Blinddate #4

Vorige week werd ik met het schaamrood op mijn kaken wakker in zijn bed. Na weken van slecht slapen besloot mijn lichaam dat het genoeg was. Ik lag compleet in coma. Het ergste? Dat ik hem in mijn slaap zo zijn eigen bed uit heb gewerkt. Totaal ontwend om naast een man te slapen ben ik steeds verder naar hem toe gekropen, waardoor ik uiteindelijk aan de compleet andere kant van het bed lag. De arme schat is vervolgens een verdieping lager gaan slapen. Uren later werd ik wakker gemaakt met een kopje thee. Uiteraard lag ik toen weer netjes op mijn eigen helft. Na 10 verontschuldigingen en overtuigingen dat het oké was zijn we nog even lekker tegen elkaar aangekropen en daar bleef het natuurlijk niet bij. Waar ik normaal niet de grootste fan van ochtendseks ben, was het nu heerlijk om nog even die connectie op te zoeken voor het gewone leven weer begon.

Alle wandelingen en spelletjes bij elkaar opgeteld hebben we elkaar nu 6 keer gezien. Hoe we het verzonnen hebben dat we bij onze tweede logeerpartij in plaats van Ticket to Ride, Ultiem Verlangen gaan spelen is mij nog steeds een raadsel. Neemt niet weg dat ik er ontzettend naar uit kijk. Met een beetje lef en de juiste kleding wordt het een hele sexy avond, toch? Gelukkig heb ik nog wel wat tijd om mij voor te bereiden. Terwijl ik aan het werk ben denk ik vast na over welke lingerie ik aantrek. Een mooi setje, een body of zal ik toch die panty met open kruis aantrekken?

Tijdens mijn overpeinzingen komt er een appje van hem binnen. Voor ik het bericht open kan ik al raden wat erin staat: de eerste opdrachten die in het spel zitten. Ik wil liever alles een verrassing houden, maar hij kan zich niet inhouden. De afspraak is wel dat als hij kijkt, hij dit ook deelt met mij. Ik gok dat de nieuwsgierigheid het heeft gewonnen.
Mijn gok was goed, de eerste foto die binnenkomt is een opdracht voor mij en bevat de tekst: “Zorg er samen voor dat jouw partner zo snel mogelijk opgewonden raakt zonder hem daarbij aan te raken”. Hierna volgt er één voor hem: “Masseer bij jouw partner de schaamstreek, maar raak haar clitoris zo min mogelijk aan (even per ongeluk mag natuurlijk altijd)”. Ik begrijp nu dat mijn kledingkeuze niet alleen verleidelijk, maar ook tactisch moet zijn…

Na mijn werkdag is het eerst tijd voor een extra lange hete douche. Een ritueel dat ik niet alleen voor hem doe, maar zeker ook voor mijzelf. Naast een glad lichaam ga ik voor een uitgebreide behandeling van mijn krullen en een lekkere scrubsessie. Zo laat ik de werkweek van mijn lichaam glijden en ga ik met een goed gevoel mijn weekend in.

Ruim een uur later stap ik in mijn handdoek mijn slaapkamer binnen. Nog even dub ik over mijn lingeriekeuze, maar wanneer ik ook mijn kleding erbij pak weet ik het vrij snel. Ik kies voor mijn zwart met paarse string body. Sexy, maar ook heel praktisch. Hij laat precies genoeg zien en is op de juiste plekken doorschijnend. Bijkomend voordeel is dat ieder deel van mijn lichaam toegankelijk is zonder volledig uit de kleren te hoeven. Een laag uitgesneden body erover met zwarte broek en hoge pumps en het plaatje is af. Speciaal voor vanavond breng ik ook wat lippenstift en eyeliner aan. Ook al is het een spel, verleiding is zeker ook belangrijk en ik ben er klaar voor.

Zoals alle andere keren word ik ook vanavond met een kus en een welkom binnen gelaten. Zodra ik in het licht stap, snapt hij ook dat het ‘game on’ is. Het spel ligt al klaar, dus we kunnen snel beginnen. Nadat we de spelregels hebben doorgenomen en alle kaarten hebben geschud kunnen we aan de slag. Omdat je in het spel ook je kleding kunt verliezen besluit ik nog wel sokken aan te trekken, want het maximale aantal dat uit kan, is precies wat ik aanheb: drie.

Dan gaan we van start. Ik kom als eerste op een vraag terecht. Naast de opdrachten zitten er namelijk ook vragen in het spel om elkaar beter te leren kennen. Je stelt dan een vraag over jezelf aan je partner. De eerste vraag die ik aan hem mag stellen gaat er direct vol in. Het is geen vraag op het gebied van seks, maar gaat over gevoelens: “Wanneer werd ik verliefd op jou?”. Hij mag kiezen uit vier opties, van “bij de eerste oogopslag” tot “het duurde even” en ik moet dan aangeven welke juist is. Het enige probleem is dat we helemaal nog niet zo ver zijn!

