Seks in een kleine tent: dit zijn de zeven beste standjes

seks in een tent

Er is niets zo avontuurlijk als seks in een tent. De vrije natuur, een heldere sterrenhemel, jij en jouw partner die in alle stilte maximaal genieten van elkaar. Of wat te denken van een stomende nacht met die sexy Spaanse buurman op de camping? Oké, dat is de geromantiseerde versie van seks tijdens kamperen. In werkelijkheid heb je al snel ruzie met slaapzakken, voeten en hoofden die verstrikt raken in het tentzeil, om maar niet te spreken over het gekreun dat over de camping klinkt. Maar zeg nou zelf: dat heeft ook wel iets spannends. Om jou je vakantie geil door te helpen, lees jij hier de zeven beste standjes voor seks in een kleine tent.

1. Seks in een kleine tent: doggy style

Doggy style is het perfecte standje voor kleine ruimtes. Hij hoort bij de beste standjes voor in een kleine tent, omdat jij tijdens het kamperen kan genieten van uitzicht op de sterrenhemel en het kampvuur. Laat jouw tent open, één van jullie kruipt op handen en knieën voor de uitgang. De ander kruipt er achter om te penetreren. Zijn jullie helemaal alleen in de vrije natuur? Geef je volop over aan deze hete sessie en schaam je niet om dat genot te uiten door heerlijk te kreunen. Op een familiecamping is het aan te raden om toch je tent maar te sluiten.

2. Uitdagend standje voor in een tent: de limbodanser

De limbodanser is één van de standjes voor in een kleine tent die het uiterste vergt van jouw spieren en uithoudingsvermogen. Leun achterover als een limbodanser, waarbij je dus op je knieën zit en met je bovenlichaam naar achteren leunt. Jij bent degene die nu bovenop zit. Jouw partner neemt plaats onder jou, met de gezichten naar elkaar toe, en hij bepaalt het tempo. Als jij je nergens aan kunt vasthouden en je benen houden het niet meer, ga dan vooral zitten. Leg jouw benen over de schouders van je lief en leun op jouw handen, zodat penetreren gemakkelijk gaat. Succes!

3. Tent triangel: voor seks in een kleine tent

Ga in jullie kleine koepeltent dicht tegen elkaar aan zitten, met de gezichten naar elkaar toe. De één kruipt bovenop de ander, met de benen om hem of haar heen. Voor deze tent triangel kunnen jullie het beste midden in de tent zitten, zodat je de meeste ruimte hebt. De onderste persoon penetreert de bovenste met een dildo, vibrator of de penis. Relax en laat je gaan, want voor de beste standjes in een kleine tent heb jij een beetje creativiteit nodig. En vooral de wil om jullie samen mee te laten slepen in het moment. Ook als jij niet kampeert, zijn dat trouwens de beste eigenschappen die je kunt hebben voor geweldige seks.

4. Doen in een tent: missionaris op kussens

Pak de kussens bij elkaar en rol de slaapzakken op. Leg ze op elkaar, zodat één van jullie er fijn op kan liggen. Jij ligt nu hoger dan normaal: de ideale positie voor de beste standjes voor in een kleine tent. De ander kruipt nu tussen jouw benen. Lik, plaag, stimuleer en ga uiteindelijk naar binnen met jouw penis of sextoy. De missionaris is een standje voor in een kleine tent die jou gegarandeerd erg gelukkig maakt.

5. Rijden op een luchtbed

Duik op jouw luchtbed, ga op je knieën zitten en rol jezelf voorover op. Je krult op als een egel, maar wipt jouw billen omhoog, zodat je partner het beste uitzicht heeft én goed bij jou erotische delen kan. Hij of zij komt van achteren binnen en houdt jou vast aan je heupen. Dit is één van de beste standjes voor in een kleine tent om op een luchtbed te doen. Het is heerlijk om samen te bouncen op het matras op de maat van het stoten. Een mix van plezier en fantastisch seksueel genot onder de sterrenhemel.

6. Standjes voor kamperen: de slaapzak lepel

Lepeltje lepeltje is het ideale standje voor romantische seks in een tent. Rits twee slaapzakken aan elkaar, kruip tegen de buik van jouw partner aan laat hem van achteren binnenkomen. Wieg langzaam heen en weer, geniet van de handen op je lichaam en droom even helemaal weg. Wie zei dat seks in een kleine tent niet romantisch kan zijn?

7. Intieme tantra tentstandjes

Ga op je knieën zitten, kijk elkaar aan en sla je armen om de nek van jouw partner, plus een been om zijn of haar heupen. Dit intieme tantra standje voor in een kleine tent, is langzaam, intens en diep. Gebruik armen en benen om nog dieper te penetreren. Deze seks is zo fijn door de geleidelijke opbouw. Stop heel even wanneer jullie beide bijna klaarkomen, stel het uit en ga dan weer verder. Jij kan bijna de hele nacht wel genieten van elkaar om vervolgens in elkaars armen in slaap te vallen. En als jullie wakker worden, gaan jullie weer verder. Want juist in de ochtend is er niets lekkerders dan wakker worden met een onvergetelijk orgasme.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?