De beste standjes met een micropenis

banana party micropenis

Seks betekent geven en nemen, elkaar naar het hoogtepunt helpen en genieten van je diepste en geilste verlangens. Als jij een micropenis hebt dan moet je creatief zijn. Een kleine penis zorgt er vaak voor dat diep penetreren lastig is. Maar geen zorgen: het gaat er niet om hoe groot jouw gereedschap is, maar wat je er mee doet. Ook met een micropenis kun jij je partner (en jezelf) compleet overdonderen met de lekkerste standjes.

Wat is een micropenis?

Een micropenis komt voor bij nog geen twee op de tienduizend mannen. Een micropenis is in slappe toestand maximaal vier centimeter groot. Ter vergelijking: de gemiddelde penis is in slappe toestand rond de tien centimeter. Een micropenis kan ontstaan door een genetische of hormonale afwijking. Daardoor is direct na de geboorte van een jongetje al te ontdekken of hij een micropenis heeft. Het feit dat slechts 0,015 procent van alle mannen een micropenis heeft, geeft aan dat het dus relatief zeldzaam is.

Creatief in bed met micropenis

Een kleine penis wil niet direct betekenen dat de seks er onder lijdt. Je moet creatief zijn met een micropenis en standjes uitkiezen waarbij je optimaal kunt penetreren. Het helpt als jij je partner daarbij ook op een andere manier stimuleert, bijvoorbeeld clitoraal, anaal, of met een vibrerend speeltje. Door die gedwongen creativiteit is het genot des te lekkerder. Misschien zelfs wel beter dan bij een man met een grote penis. De man met micropenis zal zich minder egoïstisch gedragen in bed, om zijn partner te plezieren.

De beste standjes met een micropenis

Seks is een prachtig iets. Het is ongelooflijk hoe de mens in staat is intens te genieten van (een orgasme door) seks en stimulatie. Ook wanneer jij niet gezegend bent met een gemiddeld formaat penis, hoef jij je absoluut geen zorgen te maken. Met een micropenis ben je in staat verbluffende seks te hebben. Het is niet de grootte die telt, maar wat jij precies doet met jouw penis. Is jouw partner een vrouw, focus je dan bij penetratie op de G-spot. Die ligt slecht drie centimeter die in de vagina. Bij een man kies je voor standjes met diepere penetratie. Schroom niet om er een paar hulpmiddelen bij te nemen, bijvoorbeeld een vibrator of een buttplug.

Standje voor diepe penetratie: het slakkenhuis

Er zijn vijf standjes voor een micropenis die wij jou als tip willen meegeven, te beginnen met het slakkenhuis. Jouw partner ligt op zijn of haar rug, met de knieën opgetrokken naar de borst en de voeten over jouw schouders. Terwijl jij voor jouw partner knielt, trekt hij of zij de billen omhoog. Ondersteun hem of haar met je handen onder de dijen of heupen. Zo heb je ook meer grip op het stoten, wanneer jij naar binnen gaat. Buiten dat jij diep kunt penetreren, heb je ook nog eens zicht op hoeveel jouw partner geniet. En dat maakt het slakkenhuis zoveel heter. Dit standje is zowel vaginaal als anaal te beleven.

De gespleten tak standje voor micropenis

Laat jouw partner op de rug liggen met één been over jouw schouder en het andere over je dij. Doordat jouw partner zich kan optillen aan dat been over jouw schouder, kun jij dieper penetreren met jouw micropenis. Hoe meer je hem of haar ondersteunt, hoe hoger jouw partner komt en hoe dieper jij er in kunt gaan. Win-win voor beiden! Mocht één van jullie nog handen vrij hebben: gebruik die vooral om te stimuleren.

De schoothond: variant op doggy style

Op zijn hondjes is één van de beste standjes met een micropenis. Diepere penetratie krijg je niet. Wissel af met jouw orale talenten en bevredig elkaar door te pijpen of beffen. De afwisseling daarin, maakt je nog geiler dan alleen bij penetratie. Dat maakt weer dat een orgasme nog intenser is. Na een paar harde stoten trek jij dus terug en ga je met jouw mond aan de slag. Geef jullie allebei over aan het moment en geniet van de sensaties waartoe jouw tong in staat is.

Double down met sextoys

De double down is een kwestie van geven, maar zeker ook nemen. Je partner zit bovenop jouw lichaam met het gezicht naar je toe. Jij ligt op je rug en speelt met je penis. Tegelijkertijd kun jij met je vingers jouw partner stimuleren. Of kies voor een clitorisvibrator of een fijne anaal toy. Sluit de wonderen van de technologie absoluut niet uit, want deze tillen jouw seksleven naar een nieuw hoogtepunt.

Omgedraaide cowgirl

De omgedraaide cowgirl is bijna hetzelfde als de double down, maar dan zit de bovenste partner met de rug naar jou toe. Het voordeel is dat je compleet kunt richten op jezelf. Het is dus penetreren en masturberen. Laat je gaan en verdwaal in jouw compleet eigen wereld.

Lees ook: Samen masturberen

Lepeltje lepeltje van achteren

Een standje voor anaal met maximaal genot: ga lepeltje lepeltje liggen. Ontspan en penetreer van achteren. Doe altijd aan voorspel en rek de anus daarbij al op. Gebruik genoeg glijmiddel. Want ook al ben je niet groot geschapen, als jullie lepeltje lepeltje liggen, trekt je anus net iets strakker. Bouw rustig op, stoot langzaam en streel elkaar. De kans is groot dat je dit standje geweldig vindt. Ook als jij nog nooit anaal bent gegaan.

Schaamte vanwege een micropenis

Mocht jij je schamen voor jouw micropenis of je schuldig voelen tegenover jouw vriendin: laat die zorgen snel los. Het heeft geen nut je daar druk om te maken. Waarschijnlijk vindt jouw partner het niet eens erg. Praat samen over de voor- en nadelen van seks met een micropenis en je komt er achter dat waarschijnlijk ook jouw partner je zorgen onterecht vindt. Voor wat het waard is: maar 18 procent van de vrouwen komt klaar door vaginale penetratie. De rest heeft toch echt stimulatie nodig om tot een hoogtepunt te komen. En laat jij daar nou net heel goed in zijn. Mocht je het een opwindend idee vinden, dan zou je eens een holle voorbinddildo kunnen gebruiken. Dit is een soort verlenging en verdikking voor jouw penis.

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?