10 beste seksstandjes voor diepe penetratie

diepe penetratie erotisch fruit

Diepe penetratie: het is lekker voor velen. Door diep te penetreren genieten zowel de ontvanger als gever van extra veel stimulatie. Heb je een kleinere penis dan gemiddeld, dan zijn deze standjes daarom ook een aanrader. Maar ook bij sommige vrouwelijke stellen is diepe penetratie gewenst. Dat bereik je met de tien beste seksstandjes voor diepe penetratie.

1. Doggy style voor diepe penetratie

Een oud, vertrouwd en heel bekend standje: doggy style of achterlangs. Bij dit standje zit de ontvanger op de knieën op bed en zit de penetrerende man (of vrouw met voorbinddildo) achter de ontvanger. Omdat jij je benen en billen helemaal spreid voor de gever, kan je extra diep gepenetreerd worden. Bouw het rustig op, want dit standje kan best even wennen zijn. In het geval van een vrouw-man stel, kan jouw lief met zijn penis de G-spot stimuleren en dat zorgt voor intense stimulatie. Het is trouwens de bedoeling dat de man de vrouw vaginaal penetreert als je het doggy style doet, dus maak hem duidelijk dat jij niet anaal verrast wil worden. Bij een man-man stel draait het natuurlijk wel om anale penetratie. Ook dit is extra gevoelig, omdat jij door de diepe penetratie de prostaat van de ontvanger kunt stimuleren.

2. Diepe penetratie? Doe het strijkijzer!

Dit standje heeft wel iets weg van doggy style. Jij ligt als ontvanger met je bovenlijf en gezicht op bed. Je heupen druk je omhoog (met een kussen gaat dit makkelijker), met de benen wijd en gestrekt. De man of vrouw met voorbinddildo (of gewoon een vibrator) komt achterlangs binnen, terwijl diegene op de knieën op het bed steunt, buiten jouw benen. Volgens sextherapeut Ian Kerner, auteur van het boek She Comes First, is dit standje geweldig vanwege de G-spot stimulatie bij de vrouw en zorgen de gelifte heupen voor een lage barrière. Ook geschikt voor man-man stellen, vergeet dan vooral niet om voldoende glijmiddel te gebruiken.

3. De Cowgirl

Misschien moet jij je even over wat schaamte en aarzeling heen zetten, maar geloof ons: de Cowgirl is top voor diepe penetratie. Bij dit standje heeft de vrouw de touwtjes in handen. De man of vrouw met voorbinddildo ligt op de rug op bed. De ontvanger zit bovenop, met haar knieën op het matras. Kun jij je voorstellen dat dit het favoriete standje van veel mensen is, met het uitzicht op jou? Wij ook! Begin rustig te bewegen, zodat je niet direct uitgeput raakt. Met jouw handen op de borst van je partner kun jij je afzetten. Je kunt allerlei verschillende bewegingen maken, zoals heen en weer bewegen, rondjes draaien met jouw heupen en op en neer bewegen. Ben je moe geworden? Door iets hoger op je knieën te gaan zitten, kan hij of zij ook stoten.

Lees ook: Dit zijn de beste Kamasutra standjes

4. Missionaris

Het vertrouwde missionarisstandje werkt heel goed als je houd van diepe penetratie. Bovendien zorgt het voor intimiteit, omdat jullie elkaar kunnen aanraken en aankijken. De vrouw ligt op haar rug, terwijl de man of penetrerende vrouw tussen haar benen ligt en haar penetreert. Hoe wijder jij jouw benen doet, des te dieper kan je lief zijn penis in je duwen – of je partner haar voorbinddildo.

5. Face-off: de aankijker voor diepe penetratie

De penetrerende partner gaat op de rand van het bed zitten, terwijl de voeten steunen op de grond. De vrouw gaat geknield op zijn schoot zitten. Door de wijde positie van haar benen, kan de penetrerende partner extra diep komen. Het voordeel voor beiden is dat je elkaar kunt aankijken en kunt zoenen. Nog een pluspunt voor de vrouw: zij kan het tempo bepalen, omdat zij bovenop zit.

6. Cowgirls Helper

Net als bij het Cowgirl standje, zit jij bovenop je geliefde. Het fijne bij dit standje is dat hij of zij jou helpt met de bewegingen. Jij steunt met je tenen op het matras en je partner houdt je heupen of dijen vast. Door jou naar boven te tillen of in elk geval op en neer te bewegen, ondersteund hij jou bij jouw moves. En dat is fijn, want de Cowgirl is best vermoeiend. Overigens is dit standje ook heel geschikt voor mannelijke stellen, waarbij de ontvanger anaal gepenetreerd wordt.

7. De Zeester

Het ultieme standje voor diepe penetratie is de Zeester. Bij dit standje ligt de ontvanger de rug, met de benen omhoog en de enkels richting zijn of haar schouders. Vind je het lastig om jouw benen in deze positie te houden, dan kan je partner je helpen. Volgens Kerner krijg je op deze manier clitorale stimulatie van de pelvis van je geliefde, in het geval van vrouw-vrouw of man-vrouw stellen. Man-man stellen genieten van stimulatie van de prostaat bij de Zeester. Is dat niet voldoende? De ontvangende partner heeft de handen vrij om zichzelf te stimuleren.

8. Lepeltje lepeltje

Ook deze klassieker zorgt voor extra diepe penetratie. Jij ligt op je zij op bed, met jouw rug naar je partner toe. Deze ligt achter je. Trek je knieën op, zodat zijn penis of haar voorbinddildo op deze manier diep bij je naar binnen kan komen. Het fijne van dit standje is de diepe penetratie en het feit dat het niet al te veel moeite kost. Ideaal als je toch wilt vrijen, maar allebei moe bent.

9. De Lotus

Het Lotus standje (of in het Engels de Om) kan een beetje ingewikkeld lijken, maar geloof ons: het is de moeite waard. De man zit in kleermakerszit op het bed. Jij gaat op zijn schoot zitten, met je gezicht naar hem toe. Schuif voorzichtig over zijn penis en gebruik voldoende glijmiddel als je dit nodig hebt. Als je helemaal zit, dan vouw jij je benen om je partner heen, achter zijn rug. Vervolgens kun je naar voren en achter bewegen.

10. Het Botervlootje

De naam is misschien niet zo sexy, maar het standje is het wel. Ben je dol op diepe penetratie en niet bang om jezelf te laten zien, dan is het Botervlootje zeker de moeite waard. Jij ligt op je rug, met je rug en heupen omhoog en de enkels bij je hoofd. De man steunt met zijn voeten op het matras en squat. Vervolgens penetreert hij jou. “Het standje is extra sensueel,” zegt Kerner, “omdat dit waarschijnlijk helemaal nieuw voor jullie is. Daarom zorgt dit standje voor nieuwe sensaties. Bovendien stroomt het bloed naar haar hoofd, waardoor dit nog wordt versterkt.”

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?