Seks zonder penetratie met deze fantastische standjes

seks zonder penetratie donut banaan

Seks draait vaak uit op penetratie. Bij man-vrouw koppels, maar ook bij mannelijke en zelfs bij vrouwelijke koppels. Dat is natuurlijk prima, maar seks zonder penetratie kan ook geweldig zijn. Het is een intieme manier om het lichaam van je partner te leren kennen en voorkomt dat jullie steeds hetzelfde doen in bed. Deze standjes zijn perfect voor bijna alle stellen en zijn ook heel geschikt als je vaginisme hebt of nare seksuele ervaringen hebt ondergaan. Seks zonder penetratie wordt ook wel outercourse genoemd, het tegenovergestelde van het Engelse intercourse.

Kunyaza

Kunyaza is een seksuele handeling die komt uit Rwanda en vooral door heterostellen in Afrika wordt uitgevoerd, maar hij is net zo geschikt voor vrouw-vrouw stellen. Hoewel mannen het strelen doen met het topje van hun penis, kun je er ook prima jouw hand of een vibrator voor gebruiken. De vrouw ligt op haar rug, met haar knieën opgetrokken. De partner wrijft met zijn penis, hand of vibrator van boven naar beneden over de vulva. Vervolgens gaat hij van links naar rechts over de vulva en dan in een zigzagbeweging. Elke keer wordt de clitoris bewust aangeraakt. Door de opwinding zal de vulva steeds meer opzwellen. Komt de vrouw dichtbij een orgasme, dan wordt de vulva gestimuleerd met lange halen van de hand of penis.

Seks zonder penetratie: de Spork

Dit standje is perfect geschikt voor het stimuleren van verschillende erogene zones. Zo kun je de nek van je partner kussen en zijn of haar tepels, clitoris en perineum stimuleren. Één partner ligt op de rug, steunt een beetje op de ellebogen en ligt met de benen wijd. Jouw partner ligt tussen jouw benen, met een arm onder je nek of rug. De andere hand en zijn of haar mond zijn vrij om jou te plezieren.

Samen in de douche

Houd jij van een dominante partner? Dan is dit standje perfect voor jou. Neem je geliefde mee naar de badkamer en zet de douche aan. De ontvangende partner buigt helemaal voorover, zodat het warme water over haar rug stroomt. De partner houdt één hand strak tegen het lichaam van de ontvanger: hierdoor krijgt diegene een spannende dominante macht. Met de andere hand kan hij of zij jouw clitoris bewerken. Doordat jij vast zit tussen je geliefde en de muur, hoef jij alleen maar te genieten van het warme water, de aanrakingen en jullie lichamen die glibberig zijn van de zeep.

De Chairman

De meeste mensen komen niet klaar door gepenetreerd te worden. Daarom is de Chairman een heerlijk standje: hierbij zit de ene partner bij de ander op schoot. Jullie kijken beiden in dezelfde richting. Degene die wordt verwend zit bovenop. Zo zit de gevende partner in de juiste positie om haar te vingeren of hem af te trekken. Bovendien kun jij met je andere hand de tepels van je lief stimuleren.

Magic Mountain

Bij dit standje voor seks zonder penetratie heb je wel wat zelfvertrouwen nodig. Bij het Magic Mountain standje stimuleren jullie jezelf, terwijl je tegenover elkaar zit. Ga met je benen opgetrokken over de opgetrokken benen van je geliefde zitten. Leun achterover op één hand en bevredig jezelf. Je kunt jezelf perfect aanraken en jij hebt een geweldig geil uitzicht op je geliefde.

Gebruik de bank als sekskussen

Natuurlijk hoef je niet per se een partner te hebben om te experimenteren met seks zonder penetratie. Gebruik de rugleuning van je bank om tegenaan te grinden (jouw clitoris overheen te wrijven). De wrijving tegen je clitoris en schaamlippen geeft een heerlijk gevoel en de brede bankleuning voelt een beetje alsof jij een partner tussen je benen hebt.

Seksspeeltje zonder penetratie: de clitorisvibrator

Dé hit op het gebied van seksspeeltjes de laatste jaren is de luchtdrukvibrator. Deze vibrator gebruik je niet inwendig: hij stimuleert uitsluitend jouw clitoris. Hierdoor is het een heel geschikte toy om te gebruiken voor seks zonder penetratie. De bekendste clitorisvibrators zijn de Satisfyer Pro 2 en de Womanizer Liberty.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?