Seksuele fantasieën: dit zijn de meest voorkomende

seksuele fantasieën blinddoek

Seksuele fantasieën zijn volkomen normaal. Iedereen heeft ze, mannen en vrouwen van alle leeftijden en alle achtergronden. De één droomt misschien van andere seksuele avonturen dan iemand anders doet. Toch zijn er wel een paar seksuele fantasieën die regelmatig voorkomen. Waar mannen en vrouwen graag aan denken als ze in bed liggen? Dat vertellen wij je! Ook leggen we uit waar de verschillen vandaan komen, tussen de fantasieën van mannen en vrouwen.

Seksuele fantasieën van vrouwen

De meest voorkomende seksuele fantasieën van een vrouw bestaan vooral uit het opzoeken van hun grenzen en dominantie. De vijf meest voorkomende zijn:

  • Ontrouw. Je kunt perfect gelukkig zijn met je partner en het toch opwindend vinden om te fantaseren over het idee om vreemd te gaan. Het gevaar om betrapt te worden en een nieuwe frisse partner in bed zijn dan het meest aantrekkelijk.
  • Iemand domineren. Fantasieën om de controle te hebben in de slaapkamer zijn superleuk en heel gewoon.
  • Gedomineerd worden. Door Fifty Shades of Grey is het normaler dan ooit tevoren. De fantasieën lopen uiteen van jouw eigen partner die je bij de polsen pakt tot extreme BDSM met pijn, vernedering of wat je kinky verlangens ook zijn.
  • Seks in het openbaar. De sensatie van seks in een openbare ruimte is al lang een populaire fantasie. Donkere steegjes, openbare badkamers en bioscopen: plekken waar het spannend is om betrapt te worden.
  • Pegging blijkt een grote opwinding te zijn. Een korte uitleg: bij pegging gaat een vrouw anaal naar binnen bij haar partner met een strap-on dildo. De omgekeerde wereld dus. En dat geeft een vrouw een machtig gevoel.

Seksuele fantasieën bij de man

Mannen fantaseren soms over dezelfde dingen als vrouwen, maar zeker ook over andere seksuele avonturen. Dit zijn de vijf meest voorkomende seksuele fantasieën bij mannen:

  • Partner neemt initiatief. Eenvoudige mannelijke seksuele fantasieën bestaan uit partners die bepalen wat ze gaan doen tijdens de seks. De één wil een volledig dominante partner, terwijl het voor andere mannen prima is dat zijn partner iets vaker het voortouw neemt.
  • Creatieve orale seks. Gepijpt worden, anders gepijpt worden of gewoon gelikt worden van onderen is één van de meest voorkomende seksuele fantasieën van mannen. Dat is een makkelijke fantasie om uit te laten komen! Doe voor een onverwachte sensatie kort een ijsklontje in je mond, voordat je zijn penis in jouw mond neemt.
  • Een trio. Wat is er nou mooier dan het hebben van één bedpartner? Precies: twee bedpartners.
  • Anale seks. Deze fantasie geldt vooral voor hetero mannen. Een veelgestelde vraag aan seksuologen en op zoekmachines is dan ook: ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn vriendin van anale seks geniet?’
  • Seks kijken. En dan gaat het niet om porno, maar om live beelden van een partner die zichzelf stimuleert tot een orgasme. Of het kijken naar andere mensen die van elkaar genieten.

Verschil tussen seksuele fantasieën bij man en vrouw

Seksuele fantasieën draaien vaak om dat wat jij nu niet hebt. Veel mannen fantaseren over avonturen waarin zij de passieve speler zijn en waarbij de partner dus meer de leiding neemt. Mannen vinden het fijn om vaker onderdanig te zijn en dromen van een dominante bedpartner. Ze vinden het leuk om vastgebonden, geplaagd, gekweld en geslagen te worden. Ook voor vrouwen geldt dat ze graag de rollen om willen draaien. Vrouwen zijn over het algemeen terughoudender in de slaapkamer, maar uit hun seksuele fantasieën blijkt dat ze juist vaker dominant willen zijn. In het echte leven worden ze tegengehouden door schaamte voor hun fantasieën, maar dat is natuurlijk nergens voor nodig.

Wat doe jij met je fantasieën?

Jij hebt altijd een keuze als het gaat om jouw seksuele fantasieën: doe je er iets mee of niet? Wil je dat ook? Sommige fantasieën liggen met gemak in jouw bereik. Bespreek het eens met je partner, hoe denkt hij of zij er over? Leg uit waarom iets jou leuk lijkt en hoe jij dat wilt aanpakken. Misschien gaat jouw partner wel mee in jouw fantasie. Respecteer het ook wanneer jouw partner die ene fantasie juist helemaal niets vindt. Kijk dan naar wat er wel mogelijk is. Open communicatie is de sleutel om met elkaar af te stemmen hoe jullie je seksleven invullen en hoe je het spannend houdt. En fantaseren over die hete vader van het schoolplein, terwijl jij jezelf verwend met je vibrator, is helemaal niet erg.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?