leun je langzaam achterover.

7. Samen het luchtbed berijden

Duik op het luchtbed, zit op je knieën en rol jezelf helemaal op. Jij zit klaar als een gewillige bewoner van een slakkenhuis, met de billen omhoog om visite te ontvangen. Jouw lief komt van achteren bij jou binnen. Laat hem steunen op jouw dijen, zodat jullie goed het evenwicht bewaren. Dit is één van de beste standjes voor op een luchtbed. Het is heerlijk om samen te deinen op een luchtbed, stotend en genieten van elkaar. Zijn er nog handen vrij? Laat ze niet onbenut. Een beetje stimulatie is altijd welkom voor extra genot.

8. Standje voor op een luchtbed tegen de muur

Logeren jullie op een luchtbed dat alvast op jullie kamer klaar ligt tegen de muur? Perfect! Spring op het matras, maar niet te hard, anders springt de stop er uit. De ene partner gaat met de rug tegen de muur aan zitten met de benen recht en bij elkaar. De andere neemt bovenop hem plaatst, als het even kan met de benen tussen het luchtbed en de muur. Laat rustig de penis of vibrator naar binnen glijden en geniet. Degene bovenop kan ook omdraaien en op de knieën gaan zitten. Wanneer jullie penetreren kan de bovenste persoon tegen de ander aanleunen. En jullie hebben beide de handen vrij om te strelen en extra te stimuleren. Geniet!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?