Welk fruit wordt met welk lichaamsdeel geassocieerd?

Welk fruit wordt met welk lichaamsdeel geassocieerd?

Als je ervan houdt om te sexten of graag eens een sexy berichtje wilt sturen naar je geliefde, dan is het handig om te weten welke groenten en welk fruit met welk lichaamsdeel geassocieerd wordt. Zo kun je door middel van emoji’s op een subtiele manier laten weten dat je veel zin hebt in zijn aubergine, en snap je waarom al die perziken worden geplaatst als je een mooi stel billen op social media ziet.

Welk fruit wordt met welk lichaamsdeel geassocieerd: fallus-vormige vruchten en groenten

Het meest voor de hand liggend zijn groenten- en fruitsoorten in de vorm van een fallus. Zo wekt een komkommer of banaan al snel associaties op met een penis. Ook een aubergine wordt veel gebruikt tijdens het versturen van sexy berichtjes: deze staat uiteraard ook voor de penis. Net als de courgette. Wil jij je partner verwennen met een orale sessie? Stuur hem dan een opwindende foto waarbij je aan een banaan likt als opwarmertje.

Lees ook: Alles wat je moet weten over sexting

Fruit dat wordt geassocieerd met billen

Er zijn diverse fruitsoorten die symbool staan voor billen. De appel bijvoorbeeld: mooi rond en soms met een duidelijke verdeling tussen de linker- en rechterbil. Ook de perzik wordt op socialmediakanalen gebruikt om een sappig vrouwenachterwerk aan te duiden. Overigens kun je hiervoor ook twee sinaasappelen gebruiken: iets minder glad, maar niet minder juicy.

Lekkere meloenen!

Het is maar de vraag of je het als compliment opvat als iemand ‘lekkere meloenen’ naar je roept, maar het is een feit dat deze vruchten worden geassocieerd met borsten. De vergelijking met meloenen geldt vooral voor grote, ronde borsten. Ook de bloemkool wordt wel gebruikt om grote borsten aan te duiden.

Vruchten die op testikels lijken

Welk fruit wordt met welk lichaamsdeel geassocieerd? Nou, vijgen en avocado’s worden ook wel gezien als testikels. Vooral als ze nog aan de boom zitten: vijgen groeien namelijk als paar, en omdat ze rond zijn is het niet gek om te zien waar de associatie vandaan komt. En dat niet alleen: de vijg zou ook nog eens het uithoudingsvermogen van een man verhogen, als je de vijg mixt met gekookte melk. Naast testikels worden avocado’s ook wel eens vergeleken met de vulva: wel door midden gesneden en ontpit, natuurlijk.

De binnenkant van deze vruchten lijken op een vagina

Als je het wilt, kun jij in bijna elke vrucht wel iets suggestiefs zien. Vraag jij je wel eens af met welk fruit de vagina wordt geassocieerd? Dat is een hele lijst! Denk bijvoorbeeld aan de binnenkant van een perzik. Met zijn zoete vruchtvlees en de twee delen die ontstaan door het verwijderen van de pit, heeft deze vrucht zeker iets weg van een vulva.

Ook de binnenkanten van een vijg, aardbei en papaja hebben wel wat weg van de vagina, maar het ligt vooral aan de context. Stuur je een berichtje met sexy tekst of een seksuele foto? Dan kan het fruit aan de seksualiteit bijdragen. Zo kun je een doorgesneden aardbei of twee mandarijnpartjes heel eenvoudig op beeld seksualiseren, maar je zult niet direct aan de vulva denken als je gewoon een mandarijntje aan het pellen bent. Dat geldt ook voor de sappige mango en watermeloen.

Deze fruitsoorten dragen bij aan een beter seksleven

Naast de associatie van fruit en groenten met bepaalde lichaamsdelen, zijn er ook fruitsoorten die daadwerkelijk bijdragen aan een beter seksleven. Avocado’s bijvoorbeeld, zitten boordevol vitamine B6 en foliumzuur, wat respectievelijk bijdraagt aan stabilisatie van de hormonen en energie geeft. Watermeloen verbetert de erectie en zorgt voor een hoger libido. Perziken zitten vol vitamine C, wat zorgt voor een verbetering van de kwaliteit van het sperma. Tot slot mogen we aardbeien en frambozen niet overslaan: de zaadjes van deze vruchten zitten vol zink. Voor vrouwen zorgt dat ervoor dat ze makkelijker zin krijgen in seks, terwijl het bij mannen het testosteronniveau positief beïnvloedt.  Zo weet je voortaan wat je in jouw mandje moet laden bij de groentenboer.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?