10 variaties op het klassieke missionaris standje

De missionaris is één van de lekkerste en bekendste seksstandjes. Hij wordt wel eens bestempeld als suf of voor beginners, maar dat is onterecht! Deze positie is namelijk perfect om te zoenen, elkaars nek en oren te likken en om oogcontact te houden. Je hebt veel huid-op-huid contact, het kan zowel liefdevol als ruig zijn en misschien vind jij het heerlijk om het lichaam van jouw partner bovenop je te voelen. Zorg voor een extra sensatie met sextoys, door anders te bewegen of te masturberen. Wist je dat er wel tien variaties op het klassieke missionaris standje zijn? Wij sommen ze voor je op.

1. Naar de maan en terug

Iets wat zo lekker is dat je het gevoel hebt op te stijgen naar de maan en weer terug, ken je dat? Dat is deze variatie van de missionaris. Jouw partner duwt je benen omhoog en houdt jou stevig vast bij de enkels wanneer hij of zij binnenkomt. Je partner buigt je benen, duwt ze tegen jouw borst of legt ze op de eigen schouders. Met dit standje ‘missionaris naar de maan’ kun jij alle kanten op. Het lekkere is vooral de diepe penetratie. En het sexy uitzicht natuurlijk.

2. Het glijdende missionaris standje

Voor jullie van bil gaan, smeren jullie elkaar compleet in met glijmiddel of massageolie. Vanavond draait alles om ordinair glijden en genieten van elkaars lichaam en daarbij mag je best vies worden. Deze missionaris is lekker losbandig en ruig. Door het glibberen is het lastiger in positie te blijven, maar dat is juist de funfactor van deze variatie. Wil je de lakens schoon houden? Gebruik dan waterbasis glijmiddel (dat vlekt niet) of leg handdoeken in je bed. Er zijn ook waterdichte dekens die speciaal ontworpen zijn om te gebruiken met glijmiddel en massageolie.

3. Doet het in slow motion

Het missionaris seksstandje wordt super intiem als je het in slow motion doet. Neem alle tijd voor elkaar, zet sexy muziek op met een trage beat en beleef alles bewust. Hoe voelt het wanneer jouw partner met de punt van zijn penis of haar strap-on tegen je aan komt? Voel jij hem of haar langzaam binnenkomen? Vertraag nog meer of neem pauze op het moment dat één van jullie klaar dreigt te komen. Streel, knijp, zoen en kietel. Beleef het moment samen, zo heerlijk intens.

4. Verhoog de missionaris voor diepe penetratie

Als jij fan bent van extra diepe penetratie, is er een super eenvoudige truc om dit te bereiken in de standaard missionarispositie. Leg een kussen onder je billen, zodat jouw heupen in een andere hoek komen. Zo lig jij hoger met je billen en komt jouw partner dieper in je. Een kleine aanpassing voor een groot verschil. Dit is ook een aanrader voor mannen die kleiner geschapen zijn of een micropenis hebben.

5. Zijwaartse variatie op de missionarishouding

Als jij een man bent of een mannelijk partner hebt die groot geschapen is, en waarbij diepe penetratie niet altijd lekker voelt, dan is de zijwaartse missionaris een hele fijne positie. Voer je dit standje uit op je zij, dan kan hij namelijk niet zo diep penetreren. Degene die ontvangt, ligt op de rug en draait de heupen zo’n 45 graden. Zo vormt je lichaam een twister en kan je partner zijwaarts bij jou binnenkomen.

6. De X-spot: lichaam in kruisvorm

Na de G-spot en de A-spot is er nu ook de X-spot. Ga op je rug liggen en spreid jouw armen en benen als een X. Je partner zweeft boven jou, alsof hij of zij zich opdrukt. Met de liezen liggen jullie op elkaar. Hij of zij geeft jou het gevoel je compleet te willen doorkruisen. Veer lekker mee, sluit je ogen en kijk jouw partner af en toe aan om te zien hoe gefocust hij of zij is. Wedden dat dat voor een extra tinteling zorgt?

7. De krolse kat: voor hetero’s en vrouwelijke stellen

Bij deze missionaris variant schuift de gever omhoog, zodat zijn of haar heupen hoger zijn dan die van jou, de vrouwelijke ontvanger. Als jouw partner eenmaal in je zit, duwt hij of zij met zijn schaambeen tegen je clitoris. Laat hem of haar cirkels draaien, zachtjes schuren, op en neer wrijven of heen en weer gaan. Doe alles wat maar goed voelt.

8. De hangende missionaris

Vergeleken met de reguliere variant is de hangende missionaris een kleine aanpassing, maar zorgt het voor een heel andere beleving. Degene die gepenetreerd wordt, ligt op de rug met de schouders en hoofd over de rand van het bed. Zo kun je gemakkelijk draaien en buigen om de hoek te veranderen. De penetratie wordt dus dieper, stimulatie kun je anders aanpakken en je voelt je compleet vrij.

9. Zet de boel op slot

Als jij je benen in missionaris tegen elkaar drukt, wordt plotseling elke stoot lekkerder. Voor een man is het penetreren heerlijk, omdat zijn penis constant tussen benen en schaamlippen of billen naar binnen glijdt. Deze positie is ook goed voor de luie mensen onder ons: als jij zo stijf als een plank ligt heb je de volledige controle. Je hoeft niets te bewegen, maar kan alles aansturen.

10. Gooi je benen over die schouders

Je toont complete overgave als jij jouw benen over jouw partner’s schouders gooit. Deze missionaris variant is vooral sexy, omdat jij laat zien hoeveel je verlangt naar jouw partner. Bovendien gaat de penetratie diep en wordt eventueel ook de G-spot gestimuleerd. De handen die nog vrij zijn, gebruiken jullie voor extra sensatie: speeltjes, stimulatie, strelen, noem maar op. Leef jezelf compleet uit op één van deze 10 variaties op het missionaris standje.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?