Blinddate #5

erotisch koppel seks

Ik val gelijk maar met de deur in huis. Dit is de laatste keer dat ik over mijn date-leven schrijf. Nu ben ik heel erg van het delen, maar een man deel ik liever niet. Mocht het een serieus vervolg krijgen dan is het wellicht niet handig dat hier alles te lezen valt, aangezien zelfs mijn oma dit weet te vinden. Daarom speciaal voor dit laatste verhaal in de serie een variant op de klassieker ‘buurman, mag ik een kopje suiker lenen’.

Een paar maanden geleden heb ik mijn eerste eigen huis gekocht, op de plek waar ik wilde wonen en met genoeg potentie om er wat moois van te maken. Ik ben helemaal trots en blij, ook al is het een rib uit mijn lijf en moet letterlijk alles aangepakt worden, van het aanleggen van centrale verwarming tot het vervangen van kozijnen en een nieuwe keuken en badkamer. Maar zodra het af is, is het voorlopig ook echt af en helemaal van mij. Ik zie het dan ook echt als mijn project, mijn nabije toekomst, mijn droom. Hierdoor heb ik op sommige vlakken wel wat moeite met loslaten en luisteren naar kritiek van anderen.

Het is niet zo dat ik geen hulp kan accepteren, maar iets uit handen geven vind ik soms nog lastig. Al heb ik in het afgelopen jaar wel geleerd dat ik een toegestoken hand niet moet negeren, maar vastpakken. Ik help een ander graag, dus waarom zal dat andersom niet gelden? Zo doet mijn broertje een deel van mijn verbouwing. Bij het afbreken helpen familie en vrienden, maar aangaande de opbouw heb ik toch echt mijn eigen ideeën. Ik heb mijn eigen visie, klus ook heel graag zelf en wil nu compleet zelfstandig mijn beslissingen nemen, zonder de invloed van een ander. Bij goedbedoelde adviezen – zeker wanneer een ander het beter denkt te weten – ligt ‘nee’ dus eerder op het puntje van mijn tong dan ‘ja’.

Voor mij is mijn huis ook een gevoelig onderwerp bij de man die ik leuk vind. Niet omdat hij vervelend doet, maar omdat ik door onze gesprekken erover niet aan mijzelf wil twijfelen. Dit is helaas altijd één van mijn valkuilen geweest; teveel naar een ander luisteren. Sinds ik vrijgezel ben heb ik besloten dat dit niet weer gebeurt, maar ik ben er altijd nog een beetje huiverig voor.
Hij heeft een hele eigen kijk op mijn klusproject en dat is logisch. Laat hij nou toevallig ook graag zelf de handen uit de mouwen steken, zelf verbouwen en het vooral tot een mooi eindresultaat brengen. Hij is er goed in! Van zijn badkamer tot de tuin, het ziet er echt fantastisch uit. Daar kan ook ik nog wat van leren.

Ik weet dat hij goed is in klussen, maar ik geloof ook in mijn eigen kracht. Als ik het wil, dan kan ik het.

Zo komen we ook in onze eerste discussie terecht; de muren. Nu zul je wellicht denken ‘muren zijn muren’, maar wanneer je eerst alles eraf trekt zijn muren niet gewoon muren. Ze zijn een ruwe basis, waar je zelf nog iets moois van moet maken. Je kunt ze stuken, verven, behangen, spuiten en nog veel meer.
Volgens hem is behangen het slimste wat je kunt doen. Ik heb echter nooit begrepen waarom mensen überhaupt behangen. Wellicht komt dit doordat ik in mijn leven nog nooit behangen heb, maar wel altijd tijdens een verbouwing te maken heb gekregen met behang verwijderen?
Wanneer we een tijdje in ons levendige gesprek zitten merk ik dat mijn mening verandert. Ik snap zijn punt volledig en bedenk mij dat het in mijn huis ook praktisch zal zijn. Alles stuken is op dit moment namelijk geen optie. Zodra ik mij hiervan bewust word, zeg ik echter nog harder nee. Ik blijf bij mijn idee en laat mij niet zomaar ompraten. Behang, praat mij er niet van!

Wanneer ik drie dagen later in mijn huis rondloop en de muren nog eens goed bekijk, komt het gesprek met A. (vooruit, jullie krijgen de eerste letter van zijn naam) weer naar boven. Ik neem de verschillende opties nog eens door en moet dan toch toegeven dat voor mijn muren – in deze situatie – behangen het beste is. Met een lichte zucht bel ik hem op en vertel hem dat hij toch gelijk heeft. Ik zucht niet omdat ik het erg vind dat ik toch van gedachten ben veranderd, dit heb ik nu heel bewust gedaan, maar omdat ik ook wel een tikkeltje eigenwijs ben en nu moet toegeven dat hij gelijk heeft. Zodra ik zijn stem hoor ben ik die kriebel echter alweer vergeten. Ik word blij van hem, van zijn stem en ons gesprek. Het is ook altijd gezellig, wat we ook doen.

