Dompel jezelf onder in onze nieuwe campagne over de vijf zintuigen!

5 senses

Op reis door je zintuigen! Dat gaan we de komende weken doen in onze splinternieuwe campagne. Want zeg nou zelf. Hoe heet zou je seksleven zijn als je elkaar niet kon aanraken? Elkaars stem niet kon horen of elkaars lichaamsgeuren niet op kon snuiven? De vijf zintuigen spelen een opwindende rol in een stomend seksleven, maar we vergeten ze wel eens. Tijd om ze wakker te schudden!

Waar denk je aan als je aan seks denkt? Waarschijnlijk borrelen er nu beelden op van strelende handen, kussende monden en in elkaar bewegende lichamen. Maar voelen is slechts een van de vijf zintuigen. Stel je voor dat je ook met volle aandacht van die andere vier zintuigen zou genieten. En als je helemaal los zou gaan met alles wat je lichaam te bieden heeft. Seks is zoveel meer dan alleen die penis en die vagina die stoute dingen doen met elkaar. Full sensory sex, daar draait het om.

Vijf sensuele zintuigen

Touch

Zachte vingertoppen die je hals strelen. Handen die je billen stevig vastgrijpen. Warme lippen die vlinderlichte kusjes achterlaten op je buik. Kippenvel over heel je huid en tintelingen die tot diep in je binnenste doordringen. Het is niet voor niets dat je even rilt wanneer je partner je dijen teder streelt of wanneer je yoni of je lingam gemasseerd wordt. Je huid is een van de gevoeligste organen van je lijf.

Maar ook zonder aanrakingen voel je dingen. Zoals wanneer je partner je diep in de ogen kijkt terwijl hij langzaam in je op en neer beweegt. Of wanneer je haar adem langs je hals voelt strijken. Dus doe je ogen dicht en laat je meevoeren met wat je voelt. Laat het je raken. En durf verder te gaan. Experimenteer, ontdek nieuwe erogene zones…en kinky speeltjes.

See

Jouw ogen. Zijn ogen. Hij ziet jou. Jij ziet hem. Jullie gaan helemaal in elkaar op en je laat je blik langs de textuur van zijn huid, de zweetdruppeltjes op zijn lip en zijn sexy, scheve hoektandje glijden. Het kaarslicht werpt flakkerende schaduwen over jullie lichamen, die traag bewegen op het ritme van jullie sensuele, naakte tango. Jullie ogen laat elkaar niet los en jullie ontdekken duizenden kleuren in elkaars regenboogvlies.

We zien elkaar elke dag maar zien we elkaar ook écht? Hoe kijken we naar onszelf en naar onze lichamen? Durven we naakt en vol zelfvertrouwen in de spiegel te kijken of krimpen we ineen? En wat gebeurt er als we onze ogen helemaal buitenspel zetten? Vanaf 15 september staat ons magazine in het teken van dit zintuig.

Hear

Het geraas van de wind door de bomen. Van kwetterende vogeltjes, kabbelende riviertjes en donderende watervallen. De geluiden van de natuur roepen vertrouwde en tegelijk meeslepende gevoelens in ons op. Maar ook de geluiden van de mensen om ons heen raken ons. Een diepe stem, een aanstekelijke lach of de sexy woordjes die iemand in je oor fluistert. Zwoele liedjes en sensuele audioporno. Lees en luister hier meer over vanaf 29 september!

Stille seks, waarin je elkaar zwijgend aanstaart, kan heel sexy zijn. Maar waarom krijgen we van hijgen en grommen nóg meer kippenvel? Denk aan een diepe, wellustige kreun die smeekt om meer. Of aan het geluid van ingehouden adem omdat een tong nét langs dat gevoelige plekje glipt. Laat jezelf horen en luister naar de zinnelijke geluiden en klanken. Ze zijn overal om je heen.

Taste
Bijt in elkaars lippen, lik elkaars vingers en huid af en duik in de wereld van smaken en sensuele verlangens. Je tong is de hele dag bezig met het proeven van zoete, zoute, bittere en zure smaken in je voedsel. En in het lichaam van je partner. Want wanneer jullie diepe, natte kussen uitwisselen, proeven jullie smaakpapillen elkaars lippen en speeksel. Dat maakt je alleen maar geiler.

Ook eten kan je geiler maken. Soms door de smaak, soms door de textuur en soms door de vorm en de seksuele associaties die ze oproepen. Orale seks is natuurlijk het summum. Laat jullie tongen langs elkaars lichamen glijden en proef bewust van elk druppeltje lichaamsvocht. Waar verlang je naar? Ben je hongerig naar meer? Vanag 10 oktober leren wij je meer over het effect van eten op jouw libido en seksleven.

Smell

In de literatuur weten ze welke verpletterende impact geuren hebben op je emoties. Denk aan de hoofdpersoon in Prousts A la recherche du temps perdu die door een simpel Madeleinekoekje terug naar zijn jeugdherinneringen wordt geslingerd. Ook jij bent gevoelig voor associaties door geuren. Denk aan de betoverende geur van een pan tomatensoep zoals je oma die maakte. Aan de bijna lege flesjes parfum van jaren geleden die een wereld aan herinneringen bovenhalen wanneer je er eventjes aan ruikt. Of aan de natuurlijke, verse zweetgeur van ge geliefde, de laatste keer dat jullie vreeën.

Adem in, adem uit. En zet je neus maar eens wagenwijd open. Hoe ruikt de liefde voor jou? Wat doen geuren voor je libido en seksuele verlangens? En wat zeggen geuren over je lichaam? Dit en meer, vanaf 20 oktober!

Onze Senses-campagne

Deze campagne vertellen we je alles over de vijf zinderende zintuigen. We geven je tips om je zintuigen optimaal te gebruiken en we duiken diep in de effecten van de zintuigen op je lichaam, je geest en je seksleven. En als klap op de vuurpijl delen wij een sensationeel zesde zintuig met jullie! We nemen je graag mee op deze reis, heb jij er ook zo’n zin in?

 

 

 

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?