Standjes voor mannen met een kleine penis

kleine penis

De onbetwiste ster in vrijwel elke pornofilm is de grote penis. Maar wat nou als je niet zo groot geschapen bent? Of dat je een kleingeschapen partner hebt? Het is een fabeltje dat je alleen iemand kunt plezieren met een grote penis. Het gaat niet om de maat, maar om wat je er mee doet. En met deze standjes voor mannen met een kleine penis zit dat wel goed.

Wanneer spreken we van een kleine penis?

De lengte van hun piemel is voor veel mannen belangrijk. Ze vergelijken onder de douche na het sporten en erover opscheppen is niks geks bij tienerjongens. Maar wat als die van hem kleiner is dan gemiddeld? Dit kan voor een hoop onzekerheid zorgen. Maar hoe groot is een gemiddelde penis eigenlijk?

  • Een ‘normale’ penis is tussen de 10 en 16 centimeter (gemiddeld 13 centimeter) lang in erectie.
  • Gemiddeld is een slappe penis zo’n 9 centimeter lang.
  • De omtrek van respectievelijk een slappe en stijve penis is 9 en 11 centimeter.
  • Is hij in slappe toestand tussen de 3,8 en 9 centimeter lang, dan spreken we van een kleine penis.
  • Is de penis minder dan 3,8 centimeter als hij slap is? Dan spreken we van een micropenis. Dit is niet gewoon een klein uitgevallen exemplaar, maar een lichamelijk probleem met vaak een hormonale oorzaak. Het komt maar bij 0,6% van de mannen voor.

Seks is meer dan penetratie

We zeggen het nog maar eens: de meeste vrouwen komen niet klaar door penetratie alleen. Voor goede seks is er meer nodig: voldoende voorspel, clitorale stimulatie met je handen, mond en tong en natuurlijk een fijn naspel. Ook al heb je een kleinere penis dan gemiddeld: dit maakt voor haar orgasme dus helemaal niks uit. We moedigen kleingeschapen mannen aan om creatief te zijn en hun partners om geen punt te maken van zijn kleiner-dan-gemiddelde mannelijkheid. Respect voor elkaar draagt bij aan een geweldig seksleven.

De beste standjes voor een kleine penis

Natuurlijk genieten we wel van penetratie. Voor mannen met een kleine penis is het beste standje een standje waarbij je diep kunt penetreren. De meeste standjes zijn overigens geschikt voor zowel man-vrouw als man-man koppels. Ben je er klaar voor? Daar komen ze!

De G-whiz

Bij dit standje lig jij als ontvanger op je rug op bed, met je nek en bovenlichaam op een kussen en je billen in de lucht. Je kuiten rusten op de schouders van je partner. Hij schuift bij je naar binnen, waarna jij je spieren aanspant. Hoe strakker jij je spieren aanspant, des te beter kun jij hem voelen. Vergeet het glijmiddel niet!

Splitting bamboo

Een variant op de G-whiz is het standje splitting bamboo. Hierbij laat je maar één been rusten op de schouder van je partner en hoef je je billen niet helemaal in de lucht te tillen. Dat maakt dit standje direct wat minder vermoeiend. Bovendien is het met deze positie makkelijker om je clitoris te (laten) stimuleren.

Doggy style

Dit bekende standje is perfect voor als je hem diep in je wilt voelen. De ontvanger zit op handen en knieën met de billen naar de partner toe op bed. De man penetreert anaal of vaginaal. Het fijne van dit standje is dat je heel diep komt. Hoe verder de ontvanger zich bukt richting het kussen, des te dieper de man kan penetreren.

Face-off

Bij dit standje zit de man op de rand van het bed of de bank. Jij zit met je gezicht naar hem toe, terwijl je knieën op het bed of de bank rusten. Dit standje heeft als voordeel dat hij je diep kan penetreren. Het is een intieme positie, omdat je kunt zoenen en knuffelen, en omdat je je handen vrij hebt om elkaar op andere manieren te verwennen.

Pile driver voor de kleine penis

Hoewel je waarschijnlijk niet dieper kunt penetreren dan met dit standje (voordeel!) is het ook een enorme uitdaging. Of dat een nadeel is, dat laten we aan jou over. Het werkt zo: de ontvanger ligt op een platte ondergrond, maar alleen met het hoofd, nek, schouders en de bovenrug. De knieën zijn opgetrokken, waarna de man squat boven de ontvanger en penetreert. Hij kan helpen door de knieën of bovenbenen van de ontvanger vast te houden. Zoals gezegd: het is een hele uitdaging en waarschijnlijk te veel voor veel mensen om er ook echt plezier van te hebben. Maar eens proberen kan nooit kwaad, toch?

Elevated reverse cowgirl

De reverse cowgirl is een spannend standje, waarbij de vrouw op de schoot van de liggende man zit, met haar rug naar hem toe. Het elevated reverse cowgirl standje wijkt daar niet veel vanaf: de enige toevoeging is dat de man met zijn heupen op een kussen ligt. Omdat zijn heupen worden verhoogd bij dit standje, komt hij extra diep bij je naar binnen.

Ga eens anaal: plank standje

Een kleine penis heeft zeker voordelen: pijpen en anale seks is bijvoorbeeld een stuk makkelijker. Het plank standje is heel geschikt voor anale seks met een kleinere penis. De partner die wordt gepenetreerd ligt op zijn of haar buik op het bed. De penetrerende persoon komt van achteren binnen en houdt een soort plank-houding aan. Omdat de benen van de ontvanger uitgestrekt en plat naast elkaar liggen, wordt er maar een kleine opening voor de penis gecreëerd.

Onzeker over je penis?

Ben je onzeker over het formaat van je penis? Praat erover met je partner. Wil jij hem of haar graag eens verrassen met een groter formaat? Dan kun je overwegen om een holle voorbinddildo te gebruiken. Deze dildo schuif jij over je eigen penis, waarna je je lief ermee kunt stimuleren. Of probeer eens een penissleeve, dit is bijna hetzelfde als een holle voorbinddildo alleen voel jij als penetrerende partner nog wat meer! Maar geloof ons als we zeggen dat het formaat écht niet het belangrijkste is.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?