Terwijl we aan de telefoon hangen vertel ik hem ook over de plannen voor mijn huis. Mijn idee is om in één weekend de muren, vloeren en trap volledig kaal te hebben. Nu heb ik natuurlijk al een begin gemaakt en direct gemerkt dat het behang verwijderen niet heel soepel gaat. De truc met warm water heb ik geprobeerd, maar dat maakt het niet heel veel beter. Wellicht heeft hij nog een tip? De held, hij komt gelijk met een behangstomer op de proppen die hij nog wel ergens op zolder heeft staan en die ik mag lenen. Hiermee moet het sowieso makkelijker worden, maar ik moet ook oppassen dat ik mij niet verbrand. Ik verzeker hem dat dit met een persoonlijke uitleg van hem vast goed komt.

Heerlijk, zo’n goede reden om hem nog een keer te zien! Juist omdat het onverwachts is, maakt het mij zo blij.

Zo gezegd, zo gedaan. Twee dagen later rijd ik ’s avonds zijn kant op om de behangstomer te lenen. Van tevoren hebben we afgebakend dat we tot maximaal 22.00 uur gezellig doen. Anders weten we wel hoe het loopt en zijn we de volgende dag niet in staat om normaal te presteren op ons werk. Ik verwacht vanavond dan ook geen actie, maar gewoon een korte, gezellige tijd waarin het fijn is om elkaar nog even te zien. En natuurlijk een goede uitleg over hoe het apparaat precies werkt.

Zodra ik binnenstap, altijd met een welkom van zijn kant, zie ik de doos op tafel staan. We duiken er direct in, zodat we daarna de tijd hebben om nog even bij elkaar te kruipen. Na een korte demonstratie liggen we op de bank tegen elkaar aan. Zonder er bewust mee bezig te zijn, begin ik hem over zijn buik te strelen tijdens het praten. Ik vind het fijn om mijn vingers over hem heen te laten gaan.

Iemand voelen, echt voelen, is toch een hele andere ervaring dan wanneer je naar iemand kijkt. Met je vingertoppen iemands lijf ontdekken en hier aandacht aan schenken, zodat het niet alleen kort in je sensorisch geheugen zit, maar het ook overgaat naar de lange termijn is heerlijk. Met een aanraking komt dan een herinnering en meer gevoel. Bovendien is de sensatie van huid op huid contact niet te evenaren. Wat wij voelen met onze huid is niet enkel de waarneming van een aanraking, maar ook emotie. In dit geval een hele fijne emotie.

Ieder deel van zijn lijf onthouden doe ik maar al te graag…

In het begin tekende ik alleen kleine figuurtjes vlakbij zijn zij, maar inmiddels ga ik van zijn zij naar z’n navel, over zijn onderbuik en langs de rand van zijn broek, zonder enige seksuele intentie. Echter merk ik dat hij tijdens zijn verhaal toch opeens wat afgeleid is. Wanneer ik in zijn ogen kijk komt zijn lach tevoorschijn. Ook al stond het niet op de planning, was het niet onze intentie, ik weet wel wat ik ga doen. Terwijl ik hem aan blijf kijken laat ik eerst mijn pink en ringvinger onder de rand van zijn broek glijden. Omdat het zijn vrije avond is draagt hij onder zijn broek geen boxer meer. Zachtjes raak ik hem aan. Hij reageert direct en ik laat ook mijn andere vingers in zijn broek glijden. Ik streel hem eerst een tijdje van boven tot onder voor ik hem in mijn hand neem.

A. neemt mijn gezicht in zijn hand en zoent mij. Het moment dat zijn lippen contact maken met de mijne wijken ze van elkaar en laat hij zijn tong naar binnen gaan. Tijdens het zoenen merk ik dat de passie oplaait. Ik oefen iets meer druk uit op mijn hand waardoor hij nog stijver wordt. Met zijn vrije hand omsluit hij mijn borst en knijpt hij in mijn tepel. Automatisch druk ik mijzelf dichter tegen hem aan. Mijn lichaam raakt al aardig op hem ingespeeld.