We doen het juist rustig aan, iets waar ik heel blij mee ben. Als ik weer een relatie aanga, wil ik voelen dat het goed zit; weten waar we staan en ervoor gaan, echt iets opbouwen. Iemand die voelt als thuis en bij wie je compleet jezelf kunt zijn. Het leven samen hebben, maar ook je eigen behouden. Aanvulling, geen invulling. In mijn hoofd kost dit tijd en is dit iets wat je samen creëert wanneer je merkt dat er een bepaalde connectie is. Diepe gevoelens volgen later en kunnen zo groeien met een stevige basis. Allesoverheersende verliefdheid na twee dates hoeft niet. Been there, done that en dat maakte mij niet gelukkig.

Met onze connectie zit het echt wel goed. Er is gespreksstof te over, de seksuele aantrekkingskracht is meer dan ruim voldoende en er valt altijd wat te lachen. Daarom heb ik ook besloten dat ik mij openstel voor hem, zodat we een eerlijke kans hebben en echt kunnen kijken waar dit naartoe leidt. Dus ja, na een maand gaat er een lichte kriebel door mij heen wanneer zijn naam op mijn telefoon oplicht. Ook denk ik tijdens mijn ochtendritueel vaak wel een keer aan hem en kijk ik met plezier uit naar de momenten waarop ik hem zie. Maar ik begin net met voelen en ik hoop daar voorlopig ook nog de tijd voor te kunnen nemen. Verliefdheid moet groeien, vooral liefde moet groeien.

Terwijl deze gedachten door mij heen gaan kijk ik hem aan. Ik hoop maar dat hij voor een antwoord kiest waar in ieder geval tijd in zit. Hem kennende doet hij dit wel, want ook hij is nog niet zo ver en ik denk ook niet dat het bij hem snel zal gaan. Verliefdheid op het eerste gezicht is voor hem ook niet belangrijk, bovendien denk ik dat er ook nog enige vorm van zelfbescherming in zit. Zijn laatste lange relatie is op zijn zachtst gezegd niet leuk geëindigd.

Gelukkig gaat hij voor antwoord D, het antwoord met de meeste tijd. Ik geef aan dat ik die inderdaad ook zou hebben gekozen en vervolgens raken we in gesprek over het hoe en wat van de vraag en hoe wij er zelf naar kijken. Volgens mij niet helemaal de bedoeling van het spel, maar zo gaat het vaak. We praten nu eenmaal graag met elkaar en houden ons niet stil wanneer we wat kunnen vertellen. Na een tijdje kappen we onszelf wel af, zodat de focus weer bij het spel ligt.

Hij komt als eerste op een opdracht terecht. Ook dit is een heerlijk begin: “Beroer 30 seconden met je mond/tong het oor van je partner en zorg ervoor dat ze dit fijn vindt”. Wat een uitdaging! Laat ik een tong in mijn oor nou helemaal niet prettig vinden. De kans dat hij deze opdracht haalt is dus zeer gering. Ik ben wel zo eerlijk dat ik hem dit vertel en wens hem veel succes.

Zodra de zandloper omgaat en hij mijn krullen aan de kant schuift, gaat er een rilling door mij heen. Automatisch leun ik iets naar hem toe. Ook al kijk ik er niet naar uit, ik ben wel nieuwsgierig en vind het nou eenmaal fijn als hij aan mij zit. Voor ik het weet zijn de dertig seconden voorbij en kijk ik hem verbaasd aan. Geslaagd met vlag en wimpel! Dit was verre van onaangenaam, het was zelfs fijn. Zo fijn, dat ik even wil wachten met spelen en eerst inleun om hem te zoenen.

Dan trek ik een vurige opdrachtkaart. Een afbeelding begeleidt de tekst en laat weinig aan de verbeelding over. Het is een ingewikkeld seksstandje. Ook al kijk ik er naar uit om dit met hem te proberen, ik besluit hem toch te weigeren. Enkel voor nu, zodat we de spanning langer kunnen opbouwen en dit op bed uit kunnen proberen. Als we direct seks met elkaar hebben, weten we beiden wel dat we dit spel niet uit gaan spelen.

In zijn beurt trekt hij dezelfde opdracht als die ik op mijn telefoon kreeg: “Masseer bij jouw partner de schaamstreek door afwisselend (zacht) te knijpen en te wrijven, maar raak haar clitoris daarbij zo min mogelijk aan (even per ongeluk mag natuurlijk altijd). Gebruik zo mogelijk massageolie en kleed jouw partner, indien nodig, op sensuele wijze uit.”
Hij pakt mij bij de hand en gaat tegenover mij voor de bank staan. Eerst kleed hij mij langzaam uit tot ik enkel nog in mijn body voor hem sta. Met een klein duwtje kom ik op de bank te liggen en neemt hij plaats tussen mijn benen. Hij maakt mijn body aan de onderkant open en begint zijn massage. Het duurt niet lang voor ik opgewonden ben en meer wil. Juist het ontwijken van mijn clit zorgt ervoor dat ik niets liever wil dan dat hij mij daar aanraakt. Hij houdt zich ondertussen netjes aan het kaartje door mijn lippen te strelen en er af en toe zachtjes in te knijpen en te masseren.
Ik begin nat te worden tussen mijn benen en met mijn ogen vraag ik hem om meer. Het maakt mij niet meer uit of het bij de opdracht hoort. Gelukkig geeft hij hier gehoor aan en begint hij ook mijn clitoris te strelen, waarna hij twee vingers bij mij inbrengt en ook mijn g-spot masseert. Terwijl hij mij steeds geiler maakt blijft hij mij aankijken. Zelf zit ik gevangen in zijn blik, tot hij ons contact verbreekt. Met een lach op zijn gezicht en een opgetrokken wenkbrauw vraagt hij of de opdracht geslaagd is. Ik doe even alsof ik streng wil zijn, maar zodra ik mijn body weer dicht heb verplaats ik zijn pion twee plaatsen vooruit. Wat een heerlijke vent is het ook.

