Vakantie in een erotiek hotel of op een erotische camping

erotiek hotel koppel

Vakantie vieren is een geweldige manier om jezelf weer op te laden. Genieten van vrijheid, natuur, zon, zee en strand. Veel stellen vrijen op vakantie meer, omdat ze dan eindelijk meer tijd voor elkaar hebben. Je kunt ook een stapje verder gaan natuurlijk. Ken jij bijvoorbeeld het fenomeen erotiek hotel of erotiek camping al? Jij kunt jezelf geen betere vakantie wensen als je vooral zin hebt in veel vakantieseks. Deze hotels en campings bieden alles wat je in een normale accommodatie hebt en meer: denk aan luxe kamers, leuke seksspeeltjes en soms zelfs een BDSM-speelkamer. En vooral genoeg mogelijkheden om seks te hebben. Met jouw partner natuurlijk, of met iemand die je daar ontmoet en als je het helemaal spannend wilt hebben, misschien wel met een ander stel.

Hoe vier je vakantie in een erotiek hotel?

Naakt dansen, naar swingersfeestjes gaan, nieuwe mensen ontmoeten op de camping die op zoek zijn naar seks en avontuur, samen gebruik maken van de BDSM-kamer: allemaal dingen die je kunt doen tijdens je verblijf op een erotiek camping of in een erotisch hotel. Maar ook terrasjes pakken, (naakt) zonnebaden aan het zwembad, de omgeving ontdekken en cocktails drinken behoren tot de mogelijkheden. Vakantie in een erotiek hotel en -camping betekent een upgrade van jouw normale vakantie én een upgrade van jouw seksleven. Alles waarvan jij houdt op reis, kun je ook doen wanneer je een erotiek hotel boekt. Seksueel gezien, kun je in jouw hotel of op die camping een stuk meer. De stellen die je op een swingersvakantie ontmoet, willen per slot van rekening hetzelfde, of je nu samen gaat of alleen. Ga je alleen? Let er dan wel op of het hotel of de camping waar jij heen wilt, boekingen accepteert voor singles. Voor de accommodaties geldt vaak een minimumleeftijd van 18 of 21 jaar.

Erotiek hotel voor koppels, swingers, singles en trio’s

Er zijn geen grenzen wanneer jij kiest voor vakantie in een erotiek camping of -hotel. Iedereen die geïnteresseerd is in een heerlijke seksvakantie is welkom. Kijk bij het boeken vooral naar wat de mogelijkheden zijn van het hotel of de camping. De ene accommodatie biedt namelijk een playroom en swingersavonden, terwijl het andere hotel meer gericht is op het stimuleren van hete seks voor al bestaande stellen. Vaak is naaktlopen toegestaan en organiseert het hotel zelfs een naakte discoavond waar openbare seks normaal is. Gaat je dat te ver? Er zijn ook speciale erotische campings waar naaktlopen wel toegestaan is, maar niet verplicht. Hier kun jij dus ook met je badkleding aan het zwembad induiken. Kies een erotiek hotel of erotiek camping die past bij jouw wensen en die van je partner. Bij onderstaande online reisspecialisten is precies te vinden wat allemaal kan, mag en ook vooral niet hoeft.

Reisspecialisten in erotische vakantie

Een erotiek hotel, camping of zelfs een fantastische erotische cruise boek je vaak bij het hotel of een keten zelf. Er zijn twee bekende reisorganisaties die gespecialiseerd zijn in erotische vakanties en dus een breed aanbod hebben.

Erotische reizen met Aphrodite Travel

Aphrodite Travel biedt fantastische accommodaties voor koppels en swingers. Het bedrijf biedt ook erotische cruises aan, net als vakanties voor nudisten. Hierbij is naaktlopen toegestaan uiteraard, maar is het niet de bedoeling dat je zomaar seks gaat hebben op het strand. Lekker warme bestemmingen voor nudistenvakanties zijn onder andere Marokko, Turkije, Curaçao, Frankrijk en Griekenland.

Kies je voor een swingersvakantie, dan kun je onder andere naar Frankrijk, Spanje, Griekenland, Jamaica en Mexico. Kinderen zijn uiteraard niet welkom in dit soort hotels. Wat je wel kunt verwachten? Spannende thema-avonden bijvoorbeeld! Een cruise is mogelijk naar bijvoorbeeld de Griekse eilanden.

Swingersreizen van Erotravel

Erotravel is reisspecialist voor swingers vakanties, swingerscruises en nudistenreizen. Ze bieden ook vakanties voor stellen die op zoek zijn naar erotische spanning en zelfs single reizen voor mensen die wel eens een sensuele erotische reis willen ervaren. Deze laatste categorie is bijzonder, omdat het niet makkelijk is om als alleenstaande een erotische vakantie te boeken. Voor een swingerscruise kun je o.a. naar Portugal, Sint Maarten, Jamaica of Florida en Mexico. Ook voor swingersvakanties kun je onder andere naar Turkije en Mexico.

Top 5 meest fantastische erotiek hotel

Een paar tips voor jouw mogelijk volgende vakantie naar de meest erotische hotels ter wereld, dichtbij en verre bestemmingen:

  1. The Adam & Eve in Turkije: de meest romantische hotelkamers vind je hier. Al noemt het hotel zichzelf the sexiest hotel in the world.
  2. Palm Resort Hotel in Las Vegas. Een hotel in de stad waar alles mag, dus ook de stoutste spelletjes. Boek die erotic suite en je beleeft een onvergetelijke erotiek vakantie.
  3. Hotel Amour in Parijs heeft een toepasselijke kamer met erotisch getinte wanddecoraties. Je zit bovendien middenin de stad van de liefde.
  4. Het Hedonism op Jamaica is een speeltuin voor volwassenen en de ‘meest sexy plek op aarde waar je zo mild of wild kunt zijn als je wilt!’, zo staat te lezen op de website.
  5. Propeller Island City Lodge in Berlijn is voor de kinky types onder ons. Ga los in de Two Lions room: middenin de kamer staat een stalen kooi en je kan jouw onderdanige letterlijk aan de ketting leggen.

Erotiek camping voor swingers en stellen

In heel Europa en dan vooral in Frankrijk, vind je leuke erotiek campings. De meeste scharen zich onder de naam swingers camping. In Frankrijk heb je Le Diamant Noir. Één van de bezoekers schrijft: “Je kunt op heel de camping, met uitzondering van het zwembad, jacuzzi en restaurant, seksen. En dat gebeurt dan ook!”. Ook Ran du Chabrier is voor koppels en swingers, terwijl Terre de Soleil voor stellen is bedoeld. Camping Centre Helio-Marin in Cap d’Agde is niet echt een erotiek camping, maar ligt midden in een naturisten gebied, waar mensen elkaar zeker wel opzoeken. In het aanbod van Erotravel en Aphrodite Travel vind je ook erotiek campings voor een geslaagde vakantie vol seks.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?