Dit zijn de 10 beste Kamasutra standjes

Ben je van plan je te gaan verdiepen in bijzondere standjes om je seksleven extra pit te geven? Kies voor de Kamasutra! Dit eeuwenoude leerboek van Vâtsyâyana wordt gezien als het belangrijkste leerboek met seksuele standjes. Het is afkomstig uit India en stamt vermoedelijk uit de tweede eeuw na Christus.

1. Kamasutra standje 1: de schaar

Één van de lekkere standjes uit de Kamasutra is de schaar. Het is belangrijk dat de vrouw op een plek ligt die bijna tot het middel van de man komt, zoals op een eettafel of bureau. Dat zorgt direct al voor een extra impuls! Bij de schaar ligt de vrouw op haar rug, met haar billen aan de rand van de tafel. De vrouw doet haar benen omhoog en de man kruist ze voor haar. Hij kan haar nu penetreren, terwijl hij de benen bij de enkels vasthoudt. Dit is één van de leuke seksstandjes voor mannen en vrouwen, omdat hij extra intens voelt. De vagina wordt nauwer omdat haar benen zijn gekruist en de vrouw heeft haar handen vrij om zichzelf of de man te stimuleren.

2. The Dolphin

Vind je het lekker als de man de leiding neemt? Dan is The Dolphin één van de beste standjes uit de Kamasutra. Bij deze positie ligt de vrouw op haar rug met haar benen gespreid. De man zit op zijn knieën en trekt haar onderlichaam naar zich toe. De vrouw rust uiteindelijk alleen nog op haar schouders en hoofd op het bed: haar hele onderlichaam is opgetild en haar handen liggen op zijn bovenbenen. Het voordeel van deze Kamasutra positie is dat de man alle macht heeft. Hij bepaalt de snelheid en het ritme.

3. Doggystyle

Dit standje is zo bekend, dat je misschien niet eens wist dat het tot één van de Kamasutra posities behoord. Bij dit populaire seksstandje zit de vrouw op haar handen en knieën. De man zit op zijn knieën achter de vrouw en houdt haar heupen vast. Doggystyle is een vaginaal standje: de man gaat met zijn penis de vagina binnen. Dit is voor zowel man en vrouw één van de beste standjes, omdat de man diep kan penetreren. Dit zorgt bij beide partners voor extra genot.

4. Kamasutra positie: Reverse Cowgirl

Dit is één van de verschillende standjes die je regelmatig in pornofilms voorbij ziet komen: de Reverse Cowgirl. Women on top, daar houden we van! De man ligt op zijn rug en de vrouw zit omgekeerd op hem, op haar knieën en met haar rug naar zijn gezicht toe. Door te draaien met haar heupen worden beide partners gestimuleerd. Het voordeel van dit standje is dat de penis extra diep komt en dat zij het tempo bepaald.

5. De sofa

Voor dit lekkere standje verplaatsen jullie je naar de bank. De man gaat zitten met zijn rug tegen de rugleuning. De vrouw gaat op zijn schoot zitten, met haar gezicht naar hem toe. De man gaat de vagina binnen met zijn penis, waarna de vrouw achterover op zijn benen gaat  liggen. De man houdt haar bovenbenen vast. Voor extra evenwicht kan de vrouw haar handen op de grond zetten. Dit is één van de lekkerste standjes voor de man: hij heeft een fantastisch uitzicht en hoeft niks te doen. De dame heeft de touwtjes in handen!

6. Beste standjes: the Amazon

The Amazon is één van de meest intieme Kamasutra posities. Hierbij zit de man op een stoel en zit de vrouw op zijn schoot. Ze moet wel met haar voeten bij de grond kunnen, dus je kunt ook op een kruk gaan zitten. Dit relaxte standje is één van de beste standjes voor stellen die graag willen zoenen en knuffelen. En omdat de vrouw bij de grond kan met haar voeten, kan ze makkelijk op en neer bewegen. Voor de man is het, net als de Sofa, een erg ontspannen positie.

7. De Olympus

Tijd voor de heren om weer aan de slag te gaan en wel met het seksstandje de Olympus. Hierbij staat de man en wordt de vrouw opgetild. Door samen de heupen te bewegen ontstaat een diepe en intense penetratie. De vrouw houdt hierbij de nek van de man vast. Het is natuurlijk van belang dat de man stevig staat en dat de vrouw die wordt opgetild niet te wild beweegt. Het voordeel van de Olympus is dat je dit standje overal kunt doen! Kijk alleen wel uit in de douche, want door de glibberige vloer kun je makkelijker uitglijden.

8. The Nirvana

Het nirvana: de plek die volgens het Boeddhisme de hoogste staat van de mens is. Met de Kamasutra positie The Nirvana bereik jij dit hoogtepunt misschien ook wel! De vrouw ligt op haar rug, met haar benen bij elkaar. Ze houdt het hoofdeind van het bed vast. De man vouwt zijn benen om haar benen aan de buitenkant, waarna hij haar penetreert. Het voordeel van dit seksstandje is dat het extra intens aanvoelt, door de gesloten benen. Bovendien wordt op deze manier de clitoris gestimuleerd.

9. Kamasutra posities: The Black Bee

Bij dit lekkere standje mag de man opnieuw zitten. Hij ligt op de rand van het bed, zodat hij met zijn voeten bij de grond kan. De vrouw zit op zijn penis, met haar rug naar zijn gezicht toe. De voeten worden aan de zijkanten van zijn benen op het matras geplaatst en ook de handen moeten plat op het matras worden gezet. Het voordeel van dit standje is dat je bij dit Kamasutra standje diep gepenetreerd wordt én dat de penis de G-spot stimuleert.

10. The Close-Up

Tot slot nog een super intieme positie om de liefde te bedrijven: de Close-Up. De man en vrouw liggen lepeltje-lepeltje, maar dan met opgetrokken knieën. De man kan vrij makkelijk penetreren, al moet de vrouw haar bekken wel wat kantelen. Dit relaxte standje is een aanrader voor een extra intiem moment. De man kan tegelijkertijd met de borsten van de vrouw spelen.

Kamasutra spellen

Vind je het spannend om een Kamasutra boek te kopen of om zomaar een Kamasutra positie voor te stellen aan je partner? Schaf dan één van onze erotische spellen aan! Met de speelkaarten leer je bijvoorbeeld 54 verschillende Kamasutra posities. En met het Kamasutra Pokerspel speel je een opwindend potje poker met twee tot vier personen.

 

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?