De opdracht die ik vervolgens krijg voer ik ook met liefde uit. “Trek de slip/boxer van je partner uit met je mond, handen mogen niet gebruikt worden”. De zandloper mag ingezet worden, maar ik weet 100% zeker dat ik hem ruim binnen de tijd op zijn enkels heb. Zo gezegd, zo gedaan. Nu ik de opdracht voltooid heb vind ik dat ik mijn handen weer mag gebruiken en terwijl ik op mijn knieën voor hem zit begin ik hem te strelen. Ik laat geen plek onberoerd en wanneer hij stijf wordt neem ik hem in mijn mond. Ik vind het heerlijk om hem te pijpen en ondertussen verder te ontdekken met mijn vingers. Zo leer ik waar hij op reageert en wat ik kan doen om hem te laten genieten. Hij zwelt steeds verder op naarmate ik hem lik en zuig en ik besluit het tempo op te voeren.

Hij legt echter zijn hand onder mijn kin en zorgt er zo voor dat ik weer op mijn voeten kom te staan. Zijn ogen zijn inmiddels een tint donkerder geworden en ik kan zien dat we het spel niet af gaan maken. Al zijn hartstocht komt naar boven in de zoen die hij mij vervolgens geeft. Automatisch slaan mijn handen om zijn nek. Ik wil meer van hem proeven. Hij vlijt mij neer op de bank en komt bovenop mij liggen. Met onze armen en benen verstrengeld zoenen we elkaar nog steeds.
Zijn penis schuurt tegen mijn clit aan en ik wil niets liever dan één met hem zijn. Met één snelle beweging heb ik mijn body losgetrokken, zodat hij vrij toegang heeft. We zijn er allebei klaar voor en terwijl hij mijn heupen iets omhoog beweegt door zijn hand onder mijn bil te leggen, komt hij bij mij binnen. Zodra hij mij helemaal gevuld heeft liggen we enkele seconden doodstil en kijken we elkaar aan. Ik voel hem binnenin mij kloppen en al mijn spieren spannen zich aan om hem heen. Dan beweeg ik rustig mijn heupen op en neer zodat hij steeds bijna uit mij gaat en ik hem dan weer volledig in mijn heb.
Op het moment dat hij wil bewegen klem ik mijn benen om hem heen zodat hij de kans niet krijgt. Pas op het moment dat we het echt niet meer houden krijgt hij de vrije hand. Nu wil ik hem eerst even plagen en laten genieten. Ons spel is echter nooit eenzijdig. Terwijl ik mij langzaam over hem heen laat glijden masseert hij mijn clit met zijn duim. Ik zet mijn spel voort, maar ik voel de opwinding binnenin mij opbouwen en weet dat ik zo op het punt kom waarop ik de controle verlies. Hij neemt de touwtjes in handen en blijft mij in hetzelfde trage tempo nemen. Op het moment dat ik bijna kom, maakt hij zijn bewegingen sneller en kleiner terwijl hij bij iedere stoot iets langer in mij blijft. Mijn orgasme trekt door mijn hele lichaam heen en al mijn spieren spannen zich aan.

Met twinkelende ogen kijk ik hem aan. Ik vind het zo fijn dat ik me bij hem helemaal kan laten gaan. Wanneer hij uit mij gaat draai ik mij om en ga ik op mijn knieën voor hem. Voor hij in mij komt bijt hij mij in mijn bil. Hier schiet ik van in de lach. Ik had hem niet verwacht maar iedere prikkel die ik van hem krijg bezorgt mij plezier. Na mijn orgasme is mijn lichaam ook nog zeer gevoelig. Zodra hij bij mij binnenkomt voel ik mijn hele lichaam weer. Hij bouwt het al snel het tempo op en ik druk mijn billen tegen hem aan. Bij iedere stoot komt hij tegen mijn g-spot aan en ik voel een tweede golf door mijn lichaam trekken. Mijn spieren spannen zich om hem heen en ik voel dat ik op hem klaarkom. Hierdoor kan hij zich ook niet meer houden en laat hij zich met een paar laatste stoten helemaal gaan. We hebben het einde van het spelletje wellicht niet gehaald, maar we vinden het zeker de moeite waard om nog eens te herhalen!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?