Ondertussen verzamel ik de moed om hem te vragen zich voor mij uit te kleden. Aan hem zitten is fantastisch, maar naar hem kijken is zeker niet verkeerd. Ik voel de hitte tussen mijn benen opkomen wanneer hij zijn shirt uittrekt. Hij heeft een heerlijk lichaam! Zodra zijn broek ook uit is wil ik hem voelen, hem proeven. Ik ga op mijn knieën op de bank zitten en kijk hem aan terwijl ik mijn hand naar hem uitstrek. Mijn hand weet precies wat hij moet doen om hem naar het randje te brengen, maar hier laat ik het niet bij. Na korte tijd sluit ik mijn lippen om zijn eikel en lik ik hem zachtjes over het topje voor ik hem verder in mijn mond neem. Nu ik zijn lichaam beter leer kennen weet ik waar hij op reageert. Zo ga ik steeds een stukje dieper terwijl ik hem lik en zuig. Met mijn hand ga ik op ontdekkingstocht en ik merk dat de huid achter zijn ballen ook heel gevoelig is. Voorzichtig durf ik steeds een stukje verder te gaan. Ik weet dat hij hiervan geniet.

Het voelt zo goed en machtig dat ik hem zo geil krijg. Bovendien windt het mij ook op.

Opeens grijpt zijn hand mijn haar en weet ik dat ik met vuur speel. Ik wil hem laten komen en ben zo dichtbij, maar hij is nog niet klaar met mij. Hem volledig te laten genieten door wat ik doe, dat voelt zo lekker. Zo lang het kan ga ik dus verder, maar hij trekt al gauw aan mijn haar. Ik stop even en kijk hem vragend aan. Ik wil toestemming om door te gaan, er met mijn mond ervoor zorgen dat hij volledig de controle verliest. “Een andere keer” komt er nog net over zijn lippen. Ik knik en laat los, maar niet voor ik hem nog een keer volledig in mijn mond heb gehad en mijn tong over zijn volle lengte laat gaan.

A. pakt mijn shirt vast en in één soepele beweging trekt hij deze over mijn hoofd. Mijn bh, broek en string volgen snel. Hij duwt mij achterover in de bank en drukt zijn lichaam op het mijne. Ik geniet ervan dat ik hem over mijn hele lichaam voel. Mijn heupen hef ik op. Ik ben er al een tijdje klaar voor. Ik krijg echter alleen een grijns terug terwijl hij zich iets omhoog lift en zijn hand tussen mijn benen laat glijden. Verontwaardigd kijk ik hem aan, maar wanneer hij een vinger tussen mijn lippen laat glijden en vervolgens een spoor over mijn clit trekt, gaat er een rilling van genot door mij heen. De verzengende hitte trekt nu door mijn hele lichaam terwijl hij mij in een rustig tempo blijft strelen. Wanneer hij twee vingers naar binnen laat glijden kan ik zijn blik niet langer vasthouden en laat ik mijn hoofd achterover vallen. Mijn lichaam vormt zich zo dat hij goed bij mijn g-spot kan en ik voel de druk in mij opbouwen terwijl zijn vingers keer op keer de juiste plek beroeren. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen en ik voel mijn orgasme dichterbij komen.

Voor ik mij hieraan over kan geven laat hij zijn vingers uit mij glijden. Verward kijk ik naar hem op, maar ik weet direct wat hij wil. Mijn climax terwijl hij in mij zit. A. gaat bij mij binnen en in het tempo van zijn vingers laat hij zich nu in en uit mij glijden. Binnen enkele seconden sta ik weer in de brand. Ik sla mijn benen om hem heen en dwing hem zo nog dieper in mij. Mijn orgasme wil ik nog even uitstellen; hier op het randje balanceren terwijl ik alles voel wat hij doet is heerlijk! Het gaat mij alleen niet lukken. Mijn spieren gaan een eigen leven leiden en mijn vingers drukken in zijn rug. In golven komt mijn orgasme over mij heen en het duurt even voor ik weer terug op aarde ben.

Zodra hij mijn verzadigde glimlach spot, pakt hij mijn enkels vast en kruist deze voor zijn borst langs. Ik lift mijn billen iets de lucht in, in de hoop dat hij hetzelfde in gedachten heeft. Niets lekkerder dan na een orgasme hem nog even diep en hard in mij te voelen en hem dan in mij voelen klaarkomen. A. begint rustig, maar zodra mijn spieren zich weer aanspannen bouwt hij het tempo op. Met mijn ogen moedig ik hem aan; ik wil dat hij zich ook volledig laat gaan. Ik span mijn binnenste spieren aan en voel dat hij opzwelt. Na een paar harde stoten voel ik hem in mij komen. Ik sla mijn benen weer om hem heen en trek hem zo naar mij toe. We kijken elkaar aan en beginnen te lachen. Zo wil ik wel vaker iets komen lenen!

Gerelateerde blogs

Reageer of stel een vraag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Tags

Kom jij ons ook volgen?